- 9 Kasım 2012
- 13.684
- 7.409
- Konu Sahibi regarde-moi
Biliyordum. Sevgiliyken de nisanliyken de giderdi ama nihayetinde aynı evde kalmadığımiz için zorlugunun farkında degildim.
ilginç......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyordum. Sevgiliyken de nisanliyken de giderdi ama nihayetinde aynı evde kalmadığımiz için zorlugunun farkında degildim.
Zarara girip girmemesi sizlere bagli...sevginize sadakatinize bagli..Yan çizip birşey yapmıyorum ki. Evliligimin zarar girmesinden endişe duyup sizinle paylaşıyorum.
Evet onun da yapabileceği birşey yok ki. Buna da üzülüyorum zaten. Yıllarca birbirimizi bekledik evlenebilmek için. Simdi tam Kavuştuk derken canımı sıkıyor.Gülü seven dikenine katlanır canım belki yeni evli olmanız üzüyor sizi ama adamcağız ne yapabilir ?
Teşekkür ederim örnek için.Eşim her hafta şehir dışına ayda bir yurt dışına gider. Balayından döndüğümüz hafta gitti. İşinin gereği buysa yapılacak bir şey yok. Evkliliğimiz de zarar görmedi şimdiye dek.
Evet onun da yapabileceği birşey yok ki. Buna da üzülüyorum zaten. Yıllarca birbirimizi bekledik evlenebilmek için. Simdi tam Kavuştuk derken canımı sıkıyor.
şaşırmayın. Bilmediğimi söylemedim çünkü.yani müfettişin işi budur. bunu bilmediğinize şaşıyorum.o şehir bu şehir gezer sürekli denetim yaparlar
Onu da düşünmedim değil. Ama bu sefer de onun hayatını yaşamak olacak bunu kendime yakistiramiyorum.bu durum seni çok üzüp yıpratıyorsa ve maddi sorununuz yoksa işi bırakmayı düşün son çare olarak tabii
Evet onun da yapabileceği birşey yok ki. Buna da üzülüyorum zaten. Yıllarca birbirimizi bekledik evlenebilmek için. Simdi tam Kavuştuk derken canımı sıkıyor.
İşte sorun da bu. Dört aydır evlilikten dolayi gondermediler zaten turneye. Bugün yarın gonderecekler ama esim onlardan once davranıp gitmeyi isteyecekmis. Geri kaliyormus isi öğrenmesi gerekmis. Buna sinir oldum bugün biraz da.Canım kavuşmanın içinde uzak kalmalar da vardı biliyordun. Eşin belli süre şehir içinde kalamaz mı evlilikten dolayı vs bişey bulunup ?
iyide bizde diyoruz kiYan çizip birşey yapmıyorum ki. Evliligimin zarar girmesinden endişe duyup sizinle paylaşıyorum.
Teşekkür ederim. Sanki yapılabilecek birsey var olmalı da yyapamıyormusum hissi var. Katlanmaktan baska durum yok sanırım.yapabileceğiniz pek bişey yok, belliki eşinizin işi gereği böyle olmak zorunda.... belki her hafta sonu görüşemezsiniz ama bu iki ay içinde 2-3 kez gidebilme durumunuz olursa ne ala... başka da bişey diyemiyorum...
Biliyordum ama bu kadar zor olacağını bilmiyordum. Eşim gittiğinde babamlara gitmek zorundayim. Evlendigimiz gunden beri birer haftalik iş seyehatleri oldu arada bir. O zamanlar yalnız bırakmıyorlar beni. Eşim de evde yalnız kalmamı istemiyor. Bütün düzenim alt üst oluyor.iyide bizde diyoruz ki
evlenmeden önce biliyordunuz şimdi neden soruyorsunuz
bu arada malesef iş durumlarından karı koca ayrı yerlerde yaşayan nice insanlar var
yürüten güzel yürütüyor
İşte sorun da bu. Dört aydır evlilikten dolayi gondermediler zaten turneye. Bugün yarın gonderecekler ama esim onlardan once davranıp gitmeyi isteyecekmis. Geri kaliyormus isi öğrenmesi gerekmis. Buna sinir oldum bugün biraz da.
İnşallah esin hayırlı işler bulur. Sen böyle söyleyince kendimi simariklik yapıyor gibi hissettim. Haklısın nankörlük etmemek gerek. Henüz yasamadigim için cekincelerim var sanırım. Elbet ben de alıştımirim.Keşke eşimin işi olsa, müfettiş olsa, işine bu kadar bağlı olsa ve öğrenmek istiyorum bu yüzden gitmeyi ben talep edeceğim dese... Ahhh ahhh... O zaman değil 2 ay 6 ay bile onu görmemeye katlanırdım. Hem eşi gemi kaptanı/çalışanı olan kimse yok mu forumda? Bizim bir tanıdığımızın eşi gemi kaptanıydı, adam yılın 6 ayı denizde, 6 ayı evindeydi. İki tane de kızları vardı. Hiç de yıpranmıyordu evlilikleri bildiğimiz kadarıyla...
Bence bazen şükretmek lazım
En az iki hafta burda kalabilir. Belki sonra da iki aylık ankarada is verebilirler ya da turneye gönderirler. Sonrası meçhul.Bu gün yarın dediğin ne kadarlık bir süreç ? Eşinde haklı işini takip etmeli kendini geliştirmeli zira sorumluluk sahibi evli bir adam artık.
Onu da düşünmedim değil. Ama bu sefer de onun hayatını yaşamak olacak bunu kendime yakistiramiyorum.
Onu da düşünmedim değil. Ama bu sefer de onun hayatını yaşamak olacak bunu kendime yakistiramiyorum.
alışacaksınız başka çaresi yokBiliyordum ama bu kadar zor olacağını bilmiyordum. Eşim gittiğinde babamlara gitmek zorundayim. Evlendigimiz gunden beri birer haftalik iş seyehatleri oldu arada bir. O zamanlar yalnız bırakmıyorlar beni. Eşim de evde yalnız kalmamı istemiyor. Bütün düzenim alt üst oluyor.