• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Fikirlerinizi alayım...Koltuk takımı + yemek odası...vb

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

serce_serce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
185
0
46
Ankara
Fikirlerinizi almak istiyorum kızlar koltuk olarak bunu beğendim yemek odası olarakta bunu sizce halı olarak hangisi seçeyim ? Seçmem konusunda yine sizlerin fikirlerine ihtiyacım var :) Yardımcı olursanız çok sevinirim...Bu arada seçtiklerim hakkındada yorum yapabilirsiniz :)

Koltuk takımı bu (sizce oturma yerini beyaz yaptırayım mı ? yoksa hiç bozmadan böyle mı kalsın ?)

$koltuk takımı.webp

Yemek odası olarak bunu beğendim :)

$yemek odası.webp

Halılarda bu şekilde...(sizden yorum beklıyorum hangisi olmalı ?)

$1.webp$2.webp$3.webp$4.webp$5.webp$6.webp$7.webp$8.webp$9.webp$10.webp$11.webp$12.webp$13.webp$14.webp$15.webp$16.webp$17.webp$18.webp$19.webp$20.webp$21.webp

Kolay gelsin cnm :) bende bu aşamadayım inşallah gönlünce olur hersey :34: Koltuk takımını ve yemek odasını çok beğendim evet istersen beyaz yaptırabilirsin koltuklarının oturma yerlerini ferah olsun istersen...Ama böylede çok şık duruyor...Halı olarak ben bunları seçtim :34:

1 - 6 - 7 - 10

canım bende cok beğendim bende vazgeçemıyorum siyah beyazdan benımde fume oturma yerleri hertülü toz gorunuyo üstünde temizlği uğrastırıcı ama yınede çok guzel duruyo bence 10 numaralı halı yakısır

1 - 11 -17 - 21 numaralı halıları sevdim :16:
Koltuklarınız hoş ama beyaz deri malesef zamanla sararıyor:31:
Güle güle kullanın inşallah.:54:

2ve18. halıları beğendim,ama koltuklarda bembeyaz tercih etme sonra üstüne örtü ararsın canım:1::1:

1--11--17 :)

güle güle kullan :)

bence de bembeyaz düşünme koltukları. ben de beyaz istiyorum güzel oluoyr ama sırf beyaz olan bi salon göz yoruyorr..

Son düzenleme:
21 numaralı halı çok şık ben olsam kesinlikle onu tercih ederdim. bi de herkes farklı zevklere sahip biz daha çok kafanı karıştırmayalım senin. içlerinde mutlaka vardır içine sinen seninde bence tercihini o yönde yap.

canım hepsi çok güzel keşke anket yapsaydın ortalama alırdın ama bence senin mobilyaları çok güzeller ve asiller alacağın halıda eğer çok karışık olursa dikkat mobilyalarına değil halıya kayar bence dikkati mobilyalarına kaydırmak istiyorsan fazla karışık olmayan siyah regin daha ağır olduğu halıları tercih etmen gerekir bu fikre dayanarak ben senin yerinde olsam 8 16 19 20 numaralı halılardan birni tervih ederdim şimdiden mutluluklar

canım hepsi çok güzel keşke anket yapsaydın ortalama alırdın ama bence senin mobilyaları çok güzeller ve asiller alacağın halıda eğer çok karışık olursa dikkat mobilyalarına değil halıya kayar bence dikkati mobilyalarına kaydırmak istiyorsan fazla karışık olmayan siyah regin daha ağır olduğu halıları tercih etmen gerekir bu fikre dayanarak ben senin yerinde olsam 8 16 19 20 numaralı halılardan birni tervih ederdim şimdiden mutluluklar

ah canım anket yapmayı bi bilsem anket açardım daha iyi olurdu gerçekten

8 10 19 nolu halılar gider bence
koltuklarını tamamen beyaz yapmak istiyorsan çabuk kirlenme faktörünü de göz önünde bulundur derim koyu renk temizlik açısından daha mantıklı gelir bana

8 10 19 nolu halılar gider bence
koltuklarını tamamen beyaz yapmak istiyorsan çabuk kirlenme faktörünü de göz önünde bulundur derim koyu renk temizlik açısından daha mantıklı gelir bana

yok cnm tamemn beyaz istemiyorum sorduğum şuydu aslında sadece oturma yerlerini beyaz mı yaptırsam hani daha iç açıcı mı olur diye sordum tamamen beyaz için sormadım ama zaten ben tamamen beyaz alsaydım bile üstüne örtü örterdim nasıl olsa misafirden misafire kullanılcak diye...Misafirler gelmeden öncede örtüleri kaldırırdım :) (temizlik yapmayı seven biriyim zorluk çekmem)

1 11 21 bence gayet güzeller ayrıca güle güle kullan eşyalarını canım

Back
X