• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtyacm var ve konuacak kimsem yok....

emecull

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
64
1
86
40
İstanbul
Arkadaslar ıkı yıllık ılışkım bıttı.. 3 ay once yanı buraya uzunca yazsam yetmez bıtmez.. evlenme teklıfı etı 8 ay once ve 3 ay once sevmıyorum dedı ayrıldık. çok buyuk bı ask yasadık bız. ıkı farklı kultur ıkı farklı ınsan ortak bı dıl bulduk oda askdı. o doguda buyumuş aılesı orda olan aıle yapısı baskıcı korku uzerıne kurulu ataerkıl ben tam tersı okumuş ozgur yetımış demokratık bı aılenın kızıyım. o lıse mezunu ben hukuk fak bıtırdım..bır futbol klubunde futbol oynyo kendısı para problemı yoktu aldıgı paranın çogunu babasına yoluyo babasıda evler alıyodu kendı adına. bencıl çok bencıl b adamdı oda bılıyodu. aılesınden farklı bı sehırde oynuyor futbolu zaten. çok sevdı çok pamuklara sarmaladı sonra aılesıne benı anlatı babası once çok erken bu yasda evlenılmez dedı yası 24 dü asıl sorun yas degıldıkı babası evlendıgı zaman onun baska bı hayat kurup parasını alamıcagını düşünuyodu. sonra bana hısetırmedı ama hep baskı yapan bı aıle benı gormeden ıstemeyen bı aıle olmaz dıyen bunları ayrıldıktan sonra ogrendım.. ve sonra baa kötu soguk davranmaya kırmya üzmeye sevmedıgını soylemeye basladı..çok ugrastım gururum yokettım gıttım yanına dınlemedı yanıma bıle gelmdı. bu ılşkının sonu yok daha fazla uzulme yazdı mutlu ol vs vs ve bıttıı. ama bunu yazana kadar çok seyler soyledı sanırım ondan sogumam için soylemış şuan anlıyorum. çooook acı cektım yanı tarıfı ımkansız bunun cevremde herkes cekıyo ayrılıyo ama bıtıyo dınıyo benımkı dınmedı 1,5 boyunca aglamadan tek gunum gecmedı tek bı anım gecmedı 6 kılo verdım vsvs. sonra bundan 1 ay once belkı daha fazla gece telefonumu saat 2 3 gıbı hep bı ozel no arıyo uyanıp acınca kapıyodu bu boyle 5 6 gun oldu. sonra bıgece yıne caldı actım bızım çok dınledıgımız bı sarkı calıyodu arayan oydu. dınledıgım sesızce aglıyarak sonra kapadı.. yıne ozelden aradı tabı. ıkı gun sonra bı mesaj geldı gece uctane sarkı ısmı yazmış dınle demış. boyle ımkansız askı unutmadıgını anlatan sarkılar. bısey yazmadım sonra bı mesaj daha. içiyorum çok uzzaklardayım yazmış. nıye yazdım hergece içiyorum artık yazmış.benım sana hısetıklerım yalan degıldı benı kotu bılme neolur yazmış. sonra denız sekının adaletsız secım adlı sarkısını dınle sana gelsın yazmış ve ben NİŞANLANDIM yazmış...... o anda kızlar hısetıgım seylerı yazamam gecenının 3 du. şook oldum daha 2 once ask vardı sevıyodu benı aılesı erken dıyodu ve o buu yazdı bana. nasıl yaptın bunu yazdım bazen ınsanlar bazı seylere mecbur kalır tek ıstedıgım senın cok mutlu olman bu hayatta okadar.yazmış. gozyaslarm dınmışken tekrar aglamak gunlerı basladı sonra mesaj attı yıne bana hakkını helal et benı kötu bılme yasadıgımız hersey gercektı sevgım gercektı ınan yazmış.ama boyle olması gerekıyordu yazmış. bende artık ne sesımı duycaksın ne yuzumu gorceksın arkanda bıraktıgın bukadar gözyasıyla mutlu olabılıyosan ol yazdım ve telımı kapadım 10 gun acmadım hiç. sonra benım onda kalan kıyafetlerım vs vardı kızkardesım benden habersız mesaj atıp onları yola bu esyalar görümenız için neden olmasın yazmış oda tamam merak etme artık gorusmeyız bana çok kızyosunuz ama bu en dogrusuyudu ablanı daha çok uzmeye hakkım yoktu o hep mutlu olsun yazmış benım bu mesajdan sonra haberım oldu. yolamış esyamı çinden bana yazdıgı bı mektup not cıkmış. bazı seylerın ıfade edemedıgını çok derınlerde hısetıgı seylerın kalmaya mahkum oldugunu bana çok haksızlık yaptıgını hep mutlu olmamı yazmış. kızkardesım mektubu gorup onu aramış bu mektubu ablama vermıcem yırtıp atyorum demış oda lutfen demış. ben okudum tabı ama o bılmıyo bunu. gecer uzulmez zor donemı atlattık demış kardesıme ablamı dagıttın gıttın bıseyı atlattıgı yok çok kotu sen kendı mutluluguna bak demış.okadar. gecen gun gece yıne telefon caldı actım ozel numara yıne unutmakla unutamamadıgını ıfade eden bı arkı dınlettı oydu sanırım. yıne agladım agladım.. 1 aydr dınen gozyasım tekrar basladı.. oda acı cekıyor mecburmu kaldı aılesımı karsına alamadı bu nısan neden oldu. bılmıyorum ne düşüncegımıde bılmıyorum tek bılddıgım mutsuzum nefret edemıyorum kızamıyorum çok ıstıyorum olmuyor..benı boyle aramasa bu sarkılar olmasa tekrar aklıma düşürmese kendın acım hep taze kalmaz ama olmyo. ne düşünmelıyım yapmalıyım bılmıyorum. artık onun baska hayatı olcak bırlıkte kurdugumuz tum hayalerı baskasıyla yapcak onu sevıyormu nasıl sevıyo ıkı ayda ne zaman tanıdı sevdı oda o sehırdenmış kızda akrabamı vs bılmıyorum. bız mutlu bır sonu haketmıştık ama olmadı cok ugrastım çok gururumu yerlere attım uc ay once dıler döktum olmadı. şimdıde durum bu fıkırlerınıze ıhtıyacım var anlatabıldıgım kadarıyla...

seninki çok düşüncesizmişşşş...
çünkü seni üzüyor...
nişanlandınmı adam git başının çaresine bak..
daha kızı ne üzersin...
acayip sinir oldum...
sende bi süre hiç ses çıkarma bi süre sonra NıŞANLANDIM .. artık eşitiz yaz...
birada onun içi acısın...

Sebep her ne olursa olsun senden Vazgeçmiş ve kendine yeni bir yol çizmiş...

Bir taraftan senin canını yakıyor; kendini unutturmuyor, diğer taraftan nişanlısına ihanet ediyor...

Ne sana ne de diğer tarafa bu haksızlığı yapmasına izin verme... Numaranı değiştir. Ulaşamasın sana.

Bir şekilde yeni numarana da ulaşırsa özel aramaları cevaplama ya da özel aramaları engelle.

yanı nısanlandıgı kızla 1 ayda nısan olmuş zaten aıle tanıdık sanırım ask sevgı yok kı aıle baskısyla yapılmış bişey bu nişan dedım ya aıleye hayr dıyemedı ama bılıyorumkı ömrunce mutu olamıcak

Ne şiş yansın ne kebap demeye getiriyor bence.. Ailesini karşısına alamamış, ama ara ara kendini size hatırlatıp sizi de kaybetmemeye çalışıyor.. Tabii bir de nişanlısı kız var.. Bence numaranı değiştir ve bitsin bu iş..

pişman hemde çok pişman aslında yaptıklarından
ama malesefki cesaret yok onda cesaretin olmadığı yerde aşk biter hiç bi anlamı kalmaz..
eğer cesareti olsaydı seni ailesine kabul ettirirdi..neticede kendi parasını kazanan kimseye muhtaç olmayan bi insan
ne senden vazgeçiyo ne nişanlısından yaptığı hiç doğru bi davranış değil
canım senden umudu kesmesini sağla gerekirse nişanlandım de sende arama beni de
açma telefonlarını... erkek olsaydıda sevgisinin arkasında dursaydı
sevgi öyle yarı yolda birakıp gitmekle olmuyo mücadele etseydii
ayrıca hiçbieşyde böyle olmak zorunda değildi o çabalamadı herşey böyle bitti
seni üzmesine izin verme tamam mı canımm
seni kendi durumuma benzettiğim için bende bu kadar sertim aslında
hakkında hayırlısı olsunn
inşallah öyle biri çıkarki tez zamanda karşına gözyaşlarına gülücüklere dönüştürürrr opuyorumnanaktan

Ben anlamıyorum bu erkekleri ya sanırım biz kadınlar onlardan daha cesaretliyiz.Sen onun yerinde olsaydın eminim ki aileni karsına alır evlenirdin ama o erkek oldugu halde yapamıyor maddi özgürlüğü varsa ailesinin lafını dinlemeye gerek yokki.Bende doğuluyum ama artık çok az kısımda var böyle zorla nişanlanmalar evlilikler falan oda eğer ailenin mal varlıgı coksa yabancıya bölünmesin diye yapılır.Bana biraz bahane gibi geliyor.Ama su da var seni sevmiş ama cesareti yok eğer bir adam gözünü karartıp sevmişse ama normal sevmek değil gerçekten sevmişse tutar elinden alır götürür kimseyide dinlemez.Benim mantıgım bunu kabul etmiyor yani zorla yaptırımlar falan 24 yasında diosun sencede biraz basit durmuyor mu.Canım benim kendini üzme artık ararsada açma ozaman canını daha fazla acıtmasın.Ya da herşeyi silsin mutlu olun ama okadar cesareti varsa....

canım aile baskısıyla olmuştur,anladığım kadarıyla seni çok seviyor oda istemezdi böyle olmasını...sende artık unutmaya çalış kendine yeni bir sayfa aç...

çok üzüldüm durumuna cnm ya :( allah sabrını ve çaresini verir umarım ama sende bişeyler yap. Numaranı değiştir ve değişmeden önce onu son defa ara ve kesin bi dille artık seni rahatsız etmemesini söle ve sonra yeni hayatına adım at cnm

cnm tüm bağlantılarını kopar tel no değiştir sana ulaşamamasını sağla .. yeni bir sayfa açmışsın sen hayatında.. onun yeri yok artık bunu o yaptı kendi elleriyle daha nasıl olur da senin hayatından çalar... kendini düşün... biliyorum çok acı verdiğin emeklerin umutların yıkıldı ama şu şartlar altında böyle bir nişan yapan adam yarın öbürgün ailesi ne derse yapar... biran önce mesleğine okuluna yoğunlaş... hayatına tutun.. o öbür boyu vicdanınla hesaplaşacak ... ama sakın derim zamanını onun boş gizli numara telefonlarıyla umut ederek geçirme.. kendinden kendi hayatından çalmış olursun..

sanırım ailesine hayır diyemedi.boşver,ayrıldığınız iyi olmuş şimdiden ailesine hayır diyemiyorsa evlenseniz ne olacaktı kimbilir.geceleri telini kapat yada çaldığında açma bence böylelikle üzülmezsin

canım gerçekten senden ayrılmak zorunda bırakıldığını farz edelim ve nişana mecbur bırakıldığını.seni niye üzüyor.yanlış anlama ama ben hiç hoşlanmdım o zatın davranışlarından. seni niye arıyor.bence o sana ve kendine acı vermekten hoşlanıyor gibi.melankolik bir tip.seven öyle davranmaz.zorla nişan olur mu.bence vicdan azabı çekiyor.çektiği azaptan sana da çektiriyor.hayırlısı olmuş senin için bence.hiç de üzülme.önüne bak.sana uygun kültürüne uygun eğitimine uygun başka insanlar çıksın karşına.çok saçma basit geldi davranışları kusura bakma cnm ama.

Pandora'nın vazosu kırıldığında bütün kötülükler dışarı çıkmıştı... bi tek "umut" kalmıştı... insanlar önce bunu iyiye yordular... fakat anladılar ki... "Umut" en büyük kötülüktü... Çünkü işkenceyi uzatır.
cnm umut etme artık kendine de işkence çektirme...

Aile baskısı falan,çok inandırıcı gelmiyor bana.
Babası evlenme yaşın daha küçük diyecek,sizinle evlenmesine karşı çıkacaklar....vs.
Ailesinin yanında yaşasa yine belki(!) diyeceğim ama ayrı bir şehirde kendi ayakları üzerinde durabilen bir adam bu.
Bahsettiğiniz gibi delice bir aşk yaşadıysanız eğer,hiçbir bahanesi olmazdı,ailesini ya ikna etmeye çalışırdı ya da resti çekebilirdi ben evleniyorum diye.
Yani,bu sorumluluktan kaçtı diyin,belki cesaret edemedi evliliğe diyin,belki de henüz erkendi onun için diyin... ne derseniz diyin ama aile baskısı demeyin bence.
Hatta,benim düşünceme göre bunlarda değil de,şu an nişanlanmış olduğunu söylediğinize göre,sizinle evlenmeyi istemediği sonucunu çıkardım.
Ki,nişanlandığı doğruysa,demek ki isteyince yapabiliyormuş evliliğe doğru adım atabiliyormuş,ailesinin istemediği biriyle zorla evlendirecek hali yok ya..
Bundan sonra yapmanız gereken bu durumu kabullenmeniz,hatta mümkünse telefon numaranızı değiştirin,mektup falan göndermeye kalkarsa okumayın,kafanızda bitirmeye çalışın.
Hiç anlamam,ayrıldıktan sonra böyle saçma sapan unutamadım böyle olması gerekiyordu tarzındaki mesajları,şarkı dinnletmeleri..
Nişanlandıysan nişanlandın,söyleyipte o insanın canını daha fazla niye acıtıyorsun ne hakkın var buna ?
Kafanızı karıştırmasına izin vermeyin.
Sizin sevginizden emin çünkü,geri dönmek istediğinde sizin affedeceğinizi biliyor,açık bir kapı bulabileceğini biliyor.
Kaleyi içten fethetmeye çalışıyor,unutamadım,edemedim,yapamadım falan,filan..
Uzattım biraz ama,ben bu tür konularda iyimser olamıyorum ne yazık ki..

ailesine karsi gelememis demek ki.
kizma ama ailesine karsi gelemeyen babasinin sozunden cikamayan askina sahip cikmayan adamdan sana ne koy olur ne kasaba...
hakkinda hayirlisi..
hayirlisini dile allahtan..
birak ne hali varsa da gorsun.

bence o kendini unutturmamaya çalışıyo senden onu unuttuğunu hissettir..
kendini biraz kötü hissetsin....
ama hissettirmekle unut da biraz zor olur sanırım sana şimdi imkansızda gelebilir ama umarım UNUTURSUN...
herkesin deiği gibi numaranı değiştir...
sanırım değiştirsende merak ediceksin acaba arıyo mu beni hala hatırlıyo mu diye ama sende onu aklına getirmemeye çalş...getirsende aklını başka bi yere ver....
herşey gönlünce olsun.....dediklerim bana kolay geliyo olabilir ne kadar zor durumda olduğunu hissedebiliyorum inşallah en kısa zamanda geçer...

yaşı 24 ama ruhu hala çocuk, ailesi tarafından yönlendiriliyor, gece yarıları sizi rahatsız ediyor...
isteseydi ailesini çok güzel ikna edebilirdi, mücadele etmek yerine pes etmeyi tercih etmiş. onun için daha fazla üzülüp kendinizi yıpratmayın. kültür farklılığı fazla ise evlenseniz de çok büyük sorunlar yaşardınız emin olun. çünkü ailesinin ağzına bakan, kendi kararlarını uygulamaya çekinen biri.
başkasıyla nişanlanmış, doğru ya da yanlış. bunu size söyleyerek sizi üzmesi tamamen bencilce. madem evlenecekti, neden sizi tercih etmedi?
sevgisi yeterli değilmiş, sizin kadar çok sevmemiş demek ki... aşılmayacak sorunlar yokmuş ilişkinizde...

en kısa zamanda telefonunuzu değiştirin. size tekrar ulaşırsa, onu hayatınızdan tamamen çıkarmak istediğinizi söyleyin ve dinlettiği şarkıları dinlemeden tel i kapatın...

24 yaş çok olgun bir yaş değil belki ama emin olun eski sevgiliniz kadar maddi imkanı olmadığı halde aşkına sahip çıkan, kaçmayan erkek çok var...

bence bu kişi için yeterince üzülmüşsünüz. kendinizi silkeleyin ve yeni bir adım atın.
sizi daha çok sevecek, aşkına sahip çıkacak biri ile karşılaştığınızda bu üzüldüğünüz günler için kendinize kızacaksınız çünkü.

Back
X