Fikirlerinize ihtiyacım var :(

Aynı ya yemin ederim aynı bende bıktım bakıyorum arkadaşlarıma ya arabası olmayanla beraber olmuyolar yada ne bilim 3 yıllık ilişkiyi çat die kesip atıp ertesi gün başka biriyle beraber olabiliyolar bu kadar basit ilişkiler olduğu için amann ne var bırak gitsin oluyo allah var benim bütün arkadaşlarım sevgilimi seviyor hatta zenginiyle birlikte olup keşke parası olmasaydı da seninkinin yarısı olsaydı diyen bile var sanırım allah biyerden veriyo biyerden alıyo ama gerçekten şu etraftaki baskı varya insanın pskolojisini bozuyo işyerim dede soruyolar hala işe giremedi mi ne iş yapıyo ya size ne çok samimiyetim olmayan insanlar bide bunlar kaçıyorum resmen ben mi abartıyorum bazen düşünüyorum acaba utanıyo muyum sevgilim den diye

benim sevgilimin çokta güzel iyi bi arabası var ama yetmiyo.bugüne kadar onun için zengin demesemde kendi kendilerine çıkarım yapıp bi de öyle çokta zengin değil gibilerinden laflar ediyolar.hala bahane buluyolar.ki sevgilimin durumu gerçekten iyi.hiç yetmiyo hep daha fazlası.
birde bizim ailede çok kız var ama şöyle oh tam da böyle olcak dedikleri biriyle evlenmedi kimse.zaten iki tanesi evde kaldık diyolar.ama bütün kısmetlerine yok çirkin yok zengin değil diye bahane bula bula böyle oldular.şimdi bütün kısmetleri kendilerinden küçük olduğu için olmuyo.daha önce de yakıştırmadıkları evlilik yapanları görünce aynı duruma düşmekten korkuyorum.sen bi süreçten geçiyosun şimdi.belkide iyi bi iş bulucak kendine umutsuz olma.ama biraz çabalamalı o da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…