- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.962
- 748
Çeyizimde almıştım annem al lazım olur diye tutturunca, kaç defa kullandın desen bir elin parmağını geçmez.yeni evliyim ozene bozene aldik.. Dediginiz gbi suan bakip.bakip verdigimiz paraya aciyirum
ya valla yazik ya ..ben kucuktum sormadilar bile kaynanam aldi .. Ne kadar gereksiz bise bizde 1000 ne yakin odedikÇeyizimde almıştım annem al lazım olur diye tutturunca, kaç defa kullandın desen bir elin parmağını geçmez.
4 ev değiştirdim şuan nerde onu bile bilmiyorum, verdim mi attım mı haberim yok :)
600-800 arası bişey vermiştim nerdeyse 9 yıl önce
Şimdi ki aklım olsa bunun yerine yatak odasına el örmesi bi halı alırdım :)ya valla yazik ya ..ben kucuktum sormadilar bile kaynanam aldi .. Ne kadar gereksiz bise bizde 1000 ne yakin odedik
bunlarda yatiyorlar mi cidden ben sus saniyordumŞimdi ki aklım olsa bunun yerine yatak odasına el örmesi bi halı alırdım :)
Birde bunlarda yatanlara hayret ediyorum nasıl rahat uyuyorlarsa, röpdeşambırla girmek lazım yatağa
Teşekkür ederim kendim olsam gocunmam ama gelin olunca olmuyor ikinci el :)
ahh bu arada keske bende hali aldiraaydim salak kafam .. Sen paralari gitmesin diye haliyi ucuz sec az al ama bi ortuye bine yakinbayilll... Kaynana iyi kadinmis ha fon istiyormusun dedi yok dedim hay aklima tukureyimbunlarda yatiyorlar mi cidden ben sus saniyordum
İçinde nevresim takımı var satenli matenli kaygan kaygan ohhhbunlarda yatiyorlar mi cidden ben sus saniyordum
dantelli almatin pisman olursunuz bari biraz kullanisli olsun yazikbide cok para vermeyinTeşekkür ederim kendim olsam gocunmam ama gelin olunca olmuyor ikinci el :)
Mecbur alacagız istendi hem de o şatafatlı istemedim onlar fırfırlı zor kullanımı o yüzden daha sade begendim
bu satenlerde kaymıyolar mı ya? annem bana almış ne mana daha bekarım ama 1 gece bile yatamadım kaydırak gibiydi
Milana22 ayrıca bak seninki düzenli olarak yatak örtüsü alıyormuş,masa alan var... masayla bakışıyorum hayatı sorguluyorum şuan hahshshah
ahhaa geldi mi masa
bak bak kiyamam temiz tut , sev oksa arada
yahu sadece yatak.ortusu olsa iyi bigun elinde haliyla geldi eve girdi , kucuk tuvalete gitti , yerdeki minik haliyi aldi cope atti , yerine de kendi aldifini koydu
biz de esimle agzimiz acik bakiyoruz hatuna hic ustune alinmadi bile saskinlifimizi
yatak ortusu ve hali haricinde milyon tane annem tarafindan alinan bardak , tabak , kasik , catal , bicagim var
ayrica hicbir sekildw giymeyecegim ve giymedigim kazak hirka esortman vss
ayrica sus esyalari , masa ortuleri havlular
daha sayiyim mi ?
Tesekkür ederim foto atacagım zaten geline begenirse sadeymiş gerçektenSade birşeyler arıyorsanız linens'in bir modelinin linkini atıyorum aşağıya.Abiye kategorisinde ama çok abiye gibi durmuyor. Fiyatı da bayağı iyi inmiş. Beğendiğiniz Cemil İpekçiye yakın gibi indirimli haliyle.
http://www.linens.com.tr/p/37713/linens-glory-yatak-ortusu-takimi
tabi canim bende aldigi hersey icin tesekkur ediyorum , bayildim harikaymis diyorum ..hahahahah ama çok şeker ❤
babam geçen gün şarap tutucu almış,gereksiz ürünlerin nirvanasını yaptı ama artık kendisiyle yarışacak hahahahah ama seviyorum kıyamıyorum napiyim,kullanıyor musunuz deyince ayy baba çok sağooll tabikii diyorum
Aynı marka mı acababende bunun benzerı var ben kullanıyorum sevıyorum da...
aynen cemil ıpekciAynı marka mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?