- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.962
- 748
- Konu Sahibi rengarenkdunyam
-
Aynennbuldum cuk oturan birşey
Killa Hakan - Dudakları Kiraz
Nakarat:
Herşeyde bir hayır vardır derler
Sıkma canını hele dur bekle biraz
Benim canım sevgilim diye bağırıyorsun
Biliyorsun onun dudakları kiraz
..........diyor ve bu konudan hemen kaçıyorum
Hayır daha bir açılma olmadı değişen tek şey son zamanlarda bana daha çok dokunması, dokunmadan kasıt yanımda yürürken sık sık kolumu tutması, geçerken omuzumu tutması ve ara ara bana bakıp sonrada yanıma gelip sen ne tatlı bir kardeşsin diyip yanaklarımı sıkması...
:)Beğendim bu şarkıyı, aklımda
Yanlış yapmak değilde, oyunu kuralına göre oynamak diyelim, şarkıyı ben söylemeyeceğim sadece ismini söyleyeceğim .. ona asla bu sözü söyleme fırsatı vermiyorum..ya @reyhanpekmezci , canım, güzelim
valla yanlış yapıyorsun
adam psikopattan beter birşey
sokuluyo, sokuluyo, kardeş diyo
ne yardan, ne serden misali
bence kendine bunu yapma sen
gidip aşk şarkıları söyleme!
çok istiyorsa kendi söylesin
sonra tutup da "sen kendi kendine gelin güvey olmuşsun" anlamına getirirse olayı
sadece canın yanmaz, grurunu da ayaklar altında hissedersin
yapma bence böyle şeyler...
Onu yapmak aklıma gelmiyor değil ama oyun biter, işin efsunu bozulur...Kardes demis ya...siz "sevdigim kiz bana abi deyince" yi dinletin
KOLPA- beni aşka inandır, ama çok ileri olur bu heralde ?
Yanlış yapmak değilde, oyunu kuralına göre oynamak diyelim, şarkıyı ben söylemeyeceğim sadece ismini söyleyeceğim .. ona asla bu sözü söyleme fırsatı vermiyorum..
yok cnm ya çok banel bir şarkıcı dha hafif ve klasik seçKOLPA- beni aşka inandır, ama çok ileri olur bu heralde ?
Bu şarkıda hoşuma gitti, hislerimi daha açık ifade ediyor gibi geldiiigulben-ergen kalbimi-koydum
:) bn çok severmBu şarkıda hoşuma gitti, hislerimi daha açık ifade ediyor gibi geldiii
Buldum işte, şarkı bu :) teşekkürler canım
rica edrm cnm :)Buldum işte, şarkı bu :) teşekkürler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?