- Konu Sahibi extraordinary
-
eşin sorumluluk almak istemiyor. Evlenirken bunu düşünseydi. çocuklu bir kadınla evlenseydi. Ne yani herşey beyefendinin istediği gibimi olacak? Anne olmak senin en doğal hakkın. Ayrıca ilk bebeği kürtaj yaptıranlar çok zor hamile kalıyor. üstelik yaş itibarıyla bu sende dahada riskli. Resmi nikah varmı?
evet canım tabiki resmi nikahlıyım.doktorda bana aynı şyi söledi eşime anlattım ama benim halam 45 yaşında doğurdu diyor komik değilmi böle bir insana ne yapılır
tatlım hakkında hayırlısı olsun. hayat keskin kararlar aldırıyor bazen. daha önce de söyledim bizleri sınıyor. bir anne / anne adayının verebileceği cesur bir karar. kutlarım. annelik içgüdüsel babalık öğrenilen bir davranış. bizim kadar kuvvetli hisleri olabilseydi zaten böyle bir baskı yapmazdı sana. bak ben de bir anneyim. emin ol hayatının tüm dertleri son bulacak bebişin doğup uzattığın parmağını kavradığı an.zor bir durum bebeğime kıyamam o bana ALLAHIM IN BİR HEDİYESİ eşime güle güle dedim
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:37 yaşında 5 aylık evliyım herşey iyi giderken 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim dünyalar benim oldu ilk deneyimim ilk gebeliğim şimdiden heyecenlıyım ama eşim şuan şokta dumur a uğramış vaziyette ve travma yaşıyor bu bebeği istemiyor ya aldır yada ayrılalım diyor
şimdi tercih yapmam gerekiyor siz olsanız ne yapardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?