- 4 Eylül 2013
- 1.398
- 164
- 103
- Konu Sahibi SiyahKolik
-
Sevgilimin dogum gununu kutlayayım mı? diye sorsaydım detayları bilmediğiniz için zorlanacaktınız. Vaktini ayırdığın için yine de tesekkur ederım :)Iyi ki kısa. Bence hazirladiklarini ver. Insansa utanir...
Olmama ihtimali de var. Kutunun içine notmu yazsam UTAN diyeBence onun yaptığını yapma, dediğin gibi bir sürpriz yap :) belki o an sevgilin sana sadece mesaj atmakla yetindiğini hatırlar da mahçup olur :)
Bu da olabilir. Normal bir zamanda hediyesini vermek. Ama o zamanda yine önemsemiş olcam.Biyerlerini kaldirmazdim... Fazla önemseyimce tepeye cikiyorlar... O nasil size önem veriyorsa sizde ona verin... Aynisini yapin ama belki daha sonra hediyesini öylesine önemsizmis gibi sunarsiniz...
Aslında doğum günümde beklentim hediye değildi, sadece yanımda olmasını istemiştim ama o gün beni çok üzmüştü bu davranışı. Ne yapsam bilemedim şimdi.yapmak istediklerini yap bide gozun insanlik gorsun de.
eşin olsa neyse diyeceğim de sevgilin. o sana değer vermeyip bir msj atmış hıh boşver bence. bu dönemde seni bu kadar umursamıyor daha siz sevgilisiniz ayol. en güzel dönemleriniz birbiriniz için çılgınlıklar yapacak dönemdesiniz. hiç değmez güzelim sende aynısını yap ki o da senin neler hissettiğini anlasın. hiç bir zaman taviz verme çünkü o olmazsa başkası. vazgeçilmez yok bu dünyadaKızlar size kısa öz bir sorum olacak.
Aralık ayında sevgilimin doğum günü. Size danışmak istediğim konu ise, sevgilim benim doğum günümde sağolsun! sadece gece mesaj atmıştı. Ertesi gün tatil olmasına rağmen (bana) ek iş olarak çalıştığı dükkanından 10 dk çıkıpta beni görmeye gelmemişti. Şimdi benim sorum şu; aklımda uzun zamandır ona vereceğim hediye: güzel bir kutu içerisinde elimle ördüğüm atkı, sihirli kupa dedikleri bardağı (resimli) ve kendi yapacağım küçük kalpli kurabiyelerle ona yollamak veya götürmekti. Ama bir yanım boşver sende onun gibi bir mesaj at yanına dahi gitme anlasın o günü yalnız geçirmek ne demekmiş diyor, bir yanımda sevgilin o senin o yapmamış olsa bile sen varlığını hissettir yanında ol diyor..
Bu arada aynı ofiste çalışıyorduk ama ben Aralık'ın 1'inde buradan çıkıp yeni işimde çalışacağım. Doğum günü hafta sonu olacağı için çalıştığı dükkana gidip sürpriz yapsam mı diye kararsız kaldım.
Bana öneride bulunabilir misiniz?
Evet canım. İlişkimizin başlarında da hep bir planı programı olurdu. Bazılarını gerçekleştirebildi, bazıları yapamadı. Ama bu üzmüştü beni.. Teşekkür ederim yorumun için :)eşin olsa neyse diyeceğim de sevgilin. o sana değer vermeyip bir msj atmış hıh boşver bence. bu dönemde seni bu kadar umursamıyor daha siz sevgilisiniz ayol. en güzel dönemleriniz birbiriniz için çılgınlıklar yapacak dönemdesiniz. hiç değmez güzelim sende aynısını yap ki o da senin neler hissettiğini anlasın. hiç bir zaman taviz verme çünkü o olmazsa başkası. vazgeçilmez yok bu dünyada
Benim kendi doğum günümden önce bu fikir vardı aklımda. Şimdide uygulasam mı diye karar veremedim. Bir yanım dediğim gibi kendini hissettir, kendi yaptığı kendi ayıbı olsun diyor. Bir yanımda boşver diyor.Vallahi siz ne güzel dusunmussunuz ben kinciyimdir hic içimden gelmezdi kurabiyeymis falan
rica ederim tatlım. bence boşver en başından sizin bir ilişkiniz olmamış. üzülmeye değmez. ederi kadar değeri ver. olmuyorsa yolla.Evet canım. İlişkimizin başlarında da hep bir planı programı olurdu. Bazılarını gerçekleştirebildi, bazıları yapamadı. Ama bu üzmüştü beni.. Teşekkür ederim yorumun için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?