Fikirlerinizi bekliyorum - hangisine sans taniyayim ?

Ogretmenim123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2019
191
315
23
Facebook üzeri biriyle tanistim. Kendisi 42 yasinda ögretmen; hic evlenmemis bekar. Iki defa Messenger üzeri telefon da görüstük. Arada yazisiyoruz ama cok az. Bazen saatler sonra cevap verdigi icin ben de emin olamadim, görüsmeyi keselim dedim. O da bi cok birileriyle tanistigi icin yazismadan fazla hoslanmiyor, telefonda daha güzel iletisim kurabiliriz diyor. Hakli bu konuda. Ama sanki pek zahmet etmiyor gibi geldi bana. Ve aklima bir sey takildi.. Tanisirken cok fazla beklenti edinmeyelim diye yazmisti. Bende ne demek istedigini sordum telefonda o da acikladi. Bugüne kadar tanistiklarin bi sekilde ici isinmamis. Kendisi dis görünüslerinden fazla etkilenmemis... ve bana da dedi ki bi erkegin bi kizi reddetmesi kiz icin daha üzücü olabiliyor o yüzden daha dikkatli adimlar atmayi tercih ediyor.. kiza daha bulusmadan cok fazla yazip da kendisine baglamak istemiyor gibi hani olur ya begenmezse eger kiz hayal kirikligina ugramasin diye..

bu aciklamasi neden bu kadar nadir yazmasini daha net anlamama neden oldu.. Bu tanistigim kisi baska sehir de yasiyor. Aramizda 9 yas var.
Benim icin cok güzel oldugumu derler, baya da talibim oldu bu güne kadar, ama tanistigim kisi bu sekil konusmasi bana biraz sacma geldi ya da ben mi yanlis anladim bi türlü cikaramadim.

Diger taraftan benimle yakin cevremde enistemin tanidigi bi is arkadasi var. Daha önce aramizi yapmak istemislerdi, beni görür görmez cok begendi, ciddi düsündü. Cekingen bi yapiya sahipti ben kabul etmemistim. Daha sonra beni tekrar sordu kuzenime, ben ama ilgilenmemistim.

Simdi tekrar aramizi yapmayi düsünüyorlar. Siz benim yerimde olsaydiniz ne yapardiniz. Bi yakin arkadasim var, ikisiyle de görüs diyor ne olacak diyor. Hic öyle bir sey yapmadim daha önce...

biri Facebook üzeri tanistigim uzaktan biri, digeri de yakin cevremden yasi da bana daha yakin biri

Facebook üzeri tanistigim kisi icin ne düsünüyorsunuz.

Cok fazla yazmaz, konusunca ama cok uzun konusuruz. Hatta su son konustugumuzda ailesi de yanindaydi, yegenleri felan gelmisti.. konustugumuza sahit oldular. O ama bölmek istemedi, konusmamizi sürdürdü.

Kararsiz kaldim

Tesekkür ederim yorumunuz icin. Facebook oldugu icin mi yoksa söyledigi sözler nedeniyle mi?

Tesekkür ederim yorumunuz icin. Facebook oldugu icin mi yoksa söyledigi sözler nedeniyle mi?
Öncelikle sebebi tabi Facebook olduğu için. İnsan yakın çevresini bile taniyamiyorken sadece Facebook gibi sanal bir ortamdan biriyle uzun bir ömür için adım atmak mantıksız. Birde beyefendiye göre de normalde de yaşınız akraniniz birisini bulmak için yeterli gençlikte bence aranızdaki yaş farkından kaynaklı da mutlu olabileceğinizi düşünmedim. Birde son olarak neden bilmiyorum ama okurken o Facebook beyefendisi ile ilgili kısımda içim elvermedi onun tavırlarına. Tamamen ofsayt değil mi ?

Bide bence diğer beyefendiyi direk elemissiniz ama kuzeninizi dinleyip en azından bir görüşün bence yüz yüze. Hatta yalnız dediginiz gibi cekingense belki arkadaşının yanında daha çok çekinir.

Evet o sekil konusmasi bana da sacma geldi biraz. Kendime güveniyorum ama cok fazla yazmamasi beni de rahatsiz ediyor. Ve haklisiniz. Zaten uzakta olmasi ve sosyal medya üzeri tanismamiz en basindan zor kosullar. Firsat vermemin sebebi bahsettigi dergerleri.. Tabii bilemem ne derece dogru söyledikleri ama bugüne kadar benim de önem verdigim üzerinde durdugum degerlerden bahsetti.. ne bileyim bu yüzden de firsat vermek istedim. Gün boyu hic yazmaz. Sadece telefonlasacagimiz saati belirleriz o kadar. Bu da rahatsizlik veriyor tabii.

Adam evli bile olabilir. Herkes o kadar uyanık ki kime nereden yaklaşacaklarini iyi biliyorlar. Doğru söylediğinin garantisini size kimse veremez. Bence en kısa zamanda uzaklaşıp diğer beyefendiye ciddi bir şekilde şans verin

Bide bence diğer beyefendiyi direk elemissiniz ama kuzeninizi dinleyip en azından bir görüşün bence yüz yüze. Hatta yalnız dediginiz gibi cekingense belki arkadaşının yanında daha çok çekinir.

Annem ve kuzenim konustular, tekrar görüsmemizi saglayacaklar benim aklim ama Facebook üzeri tanistigim kisi de. Cok mantiksiz aslinda biliyorum.. Cokta zahmet etmiyor.. Bu son konusmamiz da artik yoruldugunu söyledi.. Öyle cok tanismalar olmus ki hayatinda artik yipranmis. Ne kendisi cok fazla beklenti etmek istemiyor ne de karsindaki cok fazla beklenti etmesin diyor..

Mantık olarak bile düşünüyor olabilir. Ama ben zerre kadar güvenemedim sizin yazdiklarinizdan dolayı adama.

bence ikisi de değil, sırf evlenmiş olmak için birisini zorlamaya çalışıyor gibisiniz.birincisi olmaz zaten hiç aklıma yatmadı , başka şehirden facebooktan tanışmak falan sıkıntılı riskli işler , adam tekinsiz konuşuyo zaten açıklamaları çok bi ıssız adam saçma sapan.ötekini de zorlamanın alemi yok isteseydiniz en başta olurdu.

Sende açık açık yaz başka biri daha var diye adam zaten ciddi değilse sama yol verir, kimin için karar vermenin yolu açılır

Facebook uzerinden tanismak bana hic dogru gelmiyor. Ikiniz de okumus insanlarsiniz. Bu sekilde kac kisiyle konustu, konusuyor bilemezsiniz. Guven vermiyor yani

Size hiç görmediğiniz halde ve eğer karşımdaki kızı beğenmezsem konuşmayı kesince üzülüyorlar o yüzden seni de beğenmezsem çok üzülme diye mesafeli konuşuyorum diyen burnu kaf dağındaki herifte çekici gelen nedir? Bir de yakınınızda olan ve yaşınıza daha yakın olması ile avantajlı olan kişiden iten şey nedir? Bunları ölçüp-tartmak lazım .

Facebooktan adam ilk görüşte aşk yaşasaydı olurdu ancak bi de bilemezsin aile yapısı nedir kim kim değil bi de bence adam mesaj yazmayı bilmiyor yaştan dolayı kafa almıyor bazı erkeğin o emojilere falan yetişemiyor ortak noktanız az olabilir. Diğeri görür görmez etkilenmiş ne güzel işte şans tanıyın yaşı da yaşınıza uygunmuş. Diğeri 10 sene sonra 52 olacak sen 10 sene sonra da daha genç aktiviteler yapmaya çalışsan adam istemez kafa kaldırmaz. Bunları da düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…