Merhaba arkadaşlar yine ben utanarak soruyorum ama ben çok sıkıldım ne yapacağımı bilmiyorum abimin eşi yani yengemler,uzun zamandır bitliler ben ne zaman onlarla aynı ortamda olsam bizede bulaşıyor benimde çocuklarım var ister istemez birlikte oynuyor lar bulaşıyor evlerine gitmiyorum zaten ama annemlerde denk geliyoruz abimin çocuk ları gelmeyin diyemem oynamayın diyemem off bilmiyorum ne yapmalıyım bu durumda!fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler yorumlarınız için.
Bit sampuanı alıp, hediye edin, gerekirse söyleyin. Sizin çekineceğiniz birşey yok, yengeniz cekinsin.Merhaba arkadaşlar yine ben utanarak soruyorum ama ben çok sıkıldım ne yapacağımı bilmiyorum abimin eşi yani yengemler,uzun zamandır bitliler ben ne zaman onlarla aynı ortamda olsam bizede bulaşıyor benimde çocuklarım var ister istemez birlikte oynuyor lar bulaşıyor evlerine gitmiyorum zaten ama annemlerde denk geliyoruz abimin çocuk ları gelmeyin diyemem oynamayın diyemem off bilmiyorum ne yapmalıyım bu durumda!fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler yorumlarınız için.
Pardon ama mutant ne bi hastalık gibi bişeymi?Uzun zamandır bitli Mi?
Mutant mi bu Bitler?
Ilaclar fayda etmiyor Mu?
Annemler defalarca söyledi bende aynı şekilde ne yapayım gitmiyor diyip duruyor bende çok sıkılıyorum bu durumdan ben rahatsız oluyorum onlar olmuyor yiyenlerimi bile sevemiyorum çocuklarında piskolojisi bozuluyor halam bizi sevmiyor kimse bizi istemiyor diyorlar çocukların bi suçu yok annelerinin ayıbıBit sampuanı alıp, hediye edin, gerekirse söyleyin. Sizin çekineceğiniz birşey yok, yengeniz cekinsin.
Dirençli mi olmuşlar ilaçlara karşı demek istedimPardon ama mutant ne bi hastalık gibi bişeymi?