- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
- Konu Sahibi SiyahKolik
-
Benim kendi doğum günümden önce bu fikir vardı aklımda. Şimdide uygulasam mı diye karar veremedim. Bir yanım dediğim gibi kendini hissettir, kendi yaptığı kendi ayıbı olsun diyor. Bir yanımda boşver diyor.
Hazır değil zaten hediyem. Fikir olarak bunları düşündüm yani.Bir erkek mi kendi yaptigi ile sevgilisinin yaptigini karsilastirip mahcup olacak? Hem de sartlar tamamen uygunken kuru bir mesajla dogumgunu kutlayan bir erkek??
Guldurmeyin hanimlar
Sen de kuru bir mesaj at. Aldigindan fazlasini verme, hele ki karsindaki yapabilecekken yapmiyorsa bir seyleri. Degerin olmaz gozunde. Hazirladiklarini vermem yerinde olsam. Hatta ben olsam en bastan hazirlamazdim ya, neyse
Bir önerin var mı?Belki manevi anlami daha az olan , daha az ugrasilmis bir hediye olabilir.
Haklısın aslında.. Böyle düşününce bencillik gibi anlaşılıyor ama sanırım en güzeli bencil olmak.Erkekler ne yazıkki kadınlar kadar düşünceli olmuyorlar bence sende yapma birşey önce kendin için yaşa sonra başkaları için valla ben hep önce eşim çoçuğum dedim ama boş insan önce ben demeliymiş en çok kendine değer vermeliymiş ve kendinden başkada hiç birkimseye güvenmeliymiş...
Kızlar size kısa öz bir sorum olacak.
Aralık ayında sevgilimin doğum günü. Size danışmak istediğim konu ise, sevgilim benim doğum günümde sağolsun! sadece gece mesaj atmıştı. Ertesi gün tatil olmasına rağmen (bana) ek iş olarak çalıştığı dükkanından 10 dk çıkıpta beni görmeye gelmemişti. Şimdi benim sorum şu; aklımda uzun zamandır ona vereceğim hediye: güzel bir kutu içerisinde elimle ördüğüm atkı, sihirli kupa dedikleri bardağı (resimli) ve kendi yapacağım küçük kalpli kurabiyelerle ona yollamak veya götürmekti. Ama bir yanım boşver sende onun gibi bir mesaj at yanına dahi gitme anlasın o günü yalnız geçirmek ne demekmiş diyor, bir yanımda sevgilin o senin o yapmamış olsa bile sen varlığını hissettir yanında ol diyor..
Bu arada aynı ofiste çalışıyorduk ama ben Aralık'ın 1'inde buradan çıkıp yeni işimde çalışacağım. Doğum günü hafta sonu olacağı için çalıştığı dükkana gidip sürpriz yapsam mı diye kararsız kaldım.
Bana öneride bulunabilir misiniz?
Doğru valla.Ben erkeklere kızmıyorum bazen.
Bir mesaja üç hediye,sürpriz de cabası.
Verin,verin de hepten tepenize çıksın.
Var ama böyle bir konuyu ona açamam ki. Ayrıca aynı yerde calısmıs olmayacağız, ve muhtemelen dogum gunune kadar bulusmayız.Diğer konunda gelişme var mı diye bakarken bu konunu gördüm :)
Eğer sen o hediyeleri vermekte kararlıysan ve yakınlarda bir arkadaşının ondan önce doğum günü varsa ona artık kimsenin doğum gününü kutlamayacığınıçünkü seninkinin pek kutlanmadığı izlenimini vererek bana değer vermeyenlere ben niye vereyim anlayışı ile onunkini kutlamayacağının izlenimini verebilirsin ve o gün zaten umudunu kesmiş olan sevgilinin hediyesini vererek en azından senin ne hissettiğini anlamış olur
Diğer konunda bir gelişme var mı ben göremedim
Var ama böyle bir konuyu ona açamam ki. Ayrıca aynı yerde calısmıs olmayacağız, ve muhtemelen dogum gunune kadar bulusmayız.
Bu arada konumun yeri değiştiği için gec gördüm kusura bakma canım..
Diğer konuyu hallettim. Karşılaştığımızı söyledim suratını astı trip attı, mesajı söyleyemedim bile. Sonra ben de ona dürüst olmak istediğimi kendisi gibi saklamadığımı söyledim. O hafta abisinin düğünü vardı orayada gittim, yanında olmak istediğim icin. O gün yakın davrandı, tanımadığım akrabalarıyla tanıştırdı beni. Ve o olaydan sonra daha bi yakın oldu bana. Günlerce konuşmayan adam şimdi arayıp soruyor.
Evet canım benim. Baktıki ilgilenmiyor ceki düzen vermeye basladı kendine. Tabi bunda şirketten ayrılmamında bir etkisi var. Sonucta beni her istediğinde göremicek. Şimdi kafası rahat, sabah nasıl olsa aynı yere gıdıyoruz dıye merak dahi etmediği oluyordu.Dürüst olman güvenini tazeledi demek ki ve belli ki kıskanmışta seniumursamasaydı seni tripte atmazdı :) son zamanlarda konularında canında sıkkındı bak ne güzel gelişmeler olmuş
Yani basitte olsa kalkıp yanına gitmem gerekiyor. Bunu yapmamı mı öneriyorsunuz?Ben olsam hediyelerden bir tanesini,bana göre en basit olanını sevgiyle ve güler yüzle verirdim.Belki incelik öğrenir. Öğrenmezse seneye düşünürüm.Belki sevgi dili farklıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?