fikirlerinize ihtiyacım var.

regarde-moi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2014
1.072
764
Merhaba arkadaslar. Sizden bir konuda fikir istiyorum. Daha doğrusu belki de sadece dertlesmek istiyorum. Benim sorunum eşimin işi. Eşim müfettiş ve işi gereği turneye gitmesi gerekiyor. Henüz yeni evliyiz ve bu ilk turnesi olacak. Ben bu konuda endişe duyuyorum. Böyle bir hayat çok saçma geliyor. Eşim isi öğrenmek için kendisi turne talebinde bulunacakmis. Balikesirde bi is varmış oraya gitmeyi talep edecekmis. O istemese de gonderecekler ama belki bir iki hafta daha burda kalabilir. Bunları ona soyledigimde ise beni baait dusunmekle suçluyor. Ben ne diyeceğim bilemiyorum artık. Benim gibi olan var mı aranizda? Böyle evlilik zarar görmez mi?

detay da verseniz keşke.. siz çalışıyor musunuz? eşinizle gitseniz olmaz mı ? ne kadar sürecek bu iş? evlenirken bundan haberiniz yok muydu? bla bla bla...

Ne kadar sürecek peki,uzun bir süre mi? Sizinle beraber gitmeyi teklif etmedi mi eşiniz?

detay da verseniz keşke.. siz çalışıyor musunuz? eşinizle gitseniz olmaz mı ? ne kadar sürecek bu iş? evlenirken bundan haberiniz yok muydu? bla bla bla...
Tabikide haberim vardi. Ben çalışıyorum o yuzden maalesef onunla gidemiyorum. Iki ay sürecek is. Haftasonları görüşme şansımız var sadece ama ankara Balıkesir uzak.

Tabikide haberim vardi. Ben çalışıyorum o yuzden maalesef onunla gidemiyorum. Iki ay sürecek is. Haftasonları görüşme şansımız var sadece ama ankara Balıkesir uzak.
yıllık izin falan kullansanız ? 2 ay birşey değil ki canım ne olacak

eeee haberiniz varmış
şimdi mi evliliğim yıpranır mı diye düşünüyorsunuz
önceden kabul edip yan çizmek gibi oluyor sizinki

Ne kadar sürecek peki,uzun bir süre mi? Sizinle beraber gitmeyi teklif etmedi mi eşiniz?
Benimle gitmeyi istediğini biliyorum yani calismasan birlikte gideriz turneye der hep. Ama çalıştığım için mümkün degil maalesef. Iki ay sürecek is.

Gülü seven dikenine katlanır canım belki yeni evli olmanız üzüyor sizi ama adamcağız ne yapabilir ?

Eşim her hafta şehir dışına ayda bir yurt dışına gider. Balayından döndüğümüz hafta gitti. İşinin gereği buysa yapılacak bir şey yok. Evkliliğimiz de zarar görmedi şimdiye dek.

yani müfettişin işi budur. bunu bilmediğinize şaşıyorum.o şehir bu şehir gezer sürekli denetim yaparlar

yıllık izin falan kullansanız ? 2 ay birşey değil ki canım ne olacak
Iki ay gidecek ya gelip mesela iki ay yanımda kalıp burda çalışacak sonra yine gidecek yani sonu yok. Gerçekten çok uzgünüm. Aklımı hep kurcalayan birşeydi ama iş ciddiye binince korkular sardı.

bu durum seni çok üzüp yıpratıyorsa ve maddi sorununuz yoksa işi bırakmayı düşün son çare olarak tabii

Iki ay gidecek ya gelip mesela iki ay yanımda kalıp burda çalışacak sonra yine gidecek yani sonu yok. Gerçekten çok uzgünüm. Aklımı hep kurcalayan birşeydi ama iş ciddiye binince korkular sardı.
ama evlenirken bunları düşünecektiniz haksız mıyım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…