Fikirlerinizi bekliyorum - hangisine sans taniyayim ?

Adamları resimdeki tiplerine göre değerlendirmemiz yanlış olur ama sonuçta facede ki adamın karaktersizliği belli resmini değerlendirsek ne fayda ..

Profil resmimi değişmişsiniz galiba ama sizi ne için değerlendirip ne ile ilgili fikir söyleyeceğiz? :) atın sorun yok değerlendirelim ama ne ile ilgili anlayamadım :)

Gönlün ne derse o olsun . Hangisini sevebildiysen seveceksen .sonuçta elbise almıyorsun o mu olsun bu mu diye . Biz sana Ali olsun deriz Mehmet’i sevmiş olursun. Mehmet’i deriz Ali’yi sevmiş olursun . Gerçi ikisinden birini sevmiş olsan bize niye sorasın o da var

Facebookta yazistigin adam artık kaşar olmuş yani işin piri olmuş maşallah, kendince taktikler falan geliştirmiş paşam. Sevmedim ben onu, fazla ıssız adam izlemiş o. Ayrıca fazla güzellik takıntısı var belli öyle tiplerle hayat geçmez. İstediği kadar az yazsin etsin, yarın öbür gün görüştüğünüzde bir anda kendi tipine bakmadan seni beğenmediğini belli edip yok olursa uzulmeyecek misin sanki? O yüzden hiç riske girme derim ben. Ailenin bulduğu çocuğa şans ver yabancı değil en azından zarar gelmez

Şjmdi isin rengi biraz değişti, acaba bu abimiz senin onu beğenmeme ihtimalin üzerinden mi taktik geliştirdi? Kendine güveniyor olsa daha net fotoğraflar koyardı. Daha kendini adam gibi göstermemis, seni beğenmeme ihtimalinden bahsediyor, ki filtresiz net bir fotoğrafın varmış. Bana kesinlikle kendi özgüvensizligini o şekilde yansıtmış gibi geldi. Daha önce çok fazla red cevabı aldıysa belki de:)

neyse her halükarda o adamdan hoşlanmadım ben enerjisi kötü geldi bana nedense. Sutlamissin zaten çok sevindim. Diğer çocuk ya da bir başkası, Inşallah tercihini sana değer veren, çok sevip çok sevilebilecegin birinden yana kullanırsın

İkisiyle de yüzyüze bir kere görüşmeni tavsiye ederim. Anlarsın bence hangisine içinin ısındığını ısınmazsa ama zorlamamak lazım belki kaderinizde başka biri vardır.

Bence kesinlikle arkadaşınızın önerdiği cunku zatensizden etkilenmiş ve ciddi dusunuyo sizde severseniz neden olmasin ama diğerinin daha ne olacağı bellisiz bi durum

İleriyi düşünmen lazım bunun hastalığı var zor günleri var, her zaman bakımlı ve güzel olamayacağız ve sen bu adamla sorunlar yaşayacaksın. Çok bencil bir tip.

Diğeri seni zaten görmüş beğenmiş. Biraz konuşsan sen de belki hoşlanacaksın.

Ama dediğim gibi 1 yıl sonra nolacağımızın garantisi yok. Bu kadar görselliğe düşkün biriyle evlenmek saçmalık. Kendisi ayhan ışık gibi ölene kadar yakışıklı ve karizmatik mi kalacakmış...

Tesekkür ederim yorumlariniz icin. Facebook üzeri tanistigim kisiyle görüsmeyi kestim.

Enistem arkadasina telefonda sormus. Arkadasi sevinmis. Biraz da ama tedirgin olmus. Görüsürsek eger bana olan duygulari yogunlasirsa ve ben istemezsem eger üzülürmüs. Ama görüsmek istiyor benimle.

Enistem kendisiyle birebir konusmak istiyor. Kuzenim de daha sonra bana dönecek.

Facevooktan tanistigin adami kafadan evle. Üsluba bak o kim oluyormuş. Terbiyesiz. 2.si icinde görüşmeden karar verme bugün görüştünüz diye yarın evlebecek değilsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…