- 29 Eylül 2014
- 9.178
- 17.779
- 498
- Konu Sahibi Mutlak Butlan
-
Iste ben de bunu biliyorum. Aklinda baskasi varken evlenip, deliler gibi asik rolu yapabiliyorlar. Evlenecekken kendisini aldatan biriyle arkadas kalmanin ne gibi bir hissiyati olabilir. Ne gibi bir arkadasligi olabilir bu durumun. Kafam karisik, bir insan ya guvenilirdir ya guvenilmezdir benim icin. Ben yapmam diye dusunerek karsimdaki insanin yapmamasini beklemek, yaptiysa nedeni budur demek istemiyorum. Dedigim an bitecek cunku kendimi biliyorum.Cok uzucu bir durum. Ne diyecegimi bilemedim. Ben de esim tarafindan aldatilmis ve terk edilmis biriyim. Terk edildigimde ilk isim facebooktan esimi silmekti. Hatta telefonumda da engelli. Numarasini kaldirmiyorum cunku ortak bir cocugumuz var. Ne olur ne olmaz diye. Ama kesinlikle gorusmuyorum. Esinizin durumuna anlam veremedim cunku bir sey hissetmiyorsa ki bir de aldatilmis eski nisanlisiyla olgili bir sey duymak bile istemezdi. Demek ki o kisiyi takip etmek istiyor. Bu facebook bile olsa. Yani merak ediyor. Sizinle olan durumu ile ilgili bir yorum yapamiyacagim cunku erkekler bizler gibi degil. Bizler birisini sevmezsek o kisiyle beraber olamayiz ama erkekler garip ayni anda bir kac kisiyle beraber olabiliyor.
Mesela ben bodanirken ogrenmistim aldatildigimi. Meger adam benimle evliyken baslasiyla da berabermis. Yani terk edildigime gore beni hic sevmemis. Anliyor musunuz o biz evliyken aslinda beni sevmiyormus ama sevmedigi kisiyle de 12 yil yasadi ayni evde. Bense hep bemi seviyor zannetmistim. O yuzden ne diyecegimi bilemedim kusura bakmayin.
Iste gorusmuyorlar aklinda o var mi en kucuk bir isaret alsam bitecekte bir sey yok ortada. Anlamiyorum bu dostlugun surmus olmasini. Bir de bana karsilkkli anlastik ayrildik diyerek beni kazanmaya calisma nedenini. En basindan soyleseydi yalan binmeseydi isin ustune daha mantikli bakabilirdim belki bu duruma.Biz kadinlarda asla kalmazdik. Terk edildigimiz a´ve dahi aldatildigimiz eski sevgilimizle olan butun baglarimizi koparirdik ancak gel gelelim beylere. Nerde terk edilmis tekme yemis bir erkek varsa aklinda hep o kisi vardir bunun nedeninide bir türlü anlamis degilimOnu sevmiyordur ancak hala aklinda o vardir diye düsünüyorum.
Uzgunum bir sey diyemeyecegim. Cunku inanin ben de sevilmedigimi bilseydim evlenmezdim. Oysa seviyorum diye de cok rahat yalan soyleyebiliyorlar. Bu yuzden ben onlari anlamiyorum. Hani kadinlari anlamak zordur derler ya oysa erkekleri anlamak zor. Onlarin sevgisi farkli galiba.Iste ben de bunu biliyorum. Aklinda baskasi varken evlenip, deliler gibi asik rolu yapabiliyorlar. Evlenecekken kendisini aldatan biriyle arkadas kalmanin ne gibi bir hissiyati olabilir. Ne gibi bir arkadasligi olabilir bu durumun. Kafam karisik, bir insan ya guvenilirdir ya guvenilmezdir benim icin. Ben yapmam diye dusunerek karsimdaki insanin yapmamasini beklemek, yaptiysa nedeni budur demek istemiyorum. Dedigim an bitecek cunku kendimi biliyorum.
Iste gorusmuyorlar aklinda o var mi en kucuk bir isaret alsam bitecekte bir sey yok ortada. Anlamiyorum bu dostlugun surmus olmasini. Bir de bana karsilkkli anlastik ayrildik diyerek beni kazanmaya calisma nedenini. En basindan soyleseydi yalan binmeseydi isin ustune daha mantikli bakabilirdim belki bu duruma.
Fb kullanmiyormus son zamanlarda oyle ekli kalmismis. Unutmus bile ekli oldugunu. Yalan soyleme ustasi mi diye dusunuyorum son zamanlarda.Sadece sunu soylemek isterim face de o hatunun ekli olmasi hic bir esin hosuna gitmezdi. Benim icin bu normal bir durum degil ama bilemiyorum ki ne desem.
Dustu o suphe. Burada okuyoruz kac senelik evliyim, esim eski sevgilisini unutamamis onla birlikte diye. Paranoya mi yapiyorum ne bilmiyorum ki. Ya da hislerim dogruyu soyluyor.Canim sinirim bozuldu konunu okuyunca cunku bende benzer seyleri yasadim. Gecmisiyle yasayan bir erkekten asla hayir gelmez ve acikca konus gerci suphe dustu mu icine cok kotu:-(
Evet böyle olaylar çok sık oluyor artık. Ama şu aşamada bence eski sevgilisini unutamamış durumu yok. Gerçekten ekli kalmış olabilir yani çok doğal. Eşine güvenmelisin canım, boşuna huzurunu kaçırma. Sonuçta evlendiğine göre güveniyosun ona, biraz gözlemle istersen.Dustu o suphe. Burada okuyoruz kac senelik evliyim, esim eski sevgilisini unutamamis onla birlikte diye. Paranoya mi yapiyorum ne bilmiyorum ki. Ya da hislerim dogruyu soyluyor.
Konusmadiklarini kendi soyledi incelemedim konusup konusmadiklarini aptal gibi. Haklisin kendi kendimi dolduruyorum. Cok katiyim sanirim. Hangi kadin bunlari yasatan biriyle kanka muhabbeti yapar bilmiyorum, erkekler icin normal mi bu ne garip bir karakter bu bilemedimCanım öyle şey olur mu hiç? Seni sevmese neden evlensin ki? Boşuna canını sıkıyorsun gerçekten. Senin de dediğin gibi siz evlenmeden önce onunla bir konuşması da olmamış kaç ay. Neden şuan aklında o kişi olsun ki? Bir de ilerde de başkası olur filan yazmışsın. Eşini böyle yargılama, yaşanmamış gelecekteki olaylarla suçlama. Eğer için de cevaplayamadığın sorular varsa hala, karşına alıp ciddi ciddi konuş. Ama böyle kendini doldurma lütfen.
Siz de hemen durumu körüklemeyin. Sizin başınıza gelen gerçekten üzücü ama burda böyle bir durum olmayabilir. Hemen yargılamayalım. Sonuçta kızla bir konuşması filan ortaya çıkmadı adamın.Gecmisiyle yasamak istiyorsa size yazik etmis. Cok uzuldum.
Ben de benzerlerini yasadjm o suphe dustu mu cok kotu mahvediyor insaniDustu o suphe. Burada okuyoruz kac senelik evliyim, esim eski sevgilisini unutamamis onla birlikte diye. Paranoya mi yapiyorum ne bilmiyorum ki. Ya da hislerim dogruyu soyluyor.
Oyle bir sey yaptiysam ozur dilerim ama zaten facebooktan hareketler dokumunden gorunur her sey.Siz de hemen durumu körüklemeyin. Sizin başınıza gelen gerçekten üzücü ama burda böyle bir durum olmayabilir. Hemen yargılamayalım. Sonuçta kızla bir konuşması filan ortaya çıkmadı adamın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?