- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.230
- 598
Bir insan en iyi şekilde içki masasında ve tatilde tanınırHerkese selam, umarim herkes iyidir.. Bu konu bir erkek yakinimla ilgili.. Bu erkek hem akrabam, ayni zamanda da sut kardesim.. Neyse ben kisaca yakinim diye bahsedecegim.. Bu yakinim universitede okuyor, daha yirmilerinin basinda, okulunun bitmesine de daha var. Iki ay civarindan beri bir kizla sevgililer. Kizla ayni universitedeler ayni zamanda, kiz da ayni yaslarda ve onun da okulunun bitmesine daha var.. Neyse, kizin daha once iliskileri olmus, hatta bunlar sorunlu iliskilermis sanirim.. Ama yakinimin bu zamana kadar daha once hic sevgilisi olmamisti bu yuzden de biraz tecrubesiz. Bu kizi ilk gordugunde ondan cok etkilenmis. Onu sevdigini soyluyor. Kiz da ona karsi sevgisini eksik etmiyormus. Yani iyi giden bir iliskileri var.. O zaman sorun ne diye soracaksiniz dogal olarak.. Aciklamaya calisalim.. Yakinim, bazi konularda kizin cok hizli gittigini dusunuyor. Mesela ornekler vermek gerekirse, istanbulda okuyorlar ama kizin ailesi baska uzak bir sehirde.. Daha bir ay civari sevgililerken, kiz yakinimi memleketine davet etmis israrla. Yakinim da cekinmis ve reddetmeye calismis. Kiz da bir cesit emrivakiyle gidip iki kisilik bilet almis ve yakinimla birlikte kizin memleketine, evine gitmisler. Neyse yakinim orada kizin annesiyle babasiyla falan tanismis ve onlarin evinde kalmak durumunda kalmis. Birlikte yemek falan yemisler, bir de yakinima ilginc gelen bir sey olmus. Sofraya icki de getirmisler, birlikte icmisler. Yakinima bunlar tuhaf gelmis ama bir sey diyememis ve o da eslik etmis. Bu arada yakinim normalde icki kullanan biridir, yakinimin ailesi de oldukca rahat bir ailedir ve icki de kullanirlar. Ama bu sekilde tanimadigi kisilerin evinde kalip icki icmek yakinima tuhaf gibi gelmis. Neyse, sonra bir de kizin babasi memleketinden gelip istanbula gelmis ve yakinimin ailesiyle tanismak istemis tanismislar.. Bu gibi durumlar var.. Yani kisaca soylemek gerekirse yakinim bu olanlarin bu iliski icin cok hizli oldugunu dusunuyor, bazi tuhafliklar oldugunu dusunuyor. Ama kizi sevdigi icin kirmak da istemiyor. Ayrica yakinimin ailesi de bu durumu tuhaf karsiliyorlar.. Yani daha ikisi de okuyor ve uzun zaman icin evlilik gibi bir sey mumkun gorunmezken bu kadar icli disli olunmasi normal gibi gelmiyor. Hem de bu kadar kisa bir surede.. Gerci kizin ailesi evlilik falan diye bir laf etmemis ama.. Kiz da evlilik falan diye bir sey dememis.. Ama bu gibi durumlar cok tuhaf geliyor ve bu isin altinda tuhafliklar seziyoruz. Yakinim da hem tecrubesizlikten hem de kizi uzmemek icin net bir sey diyemiyor su anlik.. Bana da danisti ama ben de boyle konularda pek tecrubeli oldugum soylenemez.. Bu arada yakinim oyle zengin biri falan degil, yani akliniza ondan yararlanmaya calisiliyor gibi bir dusunce gelmesin diye soyluyorum. Yani bu gibi durumlardan dolayi ozellikle de kizin ailesi bize cok tuhaf geldi.. Tecrubeli hanimlarin fikirlerini bekliyoruz.. Konu biraz karisik olduysa kusura bakmayin.. Tesekkurler
Farkli bir bakis acisi, yorum icin tesekkurler :)Bir insan en iyi şekilde içki masasında ve tatilde tanınırBakalım kızımızın hayatındaki kişi nasıl biri diye tanımak istemişler belli ki. Ayrıca bir sevgiliyi ailesiyle tanıştırmak hemen söz nişan düğün falan gerektiren bir durum değildir. Aslında en güzelini yapıyorlar bence, sevdim bu kızı ve aileyi
Ben farkli bir bolumde acmistim ama gelisme oldu o yuzden duzenleyip bu bolumde actimBen bu konuyu birkaç gün önce okudum birebir aynısıydı ama kime aitti hatırlamıyorum
Ama şöyle bir şey var ki kızın geçmişini falan biliyor. Ağır şizo değilse , anlatmış bence.anlatmiyor olabilirkendisi gozlem yapip dert edinmis ve bizden fikir isteyip gidip cocuga karismaya calisiyordur buyuk ihtimalle. eskilerden nicedays bu
Yani evet biraz tecrubesiz ama niye ayrilir dediniz onu anlamadimkızda aileside evlilikten bahsetmemiş.
normal insan zaten kızı kimle takılıyor ailesi nasıl insanlar bilmek ister.
yakının ailesiyle tanıştı babası gelip kendi ailesini görmek tanışmak istedi diye havalara girmesin hızlı gidiyor falan diye. o kız yakınınızla ayrılır zaten.
Tanisma tabi ki sadece evlilik olunca olmaz ama iste ona da degisik gelen sey onlarda kalmasi.. Kendisi biraz cekingen bir tip..Niye sadece evlilik olunca tanışma gerçekleşsin ki? Belki kızın ailesi kızlarının kiminle birlikte olduğunu merak etti ne belli sapık, manyak olmadığı, kızlarına zarar verip vermeyeceği ölçmek istemiş olabilirler ama evinde kalması bana değişik geldi o tip bir ailede büyümediğim için.
Evet daha öncede açılmıştı bu konuBu konu daha önce açılmamış miydi ?
Yani evet biraz tecrubesiz ama niye ayrilir dediniz onu anlamadim
İyi yerden yakaladın.Ama şöyle bir şey var ki kızın geçmişini falan biliyor. Ağır şizo değilse , anlatmış bence.
Yatak odasını bile anlatır bu adam.İyi yerden yakaladın.
Kız gayet normal, ailesi de gayet normal. Ama oğlan normal değil. Sevgilinin geçmişini ayaklı gazete gibi gelip sana anlatıyorsa ondan bir cacık olmaz.
Bir arkadaşım vardı 3 yıllık sevgilisinden ayrıldı.Yatak odasını bile anlatır bu adam.
Konu sahibi cidden sanane ? Ay böyle kadınları anlamıyorum. Neyin telaşındasın ? Napacak kadın tecavüz mü edecek ?
Kaç kere de aynı konuyu açmış. Takıntılı resmen.
Acikcasi su an cok sukur kendi derdim yok o yuzden yakinlarimin dertlerini biraz fazla onemsiyorum galiba.. Biraz boyleyim ben yakinlarimin sorunlarini fazla icsellestiriyorum sanirim..Bende olsam kızımın hayatındaki erkeği bilmek tanımak isterim.Hatta sahipsiz olmadığını görsün ki salak,saçma işlere kalkışamasın.
Belki sizin ailenizde kızı olanlar bu tip şeylere çok açık olmayabilir ama her ailenin yapısı farklı.
Çocuk ondan garipsemiş olabilir ama niye bu kadar sorun etmiş,çekinmiş ki onu anlayamadım?
Çocuğu yiyecek ya da istemediği bir şeye zorlayacak halleri yok ya?
Üzgünüm ama erkeğinde pasif olanı çekilmiyor ya.
Bir de neden bu konu sürekli gündemde neden bu kadar endişelisiniz onu da anlayamadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?