• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinizi esirgemeyin Lütfen

yeni evliyim ozene bozene aldik.. Dediginiz gbi suan bakip.bakip verdigimiz paraya aciyirum
Çeyizimde almıştım annem al lazım olur diye tutturunca, kaç defa kullandın desen bir elin parmağını geçmez.
4 ev değiştirdim şuan nerde onu bile bilmiyorum, verdim mi attım mı haberim yok :)

600-800 arası bişey vermiştim nerdeyse 9 yıl önce:olamaz:

Çeyizimde almıştım annem al lazım olur diye tutturunca, kaç defa kullandın desen bir elin parmağını geçmez.
4 ev değiştirdim şuan nerde onu bile bilmiyorum, verdim mi attım mı haberim yok :)

600-800 arası bişey vermiştim nerdeyse 9 yıl önce:olamaz:
ya valla yazik ya ..ben kucuktum sormadilar bile kaynanam aldi .. Ne kadar gereksiz bise bizde 1000 ne yakin odedik

ya valla yazik ya ..ben kucuktum sormadilar bile kaynanam aldi .. Ne kadar gereksiz bise bizde 1000 ne yakin odedik
Şimdi ki aklım olsa bunun yerine yatak odasına el örmesi bi halı alırdım :)

Birde bunlarda yatanlara hayret ediyorum nasıl rahat uyuyorlarsa, röpdeşambırla girmek lazım yatağa :D

bunlarda yatiyorlar mi cidden ben sus saniyordum:KK53::KK57:
ahh bu arada keske bende hali aldiraaydim salak kafam .. Sen paralari gitmesin diye haliyi ucuz sec az al ama bi ortuye bine yakinbayilll... Kaynana iyi kadinmis ha fon istiyormusun dedi yok dedim hay aklima tukureyim :D

bu satenlerde kaymıyolar mı ya? annem bana almış ne mana daha bekarım ama 1 gece bile yatamadım kaydırak gibiydi:KK48:

Milana22 Milana22 ayrıca bak seninki düzenli olarak yatak örtüsü alıyormuş,masa alan var... masayla bakışıyorum hayatı sorguluyorum şuan hahshshah:KK70::KK70:

bu satenlerde kaymıyolar mı ya? annem bana almış ne mana daha bekarım ama 1 gece bile yatamadım kaydırak gibiydi:KK48:

Milana22 Milana22 ayrıca bak seninki düzenli olarak yatak örtüsü alıyormuş,masa alan var... masayla bakışıyorum hayatı sorguluyorum şuan hahshshah:KK70::KK70:

ahhaa geldi mi masa :KK70:
bak bak kiyamam temiz tut , sev oksa arada :KK70:

yahu sadece yatak.ortusu olsa iyi bigun elinde haliyla geldi eve girdi , kucuk tuvalete gitti , yerdeki minik haliyi aldi cope atti , yerine de kendi aldifini koydu
biz de esimle agzimiz acik bakiyoruz hatuna hic ustune alinmadi bile saskinlifimizi :mad:
yatak ortusu ve hali haricinde milyon tane annem tarafindan alinan bardak , tabak , kasik , catal , bicagim var
ayrica hicbir sekildw giymeyecegim ve giymedigim kazak hirka esortman vss
ayrica sus esyalari , masa ortuleri havlular
daha sayiyim mi ?

ahhaa geldi mi masa :KK70:
bak bak kiyamam temiz tut , sev oksa arada :KK70:

yahu sadece yatak.ortusu olsa iyi bigun elinde haliyla geldi eve girdi , kucuk tuvalete gitti , yerdeki minik haliyi aldi cope atti , yerine de kendi aldifini koydu
biz de esimle agzimiz acik bakiyoruz hatuna hic ustune alinmadi bile saskinlifimizi :mad:
yatak ortusu ve hali haricinde milyon tane annem tarafindan alinan bardak , tabak , kasik , catal , bicagim var
ayrica hicbir sekildw giymeyecegim ve giymedigim kazak hirka esortman vss
ayrica sus esyalari , masa ortuleri havlular
daha sayiyim mi ?

hahahahah ama çok şeker ❤

babam geçen gün şarap tutucu almış,gereksiz ürünlerin nirvanasını yaptı ama artık kendisiyle yarışacak hahahahah ama seviyorum kıyamıyorum napiyim,kullanıyor musunuz deyince ayy baba çok sağooll tabikii diyorum :dondurma:

hahahahah ama çok şeker ❤

babam geçen gün şarap tutucu almış,gereksiz ürünlerin nirvanasını yaptı ama artık kendisiyle yarışacak hahahahah ama seviyorum kıyamıyorum napiyim,kullanıyor musunuz deyince ayy baba çok sağooll tabikii diyorum :dondurma:
tabi canim bende aldigi hersey icin tesekkur ediyorum , bayildim harikaymis diyorum ..
sarap tutacagi iyiymis ya ise yarar , valla benimki hic ise yarar birsey aldi mi diye dusundum bi an ama bulamadim
en komigi de gecen hafta girgir almis herhalde 10 yasimdan beri gormemistim o aleti , eve getirdim evdeki herkes bu ne dedi :KK70:
bende mila'nin oyuncak sepetine koydum kiz oyniyo arada :ıslık:
konu sahibi cok pardon bu arada geyige donduk , cekiliyorum konudan
sassy banlanicaz baby gec ozele

bende bunun benzerı var ben kullanıyorum sevıyorum da...

Bu modeler nasil? Battaniyeye kupur ekliyorlar komsum almis benim hosuma giti her rengi var..

Eklentiler

• Screenshot_2017-11-29-23-54-33.webp
    Screenshot_2017-11-29-23-54-33.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 44
Back
X