Fikirlerinize inanılmaz ihtiyacım var

Aramayın kesinlikle.Karşınızdaki insan sizin söyliceklerinizi anlayacak bi insan olsa zaten bu olayı yaşamazdınız.Belki kırıcı bi ihtimal ama iki taraflada tanımak için görüşüp sonra diğer arkadaşıda tercih etmiş olabilir kendini ona daha yakın hissedip.Bunada kızamam açıkcası çünkü ortada verilen vaatler ve bi yaşanmışlık yok.Bu yüzden bu derece üzülmeyin bence.

bence sende aynısını ona yap fake bi hesap aç ve sevgilin varmış gibi yapıp paylaşımlar yap ne yanlış birşey yapmış olursun üstünede intikamını almış olursun :)

Kızla bence konuşmayın. Suçlu siz de çıkabilirsiniz.
Boşverin. Yüzünü erkenden görmüşsünüz.

Arkadaşların bilmiyor mu sevgilisi olduğunu da sana önerdiler.
O kıza mesaj atman lazım çünkü ben olsam bilmek isterdim.
Aranızda bir şey olmasa bile buluşmuşsunuz baş başa gün geçirmişsiniz kesinlikle söyle..

Kızın bir suçu yokki ama ya onuda kandırdıysa? Hangi kız bilerek kabul ederki? Bir yandan öyle biriyle olmadına göz yummak.. bilmiyorum çok kötü oldum bugün :cry:
kizin sucu yok ama o kizda belki sizin gibi kandirilior benim basima unideyken gelmisti kizinda haberi yok benimde cak naif olduunu zannetiim erkek arkadasim ikimizi de idare etmis nerden nereye o zamanlar bu kadar insta twitter falanda yok ortak bi arakdasa denk geliors resmini gosteriom o da dioki olur mu canim bu benim falanca arkadasimin sevgilisi yok artik oluorm tabi bende kizi ariorm o hisimlar kizin ne sucu varsa kizinda dunyadan haberi yok sonra ortak arkadasm=imiz ve aldatilan iki kiz olarak bir olup cocugu bi guzel karsimiza alip dovmekten beter etmistik. bence kizin sucu yok demeyin onunda haberi yoksa bi hemcinsiniz olarak onunda arkasindan oyun oynanio iciniz elverir mi kizla konusun bence ulasabiliosaniz mantikli bi insansa dinler yok cazgir bi tipse birak ne yapiolarsa yapsinlar tencere kapak iste

bence hiç bulaşmayın.sizi yedekte tutmuş resmen.siz uğraşırsanız kendini paylaşılamayan biriymiş gibi görür.içinizden MUTLULUKLAR dileyip önünüze bakın! :KK39:

pis sinsi bence içini dök rahatla,içinde kaldıkça şöyle söyleseydım böyle kızsaydım diye kendini yer bitirirsin.benimde içimde kalmış bir olay var üstünden 8 sene geçti bazen rüyalarımda bile ağzıma geleni sayıyorum o derece içimde kalmış yani

Ben anlamadım, sadece 2 gün görüştüğünüz biri mi?

2 günde kim kime ne vaadi vermiş olabilir ki?

Asıl neden niçin diye sorgularsanız ezik profili çizersiniz bence. En güzeli hiç olmamış gibi düşünmek.

Ben anlamadım, sadece 2 gün görüştüğünüz biri mi?

2 günde kim kime ne vaadi vermiş olabilir ki?

Asıl neden niçin diye sorgularsanız ezik profili çizersiniz bence. En güzeli hiç olmamış gibi düşünmek.
O kısım tam anlaşılmamış başta iki gün görüşüp fikir edinip birbirimizi tanımaya karar verdik. İkinci ayımızda da resmen sevgili olduk. Yani ben öyle sanmışım duruma bakılırsa

Dün kızın facebook hesabına yazdım iş çıkışı görüşelim diye kurumlarımız aynı ilçede, ayak üstü konuştuk ve bana onunla konuşmadan sana inanmam dedi. Bende tamam yüzleşelim dedim kabul etti. Bugün facebooktan bir dolu hakaret edip engellemiş kız beni. İnandırmış demek ki bir şekilde. Allaha havale ettim artık. İnsan bile diyemiyorum onu da bir başkasıyla aldatınca anlar ne demek istediğimi..

X