- 11 Aralık 2014
- 1.072
- 764
-
- Konu Sahibi regarde-moi
detay da verseniz keşke.. siz çalışıyor musunuz? eşinizle gitseniz olmaz mı ? ne kadar sürecek bu iş? evlenirken bundan haberiniz yok muydu? bla bla bla...Merhaba arkadaslar. Sizden bir konuda fikir istiyorum. Daha doğrusu belki de sadece dertlesmek istiyorum. Benim sorunum eşimin işi. Eşim müfettiş ve işi gereği turneye gitmesi gerekiyor. Henüz yeni evliyiz ve bu ilk turnesi olacak. Ben bu konuda endişe duyuyorum. Böyle bir hayat çok saçma geliyor. Eşim isi öğrenmek için kendisi turne talebinde bulunacakmis. Balikesirde bi is varmış oraya gitmeyi talep edecekmis. O istemese de gonderecekler ama belki bir iki hafta daha burda kalabilir. Bunları ona soyledigimde ise beni baait dusunmekle suçluyor. Ben ne diyeceğim bilemiyorum artık. Benim gibi olan var mı aranizda? Böyle evlilik zarar görmez mi?
Tabikide haberim vardi. Ben çalışıyorum o yuzden maalesef onunla gidemiyorum. Iki ay sürecek is. Haftasonları görüşme şansımız var sadece ama ankara Balıkesir uzak.detay da verseniz keşke.. siz çalışıyor musunuz? eşinizle gitseniz olmaz mı ? ne kadar sürecek bu iş? evlenirken bundan haberiniz yok muydu? bla bla bla...
yıllık izin falan kullansanız ? 2 ay birşey değil ki canım ne olacakTabikide haberim vardi. Ben çalışıyorum o yuzden maalesef onunla gidemiyorum. Iki ay sürecek is. Haftasonları görüşme şansımız var sadece ama ankara Balıkesir uzak.
eeee haberiniz varmışTabikide haberim vardi. Ben çalışıyorum o yuzden maalesef onunla gidemiyorum. Iki ay sürecek is. Haftasonları görüşme şansımız var sadece ama ankara Balıkesir uzak.
Benimle gitmeyi istediğini biliyorum yani calismasan birlikte gideriz turneye der hep. Ama çalıştığım için mümkün degil maalesef. Iki ay sürecek is.Ne kadar sürecek peki,uzun bir süre mi? Sizinle beraber gitmeyi teklif etmedi mi eşiniz?
Biliyordum. Sevgiliyken de nisanliyken de giderdi ama nihayetinde aynı evde kalmadığımiz için zorlugunun farkında degildim.Evlenirken bilmiyormuydunuz ki ?
Merhaba arkadaslar. Sizden bir konuda fikir istiyorum. Daha doğrusu belki de sadece dertlesmek istiyorum. Benim sorunum eşimin işi. Eşim müfettiş ve işi gereği turneye gitmesi gerekiyor. Henüz yeni evliyiz ve bu ilk turnesi olacak. Ben bu konuda endişe duyuyorum. Böyle bir hayat çok saçma geliyor. Eşim isi öğrenmek için kendisi turne talebinde bulunacakmis. Balikesirde bi is varmış oraya gitmeyi talep edecekmis. O istemese de gonderecekler ama belki bir iki hafta daha burda kalabilir. Bunları ona soyledigimde ise beni baait dusunmekle suçluyor. Ben ne diyeceğim bilemiyorum artık. Benim gibi olan var mı aranizda? Böyle evlilik zarar görmez mi?
Iki ay gidecek ya gelip mesela iki ay yanımda kalıp burda çalışacak sonra yine gidecek yani sonu yok. Gerçekten çok uzgünüm. Aklımı hep kurcalayan birşeydi ama iş ciddiye binince korkular sardı.yıllık izin falan kullansanız ? 2 ay birşey değil ki canım ne olacak
Yan çizip birşey yapmıyorum ki. Evliligimin zarar girmesinden endişe duyup sizinle paylaşıyorum.eeee haberiniz varmış
şimdi mi evliliğim yıpranır mı diye düşünüyorsunuz
önceden kabul edip yan çizmek gibi oluyor sizinki
ama evlenirken bunları düşünecektiniz haksız mıyım ?Iki ay gidecek ya gelip mesela iki ay yanımda kalıp burda çalışacak sonra yine gidecek yani sonu yok. Gerçekten çok uzgünüm. Aklımı hep kurcalayan birşeydi ama iş ciddiye binince korkular sardı.