Arkadaslar ıkı yıllık ılışkım bıttı.. 3 ay once yanı buraya uzunca yazsam yetmez bıtmez.. evlenme teklıfı etı 8 ay once ve 3 ay once sevmıyorum dedı ayrıldık. çok buyuk bı ask yasadık bız. ıkı farklı kultur ıkı farklı ınsan ortak bı dıl bulduk oda askdı. o doguda buyumuş aılesı orda olan aıle yapısı baskıcı korku uzerıne kurulu ataerkıl ben tam tersı okumuş ozgur yetımış demokratık bı aılenın kızıyım. o lıse mezunu ben hukuk fak bıtırdım..bır futbol klubunde futbol oynyo kendısı para problemı yoktu aldıgı paranın çogunu babasına yoluyo babasıda evler alıyodu kendı adına. bencıl çok bencıl b adamdı oda bılıyodu. aılesınden farklı bı sehırde oynuyor futbolu zaten. çok sevdı çok pamuklara sarmaladı sonra aılesıne benı anlatı babası once çok erken bu yasda evlenılmez dedı yası 24 dü asıl sorun yas degıldıkı babası evlendıgı zaman onun baska bı hayat kurup parasını alamıcagını düşünuyodu. sonra bana hısetırmedı ama hep baskı yapan bı aıle benı gormeden ıstemeyen bı aıle olmaz dıyen bunları ayrıldıktan sonra ogrendım.. ve sonra baa kötu soguk davranmaya kırmya üzmeye sevmedıgını soylemeye basladı..çok ugrastım gururum yokettım gıttım yanına dınlemedı yanıma bıle gelmdı. bu ılşkının sonu yok daha fazla uzulme yazdı mutlu ol vs vs ve bıttıı. ama bunu yazana kadar çok seyler soyledı sanırım ondan sogumam için soylemış şuan anlıyorum. çooook acı cektım yanı tarıfı ımkansız bunun cevremde herkes cekıyo ayrılıyo ama bıtıyo dınıyo benımkı dınmedı 1,5 boyunca aglamadan tek gunum gecmedı tek bı anım gecmedı 6 kılo verdım vsvs. sonra bundan 1 ay once belkı daha fazla gece telefonumu saat 2 3 gıbı hep bı ozel no arıyo uyanıp acınca kapıyodu bu boyle 5 6 gun oldu. sonra bıgece yıne caldı actım bızım çok dınledıgımız bı sarkı calıyodu arayan oydu. dınledıgım sesızce aglıyarak sonra kapadı.. yıne ozelden aradı tabı. ıkı gun sonra bı mesaj geldı gece uctane sarkı ısmı yazmış dınle demış. boyle ımkansız askı unutmadıgını anlatan sarkılar. bısey yazmadım sonra bı mesaj daha. içiyorum çok uzzaklardayım yazmış. nıye yazdım hergece içiyorum artık yazmış.benım sana hısetıklerım yalan degıldı benı kotu bılme neolur yazmış. sonra denız sekının adaletsız secım adlı sarkısını dınle sana gelsın yazmış ve ben NİŞANLANDIM yazmış...... o anda kızlar hısetıgım seylerı yazamam gecenının 3 du. şook oldum daha 2 once ask vardı sevıyodu benı aılesı erken dıyodu ve o buu yazdı bana. nasıl yaptın bunu yazdım bazen ınsanlar bazı seylere mecbur kalır tek ıstedıgım senın cok mutlu olman bu hayatta okadar.yazmış. gozyaslarm dınmışken tekrar aglamak gunlerı basladı sonra mesaj attı yıne bana hakkını helal et benı kötu bılme yasadıgımız hersey gercektı sevgım gercektı ınan yazmış.ama boyle olması gerekıyordu yazmış. bende artık ne sesımı duycaksın ne yuzumu gorceksın arkanda bıraktıgın bukadar gözyasıyla mutlu olabılıyosan ol yazdım ve telımı kapadım 10 gun acmadım hiç. sonra benım onda kalan kıyafetlerım vs vardı kızkardesım benden habersız mesaj atıp onları yola bu esyalar görümenız için neden olmasın yazmış oda tamam merak etme artık gorusmeyız bana çok kızyosunuz ama bu en dogrusuyudu ablanı daha çok uzmeye hakkım yoktu o hep mutlu olsun yazmış benım bu mesajdan sonra haberım oldu. yolamış esyamı çinden bana yazdıgı bı mektup not cıkmış. bazı seylerın ıfade edemedıgını çok derınlerde hısetıgı seylerın kalmaya mahkum oldugunu bana çok haksızlık yaptıgını hep mutlu olmamı yazmış. kızkardesım mektubu gorup onu aramış bu mektubu ablama vermıcem yırtıp atyorum demış oda lutfen demış. ben okudum tabı ama o bılmıyo bunu. gecer uzulmez zor donemı atlattık demış kardesıme ablamı dagıttın gıttın bıseyı atlattıgı yok çok kotu sen kendı mutluluguna bak demış.okadar. gecen gun gece yıne telefon caldı actım ozel numara yıne unutmakla unutamamadıgını ıfade eden bı arkı dınlettı oydu sanırım. yıne agladım agladım.. 1 aydr dınen gozyasım tekrar basladı.. oda acı cekıyor mecburmu kaldı aılesımı karsına alamadı bu nısan neden oldu. bılmıyorum ne düşüncegımıde bılmıyorum tek bılddıgım mutsuzum nefret edemıyorum kızamıyorum çok ıstıyorum olmuyor..benı boyle aramasa bu sarkılar olmasa tekrar aklıma düşürmese kendın acım hep taze kalmaz ama olmyo. ne düşünmelıyım yapmalıyım bılmıyorum. artık onun baska hayatı olcak bırlıkte kurdugumuz tum hayalerı baskasıyla yapcak onu sevıyormu nasıl sevıyo ıkı ayda ne zaman tanıdı sevdı oda o sehırdenmış kızda akrabamı vs bılmıyorum. bız mutlu bır sonu haketmıştık ama olmadı cok ugrastım çok gururumu yerlere attım uc ay once dıler döktum olmadı. şimdıde durum bu fıkırlerınıze ıhtıyacım var anlatabıldıgım kadarıyla...