- Konu Sahibi tinkerbell1989
-
Ya böyle de düşünüyorum bi yandan o yüzden kafam karışık kendımı yakmakta ıstemıyoırum ilişkimi bitirmek te herşey düzelsin istiyorum çok mu sey istiyorum ki
Onunla konuştun mu bu konuları sence işten kaçan bir insan mı yoksa iş bulamayan ama çalışmayı seven biri mi ??
İsten kaçan biri değil aksine sabahın köründe kalkar hiç uyumaz çalışırken de öyleydi aynı işyerindeydik herkes çok severdi dediğim gibi iş bulamıyo değil sadece kendini kabul ettirmek için benim aileme iyi bir iş olsun istiyo buna bende etkili oluyorum yalan değil git gir ne iş olursa olsun çalış desem eminim çalışırbenim bu pskolojimde ailemde etkili millet ne der die die hem kendimi hem ilişkimi yıprattım
Milletin lafını bu kadar takmamalısın. İleride düzgün işte çalışan biri ile beraber olursun adam manyağın teki çıkar yine mutsuz olursun ben bunu anlatmaya çalışıyorum sana.
Mutluluk veya mutsuzluk işe güce bakmıyor
Aşk karın doyurmaz ama beraber bir ekmeği bölüşmenin tadı da ayrı olur.
Etrafımıza bakıyoruz doğru düzgün adamı bırak evlenecek insan bulamıyoruz artık
Sen böyle bir sevgi bulmuşken onu harcarsan arkını dönüp gidersen mutsuz olabilme durumunu anlatıyorum ben sana
Öyle elimi sallasam ellisi gibi de olmuyor inan ki
İnsanlar güvensiz artık birbirlerine kolay kolay sevgi ve saygı duymak niyetinde değiller
Yine de sen bilirsin senin hayatın senin kararın ben sana farklı bir bakış açısı sunmaya çalışıyorum
Merhaba canım ben 7 yıllık evliliğimi eşimin çalışmıyor ve sorumsuz oluşu nedeniyle bitirdim benim nazarımda bir erkeğin gelirinin yüksek olması yada olmamasından ziyade çalışkan ruhlu ve sorumluluk sahibi olması daha önemlidir
Bende evlenmeden önce yok kısmeti değilmiş yok şansı yaver gitmemiş diye diye ailemin bütün itirazlarına rağmen eski eşimle evlendim ben evlenirken yaşı 33 tü onunda ve bir baltaya sap olamamıştı o yaşına kadar
İşin aslı demek istediğim şu ki bazen göremiyoruz objektif olamıyoruz sevgilin gerçekten sorumluluk sahibi bir insan olsa hep boş kalmaktansa daha iyi şartlarda bir iş bulana kadar idareten bir işe girebilir bunlar mazeret olmamalı bence
İyi düşün derim çünkü ben yıllarca böyle bir adamın yükünü ve sıkıntısını çektim tek başına bir evin ve evliliğin sorumluluklarını ve masraflarını yüklenmek inan bana tahmin ettiğinden çok daha zor evlilik pembe panjurlu bir ev pembe bulutlar değil....
Bu tarz erkekler boyle malesef ... ben is bulamadıkları na da inanmiyorum ... is bulana kdr bi mazlum olurlar Allah kitap kader kismet olur is buluncada degisirler
Ben konu sahibine yorum yaptim 30 yasini geçmiş ve hala bi iste tutunamamis erkeklerin samimiyetlerine guvenmiyorumbu tarz derken:) sevgilim yeni işe girdi böyle bi yorum görünce içim bi tuhaf oldu.
Kanatları altında neden olmasın? O onların evladı 80 yaşınada gelse insan evladını korur ki ben para versinler evlendirsinler demiyorum ki manevi destekten bahsediyorum oldu ozmn evladın 30 yaşına geldi die başı boş bırak gitsin kafasına göre yaşasın ztn destek olsalar bu zamana kadar bu adamın bi düzeni bi birikimi olurdu benim bu yaşta ailem paranı kenara at die kafamı yiyolar ki ben maddi destekten deil manevi destekten bahsediyorum işsiz bi insan heleki bu yaşta kim olursa olsun desteğe ihtiyacı olur insanın
30 yasina kadar 10 kere meslek sahibi olurdu. Simdiye kadar akli neredymis ki?
Arkadaşlar ben anlatamıyorum sanırım hepiniz sölediği şeyler doğru 10 kere meslek sahibi olunmuyo işte herkes uni.okumuyo bu adam bu yaşa kadar işsiz deildi ki şimdi işsiz kaldı he evet düzgün bi iş bulup yaşı gençten dewam edebilirdi ama ozmnda biz tanışmazdık işte herşey nasip kısmet
Calismak istiyor ama beklentimiz yuksek diye calisamiyor diyorsun Ailen ve sen ne iş yapmasını istiyorsunuz da bu adam sizin yüzünüzden is bulamıyor diye sormak istiyorum
Oncelikle universite okumadan da kalifiye olunabiliyor ikincisi duzgun meslegi olsa neden tanismazdiniz, kaderinizde issiz biriyle evlenmek mi var anlamadim.
İş bulamıyor değil benim ailemin beklentileri yüksek olduğu için iş seçmek durumunda kalıyor.
Aynı işyerinde tanıştık biz o farklı yerlerde olsaydı örneğin benle tanışmadan önce baska ildeymiş orda dewam etseydi tanışıyo olabilirmiydik yada başka bi işte çalışıyor olsaydı nasip tabi bu nasibinde varsa bi şekilde karşılaşırsın
bugun buna benzer bır konu vardı kadın ıkı yıl çalışıp esıne bakmıs adam ıs falan bulamamıs sımdı bosanma esıgındeler oyle olmayın sızde ıs ısten gecmeden annenız haklı 30 yasından sonra ne ıs ögrenecek de yapacak anca gunubırlık bulu yıne de sız bılırsınız de ask karın doyurmuyor maddı sıkıntı bas gösterınce asktan sevgıden saygıdan eser kalmıor tabı ben kuru ekmege razıyım sevdıımın yanında olayım çalışır bakarım dıosanız evlenınSlm kızlar..
Benim 2 buçuk yıldır süren bi ilişkim var ama kafamdaki düşünceler yüzünden hiçbi zman ilişkimi rahat yaşayamadım. Şöyle anlatayım...Biz iş yerinde tanıştık sonra iş yeri kapandı ve ben başka yere geçtim o bi süre işsiz kaldi kendisi lise mezunu ve yaşıda 30 u geçtği için iş bulmak bi hayli zorlaşıyor haliyle. Bu yaşa kadarda hiçbir birikimi olmamış ve ailesininde hiçbir desteği yok. İlk başlarda hiç istemedim sadece amann gezim ii vakit geçireyim gözüyle ilişkiyi götürdüm ama insanın ağzı dili bağlanıyomus ha bitti ha bitecek die 2 buçuk sene oldu. Bi ara işe girdi tekrar çıktı ve yaklaşık 3 aydır işsiz. Ailesi desen hiç ilgilenmiyor umurlarında değil. E benimde nerdeyse 3 sene olduğu için ailemden gelen bi baskı var annem tanıyor karakterini çok seviyo fakat bi türlü kabullenemedi kadın. Sürekli ne zmn işe gircek o bu yaştan snra bişey yapamaz iyi düşün dye sürekli üzerime geliyo. Haliyle acayip sinirim bozuluyo ve çocuğa kötü davranıyorum sürekli .Kendisi çok ii biri 4 4 lük denir ya işte ondan. Okadar sabırlı ki peygamber sabrı var resmen ailesinin vurdumduymazlığına benim bu gel gitlerime bitürlü rastgitmeyen işlerine rağmen bana destek olur ve sürekli dua eder. O kadar yoruldum ki nolcak napıcaz ne zmn işe gircek die düşünmekten resmen yaşlandığımı hissediyorum depresyona girdim hiçbi şeyden zevk alamıyorum ayrılamıyorum da vicdan azabı bu sebepten ayrılırsam allah daha kötüsünü verir diye falann oooff acayp çıkmazdayımm siz olsanız napardınız kızlar bana bi fikir verinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?