fikirlerinize ihtiyacım var.

Teşekkür ederim. Sanki yapılabilecek birsey var olmalı da yyapamıyormusum hissi var. Katlanmaktan baska durum yok sanırım.
maalesef öyle... evli insan için zordur 2 ay ayrı kalmak ama sayılı gün gerçekten de çabuk geçer...

En az iki hafta burda kalabilir. Belki sonra da iki aylık ankarada is verebilirler ya da turneye gönderirler. Sonrası meçhul.
Tatlım senin bu olanı değiştirme şansın var mı ? Hayır yok buna alışman lazım skıntı stres gericek seni iyice sonra eşine de yansıyacak.

Sen en az iki haftayı nasıl güzel geçirebileceğine odaklan bence

Tamam canım. Hepiniz haklısınız aslında. Bunları duymam iyi oldu. Biraz once de telefonda gerildik zaten bu sebepten dolayı. Çok uzak iki ay gorusemeyecegiz diye tavır yapmaya hazırım. Ama o ne yapsın ki. Hayirlisi olur inşallah.

özür dileyerek zaten öngördüğünüz bir olayın gerçekleşmesi neden size panik yaptırdı anlamadığımı belirtmek isterim önce.
1- eşinizin işini ve gereklerini biliyorsunuz. bunları yapma demek o adama çalışma demek gibi bir şey ki buna hakkınız yok
2- eğer ayrılık bu kadar zor olacaksa siz istifa edin ve dolaşın eşinizle (ki okuduğum kadarıyla o'nun hayatını yaşamak istemiyorum diyorsunuz)
3- son olarak buna katlanmaktan başka bir çareniz yok.

en son mesajda tavır yaparım ya da görev istemesine sinir oldum diye yazmışsınız ancak anlayış göstermek zorundasınız. bu adamın gerçekten de mesleğini ilerletebilmesi için rutin olarak bu eğitimlere katılması lazım. uzaklık ilişkiye zarar vermese bile anlayışsızlık verir. bence tavrı yapmak çok yersiz olur.

Bak işte olumsuz etkiliyor sizi dediğim gibi şu zamanın tadını çıkarın kavga değil :) Amin inş.

Önceden böyle olacağını bildiğiniz halde şimdi hayıflanmanın bi çaresi yok. Eşiniz sizi de işini de seviyosa işi ve eşi arasında seçime zorlamanız hem ona hem size zarar verir. Kabullenin en kısa zamanda bu durumu.

"Eşim de evde yalnız kalmamı istemiyor. Bütün düzenim alt üst oluyor"

işteeee en önemli nokta bu eşinle bunu çözmelisin her şehir dışına gittiğinde ailende kalmak seni çok yorar o ne öyle alıştır baştan ben evimde kalırım de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…