fikirlerinizee ihtiyacıım varr

seeddaa

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
201
2
bende bi değişiklik istiyoruum özellikle saçımdan çok sıkıldım ama değişiklik yapmaya cesaret edemiyorum yardımcı olur musunuz $968902_10200545249087213_791827419_n.jpg

bende bi değişiklik istiyoruum özellikle saçımdan çok sıkıldım ama değişiklik yapmaya cesaret edemiyorum yardımcı olur musunuz

Saçlarını,resimde elinin geldiği yere kadar kestirsen belki daha iyi olur.
Yani tam göğsünün üzerine gelecek kadar...
Bir de uçlarını inceltmeden,makaslı kesimle daha gür görünür.
Saçlarının rengi güzel.İllaki değiştirmek istersen kestane rengi olabilir.
Bir de canlı renkte bir ruj,biraz pudra ve allıkla istediğin farkı yakalarsın diye düşünüyorum.

Saçlarını,resimde elinin geldiği yere kadar kestirsen belki daha iyi olur.
Yani tam göğsünün üzerine gelecek kadar...
Bir de uçlarını inceltmeden,makaslı kesimle daha gür görünür.
Saçlarının rengi güzel.İllaki değiştirmek istersen kestane rengi olabilir.
Bir de canlı renkte bir ruj,biraz pudra ve allıkla istediğin farkı yakalarsın diye düşünüyorum.

tavsiyelerinize uymaya çalışıcam :) çok teşekkür ederiim

Kızıl tonlarını seviyor musun bilmiyorum ama bence o tonları kullanmalı ve kendine renk katmalısın.. saç rengin hoş evet ama insanı biraz soluk gösteriyor malesef :KK43: Saçlarını kestirme rengini değiştir..Kızıl'ın sana yakışacağını düşünüyorum. şöyle bir şey mesela;

Eklentiler

• $images.jpg
    $images.jpg
    9,4 KB · Görüntüleme: 96
Kızıl tonlarını seviyor musun bilmiyorum ama bence o tonları kullanmalı ve kendine renk katmalısın.. saç rengin hoş evet ama insanı biraz soluk gösteriyor malesef :KK43: Saçlarını kestirme rengini değiştir..Kızıl'ın sana yakışacağını düşünüyorum. şöyle bir şey mesela;

evet bu baya büyük bi değişim olabilirr :)) riskli :)

X