Fikirlerinizi bekliyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben sevgilimin ailesi ile 2 aylik iliskide tanismak istemem,

yakininiz da bunu istemeyebilir gayet de.

Ama iste soyleyecek, insanlar soylemezse nereden bilecekler?

Her yigidin yogurt yiyisi farkli, ben boyle tercih ediyorum diye aksini tercih eden herkese anormal dersem olmaz, bana anormal dense de olmaz.

Yakininiza tavsiye verecekseniz soyle diyin.

Insanlarin niyetini okumaya kalkmasin, direk sorsun neyi merak ediyorsa.
Kendi istediklerini / istemediklerini de adabinca dile getirsin.

O yakınınıza söyleyin çok itici bu yaptığı. Benim sevgilim elin kızına beni ve ailemi garip garip diye anlatsa çok irrite olurum. Siz de herkesin ilişkisine burnunuzu sokmayın size sorsa bile bilemiyorum deyip gecebilirsiniz. Canınız dedikodu yapmak istemiş belli ki.
Benim de bir kızım var ve kızımın görüştüğü kişileri tanımak isterim ve evet ilk aydan tanımak da isterim, kimin ne olduğunu 20 yaşındaki kız ne anlayacak, eğer mümkünse ailesini de tanımak isterim. Siz herhalde sırf ailesi kızının kiminle ne yaptığını bilmek istedi diye hooooop evlendirecek sandiniz ama kimse evladını sokaktan bulmuyor.

Konu sahibi korkunç takık. Böyle birisi zaten evlenmemeli. Çünkü daha emzikli

Ne kadar İskandinav bir aile

Herkes tanışırım ben de oğlanla demiş. belki ben de tanışmak isterim zamanı gelince. şimdiden ne söylesem yalan olur. Ancak hayatımda ilk defa gördüğüm genç adamı sırf bir aydır kızımı tanıyor diye yatılı davet etmem. Yani komşusunu kahveye çağırmaya korkan, kaynanasını yatılı istemeyen forum üyeleri nerdeler merak ettim, yemek saati galiba kırk kat yabancıya kucak açılmış. Aynı memleketteysek bir kahve içerim buluşup, değilse zamanını bekler.

Son düzenleme:
Yakınım yakınım yakınım, çok sinir bozucu dil ve anlatım dersi vermiyorlar mı size bu okullarda?

Her neyse; kızın ailesi kızımız kiminle beraber, ailesi nasıl insanlar, tanıyalım içimiz rahat etsin demişler. Abartacak bir şey yok. Yeni nesil aileler böyle. En güzelini yapıyorlar.

Cunku cok yakiniz.. Size anormal gelmis olabilir, farkli fikirleri ogrenmek icin acildi konu zaten..

Erkek için arkadaşça bir flört varken kızın davranışları daha farklı demeye çalışıyorsunuz. Bu durumda amaç ve niyetler aynı doğrultuda değilse süt kardeşiniz geç olmadan okuluna ve önüne bakacak.

Yoksa durum karikatüre doğru evrilebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
kizin ailesinin davet ettigi yazmiyor ki konuda. kiz bilet alip cocugu da kapip goturmus. belki aileye de emrivaki olmustur. ve uzak bir yermis, evlerine gelen 20 yasinda cocugu yemekten sonra gondermeleri bence mantiksiz olurdu.

kizin ailesinin davet ettigi yazmiyor ki konuda. kiz bilet alip cocugu da kapip goturmus. belki aileye de emrivaki olmustur. ve uzak bir yermis, evlerine gelen 20 yasinda cocugu yemekten sonra gondermeleri bence mantiksiz olurdu.
Ona dikkat etmemişim. Onlar da şok mu oldular acaba

Biraz pasif kaliyor bazi konularda sanirim.. Ama yanlis anladiniz sanirim, tabi ki icmesinler diye bir sey demiyor. Yakinim da normalde icen biridir, yakinimin ailesi de icer. Sadece tanimadigi insanlarla boyle bir ortama girmek ona tuhaf gelmis..
O zaman Hayor gelelem, bazı şeyler için daha çok erken.Zamana yayalım demesi lazımdı.
Hem gidip tanışıp evde yemek yiyip üstüne orada kalıp bide tuhaf geldi demesi dahada Tuhaf...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…