- 30 Ekim 2018
- 2.932
- 4.306
- 133
- Konu Sahibi Ogretmenim123
-
@Pimpirikli10 @gizemliasli @Scenerfionawoody @Yakud-u Anka @Bebegimhadi @Melisimsi
Profil resmimi yollasam fikirlerinizi söyler misiniz?
Gönlün ne derse o olsun . Hangisini sevebildiysen seveceksen .sonuçta elbise almıyorsun o mu olsun bu mu diye . Biz sana Ali olsun deriz Mehmet’i sevmiş olursun. Mehmet’i deriz Ali’yi sevmiş olursun . Gerçi ikisinden birini sevmiş olsan bize niye sorasın o da varFacebook üzeri biriyle tanistim. Kendisi 42 yasinda ögretmen; hic evlenmemis bekar. Iki defa Messenger üzeri telefon da görüstük. Arada yazisiyoruz ama cok az. Bazen saatler sonra cevap verdigi icin ben de emin olamadim, görüsmeyi keselim dedim. O da bi cok birileriyle tanistigi icin yazismadan fazla hoslanmiyor, telefonda daha güzel iletisim kurabiliriz diyor. Hakli bu konuda. Ama sanki pek zahmet etmiyor gibi geldi bana. Ve aklima bir sey takildi.. Tanisirken cok fazla beklenti edinmeyelim diye yazmisti. Bende ne demek istedigini sordum telefonda o da acikladi. Bugüne kadar tanistiklarin bi sekilde ici isinmamis. Kendisi dis görünüslerinden fazla etkilenmemis... ve bana da dedi ki bi erkegin bi kizi reddetmesi kiz icin daha üzücü olabiliyor o yüzden daha dikkatli adimlar atmayi tercih ediyor.. kiza daha bulusmadan cok fazla yazip da kendisine baglamak istemiyor gibi hani olur ya begenmezse eger kiz hayal kirikligina ugramasin diye..
bu aciklamasi neden bu kadar nadir yazmasini daha net anlamama neden oldu.. Bu tanistigim kisi baska sehir de yasiyor. Aramizda 9 yas var.
Benim icin cok güzel oldugumu derler, baya da talibim oldu bu güne kadar, ama tanistigim kisi bu sekil konusmasi bana biraz sacma geldi ya da ben mi yanlis anladim bi türlü cikaramadim.
Diger taraftan benimle yakin cevremde enistemin tanidigi bi is arkadasi var. Daha önce aramizi yapmak istemislerdi, beni görür görmez cok begendi, ciddi düsündü. Cekingen bi yapiya sahipti ben kabul etmemistim. Daha sonra beni tekrar sordu kuzenime, ben ama ilgilenmemistim.
Simdi tekrar aramizi yapmayi düsünüyorlar. Siz benim yerimde olsaydiniz ne yapardiniz. Bi yakin arkadasim var, ikisiyle de görüs diyor ne olacak diyor. Hic öyle bir sey yapmadim daha önce...
biri Facebook üzeri tanistigim uzaktan biri, digeri de yakin cevremden yasi da bana daha yakin biri
Facebook üzeri tanistigim kisi icin ne düsünüyorsunuz.
Cok fazla yazmaz, konusunca ama cok uzun konusuruz. Hatta su son konustugumuzda ailesi de yanindaydi, yegenleri felan gelmisti.. konustugumuza sahit oldular. O ama bölmek istemedi, konusmamizi sürdürdü.
Kararsiz kaldim
Şjmdi isin rengi biraz değişti, acaba bu abimiz senin onu beğenmeme ihtimalin üzerinden mi taktik geliştirdi? Kendine güveniyor olsa daha net fotoğraflar koyardı. Daha kendini adam gibi göstermemis, seni beğenmeme ihtimalinden bahsediyor, ki filtresiz net bir fotoğrafın varmış. Bana kesinlikle kendi özgüvensizligini o şekilde yansıtmış gibi geldi. Daha önce çok fazla red cevabı aldıysa belki de:)Resimimi gördü ve yazdi bana. Benim nasil göründügümü biliyor. Resmim filtresiz; yani oldugum gibi görünüyorum. Ve güzel oldugumu bi cok kisi söyler. Zaten bi kac aydir görüsmemiz icin sürekli yazdi bana ugrasti, ben de en sonunda mesajina cevap verdim. Kendisinin dogru düzgün resmi yok - siyah beyaz; pek belli olmuyor. Beni begenmedigini düsünmüyorum. Yoksa bu kadar üzerinde durmazdi bence. Zaten bugüne kadar da hic geri cevrilmedim. Kendisi geri cevrilmis ama daha önce..
Birde sunu söyledi bana.. bi yakini ona bi kere bi tavsiye de bulunmus. Müstakbel esin ne cok güzel ne de cok cirkin olsun demis. Neye dayanarak böyle tavsiye de bulundu bilmiyorum. Sen hic bunu uyguladin mi diye sordum. Yok dedi. Uygulamamis.
Benim gülümsememi cok begendi. Bunu bi cok kisi söyler bana mesela. Ama kendisinin dogru düzgün resmi yok. Ama yakisikli oldugunu söylerlermis cevresindekiler
Isterseniz resmimi bi yollayim, siz karar verin.
Facebook üzeri biriyle tanistim. Kendisi 42 yasinda ögretmen; hic evlenmemis bekar. Iki defa Messenger üzeri telefon da görüstük. Arada yazisiyoruz ama cok az. Bazen saatler sonra cevap verdigi icin ben de emin olamadim, görüsmeyi keselim dedim. O da bi cok birileriyle tanistigi icin yazismadan fazla hoslanmiyor, telefonda daha güzel iletisim kurabiliriz diyor. Hakli bu konuda. Ama sanki pek zahmet etmiyor gibi geldi bana. Ve aklima bir sey takildi.. Tanisirken cok fazla beklenti edinmeyelim diye yazmisti. Bende ne demek istedigini sordum telefonda o da acikladi. Bugüne kadar tanistiklarin bi sekilde ici isinmamis. Kendisi dis görünüslerinden fazla etkilenmemis... ve bana da dedi ki bi erkegin bi kizi reddetmesi kiz icin daha üzücü olabiliyor o yüzden daha dikkatli adimlar atmayi tercih ediyor.. kiza daha bulusmadan cok fazla yazip da kendisine baglamak istemiyor gibi hani olur ya begenmezse eger kiz hayal kirikligina ugramasin diye..
bu aciklamasi neden bu kadar nadir yazmasini daha net anlamama neden oldu.. Bu tanistigim kisi baska sehir de yasiyor. Aramizda 9 yas var.
Benim icin cok güzel oldugumu derler, baya da talibim oldu bu güne kadar, ama tanistigim kisi bu sekil konusmasi bana biraz sacma geldi ya da ben mi yanlis anladim bi türlü cikaramadim.
Diger taraftan benimle yakin cevremde enistemin tanidigi bi is arkadasi var. Daha önce aramizi yapmak istemislerdi, beni görür görmez cok begendi, ciddi düsündü. Cekingen bi yapiya sahipti ben kabul etmemistim. Daha sonra beni tekrar sordu kuzenime, ben ama ilgilenmemistim.
Simdi tekrar aramizi yapmayi düsünüyorlar. Siz benim yerimde olsaydiniz ne yapardiniz. Bi yakin arkadasim var, ikisiyle de görüs diyor ne olacak diyor. Hic öyle bir sey yapmadim daha önce...
biri Facebook üzeri tanistigim uzaktan biri, digeri de yakin cevremden yasi da bana daha yakin biri
Facebook üzeri tanistigim kisi icin ne düsünüyorsunuz.
Cok fazla yazmaz, konusunca ama cok uzun konusuruz. Hatta su son konustugumuzda ailesi de yanindaydi, yegenleri felan gelmisti.. konustugumuza sahit oldular. O ama bölmek istemedi, konusmamizi sürdürdü.
Kararsiz kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?