- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 158
- 50
- Konu Sahibi Ogretmenim123
-
Size hiç görmediğiniz halde ve eğer karşımdaki kızı beğenmezsem konuşmayı kesince üzülüyorlar o yüzden seni de beğenmezsem çok üzülme diye mesafeli konuşuyorum diyen burnu kaf dağındaki herifte çekici gelen nedir? Bir de yakınınızda olan ve yaşınıza daha yakın olması ile avantajlı olan kişiden iten şey nedir? Bunları ölçüp-tartmak lazım .
Facebooktan adam ilk görüşte aşk yaşasaydı olurdu ancak bi de bilemezsin aile yapısı nedir kim kim değil bi de bence adam mesaj yazmayı bilmiyor yaştan dolayı kafa almıyor bazı erkeğin o emojilere falan yetişemiyor ortak noktanız az olabilir. Diğeri görür görmez etkilenmiş ne güzel işte şans tanıyın yaşı da yaşınıza uygunmuş. Diğeri 10 sene sonra 52 olacak sen 10 sene sonra da daha genç aktiviteler yapmaya çalışsan adam istemez kafa kaldırmaz. Bunları da düşün.
Galiba başkası olsa benim yerimde sizin gibi düşünür ve tepki verirdim. Söyledikleriyle birlikte gözümün önünde ideal bi eş adayı gibi oluştu halbuki ne kadar doğru ve inanılır Allah bilir.ne güzel yaşı yaşınıza uygun ciddi düşünen, çekingen birisi yakınınız tarafından tavsiye edilmiş bence bu kişiyle görüşmenizi tavsiye ederim.netten tanışmak tek kelimeyle dikkatinizi çekmek için söyleyeyim saçma.42 yaşındaki beyefendi, her kızla konuşup fiziki beklentisi fazla olan birisi başka şehirde her yönüyle olumsuz geldi bana.gerçekten evli mi bekar mı söylediği herşey inanın muamma.
oysa o değer vermediğiniz genç çekingenliği ile bile ne kadar naif bir adam böyle adamlara çok ihtiyacımız var evlenme düşüncesi olan net adamları tercih etmenizi tavsiye ederim sizin için hayırlı olsun inşallah o genci beğenirseniz..daha önce gördünüz mü onu bilemedim :))
Çok haklısınız. Bazen benim de iyimserliğim çok fazla olabiliyor. Bana da hiç hoş gelmedi bu cümlesi.
Diğer kişiyle de doğru düzgün hiç konuşmadık. Kuzenim, eşi ve diğer kuzenim de vardı. Çok çekinmiş ortamda. Fazla muhabbet edemedik. Ben de kendisi güzel ifade eden konuşkan erkekler den hoşlanırım. Sanırım ön yargılı davranmış olabilirim.
Bu sabah öyle yaptım zaten. Şutladım.Onlar varken çekindiyse başbaşa kalmanızı sağlasınlar genelde çekingen insanlar çok eğlenceli oluyor :) bence yeniden görüşün derimfacedekini de şutlayın gitsin
bence diğer kişiyle bir kahve içip şans ver.. sanal ortamlara ben hiç güvenmiyorum, ne çıkacakları belli olmuyor, ki zaten kendisi de biraz mantıksız geldi bana. üstü kapaklı seni pek beğenmedim dermiş gib... öyle olmasa bile bu kadar dış görünüş odaklı bu adam aşırı yakışıklı ve kaslıdır umarım
ben buraya izinsiz birinin fotoğrafını atılmasını doğru bulmuyorum....P Pimpirikli10gizemliasli S Scener fionawoody Yakud-u Anka Bebegimhadi Melisimsi
Profil resmimi yollasam fikirlerinizi söyler misiniz?
Onunla görüşmemi zaten bugün kestim. Kendisine nedenlerimi belirttim. Evet zahmet etmek istememiş gibi tavırları vardı ayrıcaFacebooktaki adam çok soğuk. Sırf evlenmek için de evlenmeyin. 42 yaşında müzmin bir bekar miy miy hayatı zehir eder gibi sanki....yeni tanıştığı bir bayan var karşısında hiç heyecan yok sizi yakından taniyayim diye çaba sarf edecegi yerine beklenti içine girmemeni söylüyor. İkisini de eleyin sevebileceginiz neşeli hayat dolu temiz ruhlu biri çıkarsa karşınıza ona bakın...
Çok geç kalmış olmazsınız bence.
Görüşmeyi kestiğini az önce okudum yukarıda. İyi yapmışsın daha çok bekler bu tavırlarla evlenmeyi.Onunla görüşmemi zaten bugün kestim. Kendisine nedenlerimi belirttim. Evet zahmet etmek istememiş gibi tavırları vardı ayrıca
Görüşmeyi kestiğini az önce okudum yukarıda. İyi yapmışsın daha çok bekler bu tavırlarla evlenmeyi.
Gönlüne göre sağlam adımlarla güzel bir evlilik yaparsın umarım. Ben de öğretmenim okulumda olsaydınız baş göz ederdik seniama kendi çalıştığın kurumda da dikkat çektiğine eminim. Kendin seç bence begenilmeyi neden bekleyesin ki....
Enerjinin güzelliği yeter sana fotoğrafını görmedim tatlım. Kadınların en güzel olduğu dönemdir otuzlu yaşlar. Seni sahip olduğun değerlerle huylarla tercih etsin talibin. O Facebook erkeği de kendi ozguvensizligini seni ezerek bastırmaya mi çalışmış ne...gençliğin onu kaç defa döver...Çok teşekkür ederim yorumun için.
Yaşım 33. Zaman zaman yaşlanıyor muyum artık, güzelliğim gidiyor mu diye kompleks yapıyorum kendime. Kendiside bana böyle konuşması kendimden şüphe etmeme sebep oldu resmime bakıp fikrinizi almak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?