Çok teşekkür ederim bakacagımSelam canım ben ki yatak ortulerını cok sevmeyen bır ınsanımdır ama valeron diye bir markadan almıstım yatak ortulerımı bir bak istersen cok cokl memnunum cok kaliteli.
Mecbur alacagız istendi hem de o şatafatlı istemedim onlar fırfırlı zor kullanımı o yüzden daha sade begendimKlasik şık bir model bence eklediğiniz, benim hoşuma gitti. Ama gelinlik yatak örtülerini çok kısa bir süre kullanıyor etrafımda gördüğüm yeni evli çiftler. Özellikle hevesi yoksa, olmasa da olur diye düşünüyorsa ben daha ihtiyaca yönelik birşey alırdım.
Öyle yapmayı planlıyorum resim atacagım ama marka olarak kararsız kalldım kaliteli mi diye sonuçta netten alacagımHerkesin zevki farklı.Ben sevmiyorum pek,yalan söylemiyim.Fotoğrafa gelince,bence bir yatak örtüsü olarak güzel.Zaten benzer oluyor tüm modeller.İmkan varsa kendisine whatsapptan birkaç tane foto atın içlerinden kendi beğensin.Hayırlı kandiller.
Amin cümlemizeAllah baska dert vermesin.
Hayirli kandiller..
Bulamadım en narini buydu normal pike gibi olanlardan aldık zaten bu gelin yatak örtüsü öyle istendi.Bazanın altında boşuna yer kaplıyor bunlar.
Daha narin zarif birşey bakın bence.
Anneler neden böylezevk meselesi..ben asla kullanmam boyle birseyi mesela
annem bana alip duruyor , bi sene saklayip sonra dagitiyorum millete
Görmeden alma internet yanıltır.Pişman olmaktansa işi garantiye al.Çeyiz bir de.Öyle yapmayı planlıyorum resim atacagım ama marka olarak kararsız kalldım kaliteli mi diye sonuçta netten alacagım
yeni evliyim ozene bozene aldik.. Dediginiz gbi suan bakip.bakip verdigimiz paraya aciyirumBazanın altında boşuna yer kaplıyor bunlar.
Daha narin zarif birşey bakın bence.
ay bi bilsem sekerimAnneler neden böyle
O zaman çokta pahalıya kaçmayın, bir kaç defa kullanıp anlıcak anyayı konyayı boşa masraf yapmayınBulamadım en narini buydu normal pike gibi olanlardan aldık zaten bu gelin yatak örtüsü öyle istendi.
Maddi durumum öyle pahalıya el vermez zaten uygun fiyatı bir de cemil ipekçi tasarımı hani kalitelidir diye düşündüm ama bilmiyorum taç marka da var onları da düşünüyorum.O zaman çokta pahalıya kaçmayın, bir kaç defa kullanıp anlıcak anyayı konyayı boşa masraf yapmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?