- Konu Sahibi Durgunperi
hiiiiiiiç uğraşma bile,bi fakire de sadaka ver böyle pisliğin yüzünü erken gösterdi allah bana diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizin sucu yok ama o kizda belki sizin gibi kandirilior benim basima unideyken gelmisti kizinda haberi yok benimde cak naif olduunu zannetiim erkek arkadasim ikimizi de idare etmis nerden nereye o zamanlar bu kadar insta twitter falanda yok ortak bi arakdasa denk geliors resmini gosteriom o da dioki olur mu canim bu benim falanca arkadasimin sevgilisi yok artik oluorm tabi bende kizi ariorm o hisimlar kizin ne sucu varsa kizinda dunyadan haberi yok sonra ortak arkadasm=imiz ve aldatilan iki kiz olarak bir olup cocugu bi guzel karsimiza alip dovmekten beter etmistik. bence kizin sucu yok demeyin onunda haberi yoksa bi hemcinsiniz olarak onunda arkasindan oyun oynanio iciniz elverir mi kizla konusun bence ulasabiliosaniz mantikli bi insansa dinler yok cazgir bi tipse birak ne yapiolarsa yapsinlar tencere kapak isteKızın bir suçu yokki ama ya onuda kandırdıysa? Hangi kız bilerek kabul ederki? Bir yandan öyle biriyle olmadına göz yummak.. bilmiyorum çok kötü oldum bugün
O kısım tam anlaşılmamış başta iki gün görüşüp fikir edinip birbirimizi tanımaya karar verdik. İkinci ayımızda da resmen sevgili olduk. Yani ben öyle sanmışım duruma bakılırsaBen anlamadım, sadece 2 gün görüştüğünüz biri mi?
2 günde kim kime ne vaadi vermiş olabilir ki?
Asıl neden niçin diye sorgularsanız ezik profili çizersiniz bence. En güzeli hiç olmamış gibi düşünmek.
Benim de hatam bu hiç mesaj saklama huyum yok hep temizlerim. Whatsappta konuşma geçmişi tekrar bulunabiliyor mu? Daha uğraşmam zaten de olası durumda geri getirebilir miyim? Programı falan var mıdır?Kıza ilgisini çekicek yazışmalarınızın ekran fotolarını gönder