Baya bir içselleştiriyorsunuz ama ben bu konuyu 1 ay önce falan okumuştum.Acikcasi su an cok sukur kendi derdim yok o yuzden yakinlarimin dertlerini biraz fazla onemsiyorum galiba.. Biraz boyleyim ben yakinlarimin sorunlarini fazla icsellestiriyorum sanirim..
O yakınınıza söyleyin çok itici bu yaptığı. Benim sevgilim elin kızına beni ve ailemi garip garip diye anlatsa çok irrite olurum. Siz de herkesin ilişkisine burnunuzu sokmayın size sorsa bile bilemiyorum deyip gecebilirsiniz. Canınız dedikodu yapmak istemiş belli ki.Herkese selam, umarim herkes iyidir.. Bu konu bir erkek yakinimla ilgili.. Bu erkek hem akrabam, ayni zamanda da sut kardesim.. Neyse ben kisaca yakinim diye bahsedecegim.. Bu yakinim universitede okuyor, daha yirmilerinin basinda, okulunun bitmesine de daha var. Iki ay civarindan beri bir kizla sevgililer. Kizla ayni universitedeler ayni zamanda, kiz da ayni yaslarda ve onun da okulunun bitmesine daha var.. Neyse, kizin daha once iliskileri olmus, hatta bunlar sorunlu iliskilermis sanirim.. Ama yakinimin bu zamana kadar daha once hic sevgilisi olmamisti bu yuzden de biraz tecrubesiz. Bu kizi ilk gordugunde ondan cok etkilenmis. Onu sevdigini soyluyor. Kiz da ona karsi sevgisini eksik etmiyormus. Yani iyi giden bir iliskileri var.. O zaman sorun ne diye soracaksiniz dogal olarak.. Aciklamaya calisalim.. Yakinim, bazi konularda kizin cok hizli gittigini dusunuyor. Mesela ornekler vermek gerekirse, istanbulda okuyorlar ama kizin ailesi baska uzak bir sehirde.. Daha bir ay civari sevgililerken, kiz yakinimi memleketine davet etmis israrla. Yakinim da cekinmis ve reddetmeye calismis. Kiz da bir cesit emrivakiyle gidip iki kisilik bilet almis ve yakinimla birlikte kizin memleketine, evine gitmisler. Neyse yakinim orada kizin annesiyle babasiyla falan tanismis ve onlarin evinde kalmak durumunda kalmis. Birlikte yemek falan yemisler, bir de yakinima ilginc gelen bir sey olmus. Sofraya icki de getirmisler, birlikte icmisler. Yakinima bunlar tuhaf gelmis ama bir sey diyememis ve o da eslik etmis. Bu arada yakinim normalde icki kullanan biridir, yakinimin ailesi de oldukca rahat bir ailedir ve icki de kullanirlar. Ama bu sekilde tanimadigi kisilerin evinde kalip icki icmek yakinima tuhaf gibi gelmis. Neyse, sonra bir de kizin babasi memleketinden gelip istanbula gelmis ve yakinimin ailesiyle tanismak istemis tanismislar.. Bu gibi durumlar var.. Yani kisaca soylemek gerekirse yakinim bu olanlarin bu iliski icin cok hizli oldugunu dusunuyor, bazi tuhafliklar oldugunu dusunuyor. Ama kizi sevdigi icin kirmak da istemiyor. Ayrica yakinimin ailesi de bu durumu tuhaf karsiliyorlar.. Yani daha ikisi de okuyor ve uzun zaman icin evlilik gibi bir sey mumkun gorunmezken bu kadar icli disli olunmasi normal gibi gelmiyor. Hem de bu kadar kisa bir surede.. Gerci kizin ailesi evlilik falan diye bir laf etmemis ama.. Kiz da evlilik falan diye bir sey dememis.. Ama bu gibi durumlar cok tuhaf geliyor ve bu isin altinda tuhafliklar seziyoruz. Yakinim da hem tecrubesizlikten hem de kizi uzmemek icin net bir sey diyemiyor su anlik.. Bana da danisti ama ben de boyle konularda pek tecrubeli oldugum soylenemez.. Bu arada yakinim oyle zengin biri falan degil, yani akliniza ondan yararlanmaya calisiliyor gibi bir dusunce gelmesin diye soyluyorum. Yani bu gibi durumlardan dolayi ozellikle de kizin ailesi bize cok tuhaf geldi.. Tecrubeli hanimlarin fikirlerini bekliyoruz.. Konu biraz karisik olduysa kusura bakmayin.. Tesekkurler
Konu sahibi korkunç takık. Böyle birisi zaten evlenmemeli. Çünkü daha emzikliBir arkadaşım vardı 3 yıllık sevgilisinden ayrıldı.
Çünkü çocuğun ailesi sanki erkek evlat sahibi değilde kız evlat sahibiymişcesine davranıyordu.
Çocuk ne zaman kızın yanına gelse sorun.
Hatta beraber benim yanıma gelecekleri kızın ailesi izin verdide çocuk izin alamam ben diye iptal oldu.
Sanki kız olan benim arkadaşın sevgilisin,erkek olanda benim arkadaşımmış gibi tersi bir durum söz konusuydu.
Bu konuda da onu sezdim.
Ne kadar İskandinav bir aileHerkese selam, umarim herkes iyidir.. Bu konu bir erkek yakinimla ilgili.. Bu erkek hem akrabam, ayni zamanda da sut kardesim.. Neyse ben kisaca yakinim diye bahsedecegim.. Bu yakinim universitede okuyor, daha yirmilerinin basinda, okulunun bitmesine de daha var. Iki ay civarindan beri bir kizla sevgililer. Kizla ayni universitedeler ayni zamanda, kiz da ayni yaslarda ve onun da okulunun bitmesine daha var.. Neyse, kizin daha once iliskileri olmus, hatta bunlar sorunlu iliskilermis sanirim.. Ama yakinimin bu zamana kadar daha once hic sevgilisi olmamisti bu yuzden de biraz tecrubesiz. Bu kizi ilk gordugunde ondan cok etkilenmis. Onu sevdigini soyluyor. Kiz da ona karsi sevgisini eksik etmiyormus. Yani iyi giden bir iliskileri var.. O zaman sorun ne diye soracaksiniz dogal olarak.. Aciklamaya calisalim.. Yakinim, bazi konularda kizin cok hizli gittigini dusunuyor. Mesela ornekler vermek gerekirse, istanbulda okuyorlar ama kizin ailesi baska uzak bir sehirde.. Daha bir ay civari sevgililerken, kiz yakinimi memleketine davet etmis israrla. Yakinim da cekinmis ve reddetmeye calismis. Kiz da bir cesit emrivakiyle gidip iki kisilik bilet almis ve yakinimla birlikte kizin memleketine, evine gitmisler. Neyse yakinim orada kizin annesiyle babasiyla falan tanismis ve onlarin evinde kalmak durumunda kalmis. Birlikte yemek falan yemisler, bir de yakinima ilginc gelen bir sey olmus. Sofraya icki de getirmisler, birlikte icmisler. Yakinima bunlar tuhaf gelmis ama bir sey diyememis ve o da eslik etmis. Bu arada yakinim normalde icki kullanan biridir, yakinimin ailesi de oldukca rahat bir ailedir ve icki de kullanirlar. Ama bu sekilde tanimadigi kisilerin evinde kalip icki icmek yakinima tuhaf gibi gelmis. Neyse, sonra bir de kizin babasi memleketinden gelip istanbula gelmis ve yakinimin ailesiyle tanismak istemis tanismislar.. Bu gibi durumlar var.. Yani kisaca soylemek gerekirse yakinim bu olanlarin bu iliski icin cok hizli oldugunu dusunuyor, bazi tuhafliklar oldugunu dusunuyor. Ama kizi sevdigi icin kirmak da istemiyor. Ayrica yakinimin ailesi de bu durumu tuhaf karsiliyorlar.. Yani daha ikisi de okuyor ve uzun zaman icin evlilik gibi bir sey mumkun gorunmezken bu kadar icli disli olunmasi normal gibi gelmiyor. Hem de bu kadar kisa bir surede.. Gerci kizin ailesi evlilik falan diye bir laf etmemis ama.. Kiz da evlilik falan diye bir sey dememis.. Ama bu gibi durumlar cok tuhaf geliyor ve bu isin altinda tuhafliklar seziyoruz. Yakinim da hem tecrubesizlikten hem de kizi uzmemek icin net bir sey diyemiyor su anlik.. Bana da danisti ama ben de boyle konularda pek tecrubeli oldugum soylenemez.. Bu arada yakinim oyle zengin biri falan degil, yani akliniza ondan yararlanmaya calisiliyor gibi bir dusunce gelmesin diye soyluyorum. Yani bu gibi durumlardan dolayi ozellikle de kizin ailesi bize cok tuhaf geldi.. Tecrubeli hanimlarin fikirlerini bekliyoruz.. Konu biraz karisik olduysa kusura bakmayin.. Tesekkurler
Yakınım yakınım yakınım, çok sinir bozucuHerkese selam, umarim herkes iyidir.. Bu konu bir erkek yakinimla ilgili.. Bu erkek hem akrabam, ayni zamanda da sut kardesim.. Neyse ben kisaca yakinim diye bahsedecegim.. Bu yakinim universitede okuyor, daha yirmilerinin basinda, okulunun bitmesine de daha var. Iki ay civarindan beri bir kizla sevgililer. Kizla ayni universitedeler ayni zamanda, kiz da ayni yaslarda ve onun da okulunun bitmesine daha var.. Neyse, kizin daha once iliskileri olmus, hatta bunlar sorunlu iliskilermis sanirim.. Ama yakinimin bu zamana kadar daha once hic sevgilisi olmamisti bu yuzden de biraz tecrubesiz. Bu kizi ilk gordugunde ondan cok etkilenmis. Onu sevdigini soyluyor. Kiz da ona karsi sevgisini eksik etmiyormus. Yani iyi giden bir iliskileri var.. O zaman sorun ne diye soracaksiniz dogal olarak.. Aciklamaya calisalim.. Yakinim, bazi konularda kizin cok hizli gittigini dusunuyor. Mesela ornekler vermek gerekirse, istanbulda okuyorlar ama kizin ailesi baska uzak bir sehirde.. Daha bir ay civari sevgililerken, kiz yakinimi memleketine davet etmis israrla. Yakinim da cekinmis ve reddetmeye calismis. Kiz da bir cesit emrivakiyle gidip iki kisilik bilet almis ve yakinimla birlikte kizin memleketine, evine gitmisler. Neyse yakinim orada kizin annesiyle babasiyla falan tanismis ve onlarin evinde kalmak durumunda kalmis. Birlikte yemek falan yemisler, bir de yakinima ilginc gelen bir sey olmus. Sofraya icki de getirmisler, birlikte icmisler. Yakinima bunlar tuhaf gelmis ama bir sey diyememis ve o da eslik etmis. Bu arada yakinim normalde icki kullanan biridir, yakinimin ailesi de oldukca rahat bir ailedir ve icki de kullanirlar. Ama bu sekilde tanimadigi kisilerin evinde kalip icki icmek yakinima tuhaf gibi gelmis. Neyse, sonra bir de kizin babasi memleketinden gelip istanbula gelmis ve yakinimin ailesiyle tanismak istemis tanismislar.. Bu gibi durumlar var.. Yani kisaca soylemek gerekirse yakinim bu olanlarin bu iliski icin cok hizli oldugunu dusunuyor, bazi tuhafliklar oldugunu dusunuyor. Ama kizi sevdigi icin kirmak da istemiyor. Ayrica yakinimin ailesi de bu durumu tuhaf karsiliyorlar.. Yani daha ikisi de okuyor ve uzun zaman icin evlilik gibi bir sey mumkun gorunmezken bu kadar icli disli olunmasi normal gibi gelmiyor. Hem de bu kadar kisa bir surede.. Gerci kizin ailesi evlilik falan diye bir laf etmemis ama.. Kiz da evlilik falan diye bir sey dememis.. Ama bu gibi durumlar cok tuhaf geliyor ve bu isin altinda tuhafliklar seziyoruz. Yakinim da hem tecrubesizlikten hem de kizi uzmemek icin net bir sey diyemiyor su anlik.. Bana da danisti ama ben de boyle konularda pek tecrubeli oldugum soylenemez.. Bu arada yakinim oyle zengin biri falan degil, yani akliniza ondan yararlanmaya calisiliyor gibi bir dusunce gelmesin diye soyluyorum. Yani bu gibi durumlardan dolayi ozellikle de kizin ailesi bize cok tuhaf geldi.. Tecrubeli hanimlarin fikirlerini bekliyoruz.. Konu biraz karisik olduysa kusura bakmayin.. Tesekkurler
Cunku cok yakiniz.. Size anormal gelmis olabilir, farkli fikirleri ogrenmek icin acildi konu zaten..
AynenBu konu daha önce açılmamış miydi ?
kizin ailesinin davet ettigi yazmiyor ki konuda. kiz bilet alip cocugu da kapip goturmus. belki aileye de emrivaki olmustur. ve uzak bir yermis, evlerine gelen 20 yasinda cocugu yemekten sonra gondermeleri bence mantiksiz olurdu.Herkes tanışırım ben de oğlanla demiş. belki ben de tanışmak isterim zamanı gelince. şimdiden ne söylesem yalan olur. Ancak hayatımda ilk defa gördüğüm genç adamı sırf bir aydır kızımı tanıyor diye yatılı davet etmem. Yani komşusunu kahveye çağırmaya korkan, kaynanasını yatılı istemeyen forum üyeleri nerdeler merak ettim, yemek saati galibakırk kat yabancıya kucak açılmış. Aynı memleketteysek bir kahve içerim buluşup, değilse zamanını bekler.
Ona dikkat etmemişim. Onlar da şok mu oldular acabakizin ailesinin davet ettigi yazmiyor ki konuda. kiz bilet alip cocugu da kapip goturmus. belki aileye de emrivaki olmustur. ve uzak bir yermis, evlerine gelen 20 yasinda cocugu yemekten sonra gondermeleri bence mantiksiz olurdu.
O zaman Hayor gelelem, bazı şeyler için daha çok erken.Zamana yayalım demesi lazımdı.Biraz pasif kaliyor bazi konularda sanirim.. Ama yanlis anladiniz sanirim, tabi ki icmesinler diye bir sey demiyor. Yakinim da normalde icen biridir, yakinimin ailesi de icer. Sadece tanimadigi insanlarla boyle bir ortama girmek ona tuhaf gelmis..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?