Fikirlerinize ihtiyacım var :(

Ailemiz elbette sizi düşünüp baskı uygulayacaktır...
Ama siz kesinlikle bu yüzden erkek aarkadaşınıza baskı uygulamakta hatalısınız.
Bu devirde adam gibi adam bulmak zor! ayrıca evlenmek için aceleniz ne? Tamam 2 yılı aşmışolabilir ama daha bir seyleri rrayına oturtamadıgınızı soyluyorsunuz. Sizin sevgilinize baskı yapmanız gereken konu bu.
Sizinle ciddi dusunuyorsa iyi kotu de olsa bir ise girip birikim yapmayı hedeflemeli...
Bu yaşına kadar gelmiş adam illaki bir vasif kazanmıştır...
Ailenin ne dediğini boşver kulaklarını tıka ve sen bu adamın sevgisinden merhametinden emin ol. Kimsenin yarını belli değil ve tüm sorumluluğu erkeklere yüklemeyi saçma buluyorum ben.

Eski bir is arkadaşım da ayni sıkıntıları cekti ama onlar birbirlerini çok seviyorlar , erkek kızdan daha az kazanıyor ne is olsa yapacak bir adam ki öyle de yaptı kız onun elini bırakmadı hep destekledi çocuk askerden gelince direk bulduğu ise girdi hic kimseye muhtaç olmadan yaptilar dugunu.

Önemli olan senin bu ilişkiye olan inancın ve bunu da erkek arkadaşına inandirman, onu destekleyip elinden geleni yapmaya çalışmasını saglaman.

Çok doğru yazdıkların teşekkür ederim bende biliyorum inan hepsine katılıyorum ama annemin sürekli sölediği sey ne düşünüyosunuz ne yapıcaksınız baban sürekli soruyo napıyo bunlar diye bende düşünmüyoruz şuan diyporum ne zmna kadar böle gidicek diyor haliyle sinirlerim bopzuluyo ben annemle oturup dertleşen bi insan değilim erkek arkadaşımın parasal anlamda bana uygun olmıcağını düşüncesi içersinde olduğu için kabullenmiyo ve benim üzüyo tamam haklı bi anne olarak evladını düşünüyo. Birde benim çok kısmetim oluyo etraftan teyzemler falan o var bak zengin şu var bak mühendis etrafta sürekli bi zengin koca merakı benimkini de görünce haliyle bi küçümseme oluyo tabiki kimse açık açık sölemiyo ama anlıyo insan

Ailene neden söyledin ki? Benim 4 yılı aştı kendimiz hazır hissedene kadar söylemedim böyle baskılara maruz kalacağım için... Bana bu surede gorucu bile geldi ama tavrım netti...
Senin de tavrin net olsun cevreye karsi elbette iyi kismetlerin cikacak ama sen bu adamla mutlusun, mutluysan aksi kafani karistirmamali...

Sen iliskinizden eminsen yapacagin en onemli sey iliskinizin adini koyun bari soz yapin ceneleri kapansin emin degilsen ailene kulaklarini tika ve sadece erkek arkadasina odaklan onu yonlendir destek ol.

İş bulamıyor değil benim ailemin beklentileri yüksek olduğu için iş seçmek durumunda kalıyor.
Lise mezunu, vasfı olmayan bir adamdan nasıl bir yüksek beklentileri var ailenin? Fabrikanın başına müdür olarak getirmez kimse sevgilini.

İlk başta sana üzüldüm bu kız yakacak kendini bu adamla diye ama sonra sevgiline acıdım.

Adam is bulamiyor ailesini niye karistiriyorsunuz? 30 yasina gelmis biri hala ailesinin kanatlari altinda olacaksa vah vah diyorum...

Adam is bulamiyor ailesini niye karistiriyorsunuz? 30 yasina gelmis biri hala ailesinin kanatlari altinda olacaksa vah vah diyorum...

Kanatları altında neden olmasın? O onların evladı 80 yaşınada gelse insan evladını korur ki ben para versinler evlendirsinler demiyorum ki manevi destekten bahsediyorum oldu ozmn evladın 30 yaşına geldi die başı boş bırak gitsin kafasına göre yaşasın ztn destek olsalar bu zamana kadar bu adamın bi düzeni bi birikimi olurdu benim bu yaşta ailem paranı kenara at die kafamı yiyolar ki ben maddi destekten deil manevi destekten bahsediyorum işsiz bi insan heleki bu yaşta kim olursa olsun desteğe ihtiyacı olur insanın

Müdürlük istemiyo kimse yeterki düzenli bi geliri olsun milyarlar da istemiyorum çalıştığı iki yerde çok ii geliri vardı ama kapandı satıldı evet muhakkak b,i işe girer kimse işsiz kalmaz bende bu fikirdeyim ama benim bulunduğum durumu anlayamamışsınız ki ztn bende bunları biliyorum sadece kendi pskolojimden dolayı yanlış bi karar vermemek için acaba ben mi abartıyorum başkalaro ne düşünür acaba ne yaparlar benim yerimde olsalar die sorayım dedim hepsi bu

Bakkal açsın.
Hali hazırda devreden varsa arastırsın, yoksa bir dukkan bulsun inan bir sermayeye ihtiyac yok.Çok lazım olursa bankadan 10bin tl kredi çeksin ilk giriş malını bu parayla koysun.
Alkol satmak isterse raf falan parası vermesine gerek kalmaz.Çağırsın Efes'i , bayilik alsın.Rafını da yaparlar, tabelasınıda, 6 ay kira desteği de verirler.
Uzun saatleri olan ve yorucu bir iş ama kazancı gayet iyi.
Düğününü de yapar, eşyasını da alır.Unutmayın ki insanlar kriz anında giyiminden, gezmesinden kısar ama sigarasasından, ekmeğinden, gıdasından kısamıyor.

Ailenin bilmemesi en güzeli bunu bende biliyorum amacım buydu zaten ama sürekli dışarı çıkıyorum görüşüyoruz ister istemez saklayamıyosun anlaşılıyo en azından benim için böyle üstelik bi insan annesiyle neden paylaşmasın ki bunları babam rsmimizi görmüştü pc de ordan yakalandım ben yoksa sölemicektim

Söz yapmak içinde dediğim gibi ailemin onaylayacağı bi ilişki olması lazım nasıl yapalım sözü? He şunuda sölim ailem bana asla karışmaz düğünümüde yaparlar ama sonu kötü olursa burda çekecek olan benim..Benimde kafamın karışıklığına sebep olan bu düşünceler

sende amannn gezim diye başlamışın bu ilişkiye evet 2 yıl sürmüş ama çokta düzeli gitmemiş.işsizbirisi bunu kınamıyorum ama bir işte sabit kalmamış neden sürekli işten çıkıyor bu başlı başına sorun...devamlı böyle işe gir çık nereye kadar sürücek azıcık azimli istkrarlı olur ki yaşıda 30 sizinde çok kuvvetli duygularınızz yok gibi...böyle giderse zaten bu iş biter bir yerde kopar...sonuç ilerde çok üzülücegine şimdi bir karar al üzül,yani bu adam düzelmezse nereye kadar GEÇTİ O SAMANLIK SEYRANLIK ZAMANLARI canım

Başkaları benim yerimde olsalar ne yaparsın diyorsun madem cevap vereyim.

Ben işi olmayan bir adamla olmazdım. Bu kadar işsiz kalıyorsa ya totosu yemiyordur çalışmayı, tembeldir ya da iş bulamıyordur ve bulamıyorsa böyle gider. Mesele para değil zaten, mesele sabit işi olmaması. Sen bakacaksın bu adam çalışmak mı istemiyor diye. Tembel adam çekilmez çünkü. Şimdi işe girer evlenince yine çıkar.

Eşimle tanıştığımda şartlarına göre geliri çok düşüktü, ama işi sabitti. Evlendiğimizde de yine düşüktü. Aile yardımı almadan borçla harçla evlendik. Cebimizde beş kuruş kalmıyordu inan. Ama umurumuzda değildi, mutluyduk. Sonra birden her şey değişti. Terfi etti, maaş arttı. Düze çıktık.

Anlatmak istediğim nişanlının bir yerden başlaması lazım. Ailenin kriterlerine göre iş ararsa zor. Başlasın, kendini göstersin gerisi gelir. Para her şey değil ama olmazsa da sorun yaşarsınız. Bu şekilde evlenirseniz iki seneye kalmaz ayrılırsınız.

Samanlığın seyran olmadığını bende biliyorum ztn bu yüzdende evlenmiyorum aklım beş karış havada olsa çoktan evlenmiştim duygularıma gelince karma karışığım alışkanlık hat safhada ayrılırsam kendimi biliyorum evde kalırım heralde çok zor alışan çok zor seven biriyim heleki bu zmanda hiç adam yok hayatımda öle durumu çok iyi olan iyi mesleği olan insanlar oldu ama hiçbiride adam deildi yada ben sevemedim bilmiyorumm hooff bunlada çok ii deiliz ztn acayip dengesiz davranıyorum ona rağmen hep yanımda bu yüzden de ona karşı acayip bi vicdanım var..Bi insan bikere mi kırmaz bitane kötü huyu olsa ayrılması daha kolay olurdu ama olmuyo iştee

'Ben işi olmayan bir adamla olmazdım' lafını çok duydum aynen bende sölüyodum ama insan anlamıyo neyin nolduğunu. Anlayınca da bole oluyo malesef..Şimdi ayrılsam bundan snrakilerde acayip adam seçerim belkide bu yüzden hiç evlenemem ama ben 25 yaşındayım biz tanışalı 3 sene oldu o zmn 22 yaşındaydım ve ozmn insan bu kadar mantıklı düşünemiyo he şuan mantık işliyo mu evet dank etti ama böle kara kara oturup düşünürsün anca

bana sevgiliniz tembel ve biraz da sorumsuz gibi geldi..
kaldırabilecekseniz bi evin yükünü öyle evlenin...

Bir adam 35 yaşına gelip her şeyini kaybedebilir, işsiz de kalabilir zor günler geçirilir gerekirse makarnaya talim edersin atlatırsın. Ama adam 30 una kadar bir baltaya sap olamamışssa kusura bakma ne eş olur ondan ne de baba. Sana zor gelmesin bu yazdıklarımız ama o adamla evlenmek hayatının en büyük hatası olur.

Gerçekten öyle mi düşünüyosun? İşi gücü yok diye ayrılınmaz mı ?

Eğer gerçekten seviyorsan hayır. İlişkiniz yeni değil öyle ya da böyle yıllarca sürmüş
Sen bu çocuğun işsiz olduğunu işsiz kalabildiğini de gördün ona rağmen devam etmişsin
Şimdi iş ciddiye binince korkuyorsun gibi geldi bana .
Bende sevdim zamanında o adam bana yanlış yapmasaydı kesinlikle bırakmazdım bırakamazdım
Ben böyle düşünüyorum
Tabi işsiz güçsüz gezsin demiyorum işini bulsun orası ayrı.

Ya böyle de düşünüyorum bi yandan o yüzden kafam karışık kendımı yakmakta ıstemıyoırum ilişkimi bitirmek te herşey düzelsin istiyorum çok mu sey istiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…