Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Fikirlerinizi bekliyorum.

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

yelda85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2008
359
2
96
- Yurtdışı
Arkadaşlar geçenlerde bir arkadaşın evine gittik 3 odalı bir ev ve bunlardan 2 sini yatak odası yapmış birisi kendileri için diğeride misafir kullanımı için oturma odasında bi koltuk takımı vs falan bende böle bişey yapmayı düşünüyorum sizce nasıl olur.bu şekildemi yapsam yoksa diğer odaya hem oturulacak hemde yatılabilecek bi kanepe falanmı alsam karar veremedim böyle kullann varmı aranızda fikir verirseniz sevinirim opuyorumnanaktan

Ne gerek varki ikinci yatak odasına cnm
oturma odası yap
açılıp yatak olabilen kanepe yada koltuk takımı koy
kullanışlı olur.

kalmalı gelen misafir sürekli olan birşey değil ki bu kadar seyrek olacak bir olay için kocaman odayı feda etme bencede..kullanışlı bir şekilde döşediğin zaman zaten şimdiki koltuk takımları açıldığında yine yatak konumuna geliyor aynı şey ikinci bir yatak odası çok daha büyük evler için mantıklı gibi..

benim ailem benden uzakta olacak başka şehirlerde olduğumuzdan geldiklerinde en az bir hafta kalırlar e ben de onları koltukta yatırmak istemiyorum zaten oldum olası misafir odası bana çok gereksiz geliyor yatak odası değil de çift kişilik bir yatak atıcam ben iki tane koltuk takimi almak saçma geliyor dediğim gibi

Back
X