- Konu Sahibi rengarenkdunyam
-
Merhaba arkadaşlar, geçmiş konumu okuyanlar bilir, ben yarın yine o kişinin yanına gideceğim ve biz yalnız kaldığımızda o bana hep şarkı açıyor, geçen gün benden bir şarkı söylememi istedi, aklıma hiçbirşey gelmedi, bana öyle bir şarkı söyleyin ki sanki o şarkı benim ona hislerimin tercümesi olsun, yardımcı olursanız çok mutlu olurum :)
koray avcı hoşgeldinMerhaba arkadaşlar, geçmiş konumu okuyanlar bilir, ben yarın yine o kişinin yanına gideceğim ve biz yalnız kaldığımızda o bana hep şarkı açıyor, geçen gün benden bir şarkı söylememi istedi, aklıma hiçbirşey gelmedi, bana öyle bir şarkı söyleyin ki sanki o şarkı benim ona hislerimin tercümesi olsun, yardımcı olursanız çok mutlu olurum :)
Şarkı ismi söylememi istedi, evet şarkı açıyor..hep şarkı mı açıyor?
şarkı söylemeni mi istedi?
bana çok tuhaf geldi...
hoşgeldini o açıyor diğer iki şarkıya bakacağım, teşekkürlerkoray avcı hoşgeldin
hande yener hani bana
erol evgin imkansız aşk
Şarkı ismi söylememi istedi, evet şarkı açıyor..
Evde direk falan yoktur inşallahŞarkı ismi söylememi istedi, evet şarkı açıyor..
Ona karşı bir kıpırtılar var, ona özlemim var görmeyince, hafif hafifkıskançlıklarım da var..Hislerinizi tam bilsem kesin bişey söylerdim
koray avcı senhoşgeldini o açıyor diğer iki şarkıya bakacağım, teşekkürler
Ne demek istediğinizi anlamadım amaEvde direk falan yoktur inşallah
Evde direk falan yoktur inşallah
Aaahhh hasretliğim. Bak aklıma geldi bana bi şarkı ismi söyleyinay çok güldüm
necla geldi aklıma gülünce...diyip susuyorum, biliyorum uzatmamak lazım, sen anladın onu
Aklıma geldi de çok güldümBen olsam ajdardan cikita muz'u dinletirdim
Ona karşı bir kıpırtılar var, ona özlemim var görmeyince, hafif hafifkıskançlıklarım da var..
Aaahhh hasretliğim. Bak aklıma geldi bana bi şarkı ismi söyleyin
Hayır daha bir açılma olmadı değişen tek şey son zamanlarda bana daha çok dokunması, dokunmadan kasıt yanımda yürürken sık sık kolumu tutması, geçerken omuzumu tutması ve ara ara bana bakıp sonrada yanıma gelip sen ne tatlı bir kardeşsin diyip yanaklarımı sıkması...onun duyguları nasıl? belli oldu mu? söyledi mi birşeyler?
yok söylemedi ise aşk şarkısı söylemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Beğendim bu şarkıyı, aklımdakoray avcı sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?