• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var :(

tinkerbell1989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
95
12
98
Slm kızlar..
Benim 2 buçuk yıldır süren bi ilişkim var ama kafamdaki düşünceler yüzünden hiçbi zman ilişkimi rahat yaşayamadım. Şöyle anlatayım...Biz iş yerinde tanıştık sonra iş yeri kapandı ve ben başka yere geçtim o bi süre işsiz kaldi kendisi lise mezunu ve yaşıda 30 u geçtği için iş bulmak bi hayli zorlaşıyor haliyle. Bu yaşa kadarda hiçbir birikimi olmamış ve ailesininde hiçbir desteği yok. İlk başlarda hiç istemedim sadece amann gezim ii vakit geçireyim gözüyle ilişkiyi götürdüm ama insanın ağzı dili bağlanıyomus ha bitti ha bitecek die 2 buçuk sene oldu. Bi ara işe girdi tekrar çıktı ve yaklaşık 3 aydır işsiz. Ailesi desen hiç ilgilenmiyor umurlarında değil. E benimde nerdeyse 3 sene olduğu için ailemden gelen bi baskı var annem tanıyor karakterini çok seviyo fakat bi türlü kabullenemedi kadın. Sürekli ne zmn işe gircek o bu yaştan snra bişey yapamaz iyi düşün dye sürekli üzerime geliyo. Haliyle acayip sinirim bozuluyo ve çocuğa kötü davranıyorum sürekli .Kendisi çok ii biri 4 4 lük denir ya işte ondan. Okadar sabırlı ki peygamber sabrı var resmen ailesinin vurdumduymazlığına benim bu gel gitlerime bitürlü rastgitmeyen işlerine rağmen bana destek olur ve sürekli dua eder. O kadar yoruldum ki nolcak napıcaz ne zmn işe gircek die düşünmekten resmen yaşlandığımı hissediyorum depresyona girdim hiçbi şeyden zevk alamıyorum ayrılamıyorum da vicdan azabı bu sebepten ayrılırsam allah daha kötüsünü verir diye falann oooff acayp çıkmazdayımm siz olsanız napardınız kızlar bana bi fikir verinn :KK17:

Slm kızlar..
Benim 2 buçuk yıldır süren bi ilişkim var ama kafamdaki düşünceler yüzünden hiçbi zman ilişkimi rahat yaşayamadım. Şöyle anlatayım...Biz iş yerinde tanıştık sonra iş yeri kapandı ve ben başka yere geçtim o bi süre işsiz kaldi kendisi lise mezunu ve yaşıda 30 u geçtği için iş bulmak bi hayli zorlaşıyor haliyle. Bu yaşa kadarda hiçbir birikimi olmamış ve ailesininde hiçbir desteği yok. İlk başlarda hiç istemedim sadece amann gezim ii vakit geçireyim gözüyle ilişkiyi götürdüm ama insanın ağzı dili bağlanıyomus ha bitti ha bitecek die 2 buçuk sene oldu. Bi ara işe girdi tekrar çıktı ve yaklaşık 3 aydır işsiz. Ailesi desen hiç ilgilenmiyor umurlarında değil. E benimde nerdeyse 3 sene olduğu için ailemden gelen bi baskı var annem tanıyor karakterini çok seviyo fakat bi türlü kabullenemedi kadın. Sürekli ne zmn işe gircek o bu yaştan snra bişey yapamaz iyi düşün dye sürekli üzerime geliyo. Haliyle acayip sinirim bozuluyo ve çocuğa kötü davranıyorum sürekli .Kendisi çok ii biri 4 4 lük denir ya işte ondan. Okadar sabırlı ki peygamber sabrı var resmen ailesinin vurdumduymazlığına benim bu gel gitlerime bitürlü rastgitmeyen işlerine rağmen bana destek olur ve sürekli dua eder. O kadar yoruldum ki nolcak napıcaz ne zmn işe gircek die düşünmekten resmen yaşlandığımı hissediyorum depresyona girdim hiçbi şeyden zevk alamıyorum ayrılamıyorum da vicdan azabı bu sebepten ayrılırsam allah daha kötüsünü verir diye falann oooff acayp çıkmazdayımm siz olsanız napardınız kızlar bana bi fikir verinn :KK17:
neden iş bulamıyor hiç vasfı yok mu erkek arkadaşınızın, inş hemen bulur sürekli iş

Mesleki olarak mi bulamiyir yoksa is mi seciyir. Birde 30 yasinda biraz zor bi durum calisilcak birikim yapilcak evlenilcek. Birde ailede yardim etmiyor diyorsunuz cok zor iyi dusunmek lazim

Arkadaşlar buraya yazmamın sebebi benim kararsızlıklarım onun karakteri ve bana karşı tutumu değil ki biz beraberde çalıştık o bi süre ayrı da çalıştı ama bana karşı tutumu hiç değişmedi elinde ne varsa harcar burda herşeyi anlatamıyorum ama bana karşı tutumu bi kadın daha ne ister cinsten he tabiki söledikleriniz de doğru kimse 4 4 lük deil belki numara belki beni kaybetmemek için ama belkide gerçekyen sevdiği için kimse bilemez ki malesef..Benim kafamı kurcalayan başka seyler benim ailemin durumu çok ii bende çok şükür orta halde kazanıyorum sülalem benden bi prens bekliyo adeta benim erkek arkadaşımda suan çok ii vasıflara sahip olmadığı için insanların içinden ne geçirdiklerini duyabiliyorum ya ben kimseyi takmadan yoluma dewam edicem ya da ayrılıcam ama ikisinin sonuçlarından da korkuyorum :((((

Doğru düzgün eline işini alana kadar sakin evlenme. Yoksa hep böyle gider ilerde cocuk oluncada cok zor zaman gecirirsin. Sürekli calişmasi icin ikna et yada biticegini söyle aşk karin doyurmuyo malesef ve evlendigin zaman pişman olursun

Doğru düzgün eline işini alana kadar sakin evlenme. Yoksa hep böyle gider ilerde cocuk oluncada cok zor zaman gecirirsin. Sürekli calişmasi icin ikna et yada biticegini söyle aşk karin doyurmuyo malesef ve evlendigin zaman pişman olursun

Bunları bildiğim için evlenmiyorum zaten ama bu kadar iyi giden bi ilişkiyide bitirmek istemiyorum hersey sevgi deil evet ama herseyde para deil burda neler okuyoruz böle bi insanı kaybetmek te istemiyorum ama allah herşeyi altın tepside sunmuo maleseffd :((

O yüzden ikna etmeye caliş sorumluluk konusunda cok baskida yapma destek oldugunu bilsin. Bu konuyu aşamazsaniz inan cok sorun yaşarsiniz. Cok cok paralar kazanmasinada gerek yok kari koca calişinca sirtiniz yere gelmesin yeter

Bunları bildiğim için evlenmiyorum zaten ama bu kadar iyi giden bi ilişkiyide bitirmek istemiyorum hersey sevgi deil evet ama herseyde para deil burda neler okuyoruz böle bi insanı kaybetmek te istemiyorum ama allah herşeyi altın tepside sunmuo maleseffd :KK43:(
Ailenizin beklentilerine göre iş aramasına sebep oluyorsanız bu durumda siz de hatalısınız. Bence önemli olan işte istikrardır. Çok çok iyi paralar kazanamaz zaten mesleği yokmuş. Ya siz beklentilerinizi düşürerek devam edeceksiniz ya da çoçuğu bırakın. Doğru olan bu bence. Yoksa bu şekilde mutsuzluk yakanızı bırakmaz.

Ailenizin beklentilerine göre iş aramasına sebep oluyorsanız bu durumda siz de hatalısınız. Bence önemli olan işte istikrardır. Çok çok iyi paralar kazanamaz zaten mesleği yokmuş. Ya siz beklentilerinizi düşürerek devam edeceksiniz ya da çoçuğu bırakın. Doğru olan bu bence. Yoksa bu şekilde mutsuzluk yakanızı bırakmaz.

uuff biliyorum :( Bu yüzden mutsuzum ztn bigün bi cesaret geliyo ayrılayım diyorum snra etrafa bakıyorum arkadaşlarıma ne bilim zengin kocayla evlenenlere hiçbirinin huzuru yok anlatıyolar şükrediyorum snra annem başlıyo bi taraftan okadar sinirim bozuldu ki sürekli ağlıyorum görüşüyoruz herşey süper mutluyum heh işte diyorum tam benim kafada snra eve geliyorum düşünceler peşimi bırakmıyo :(

iş bulamayan adama ailesi napsın , götürüp bir yere çırak olarak mı bıraksın

Ailesi kaç aydır memlekette kimsenin aradığı sorduğu yok oğlun işsiz mi pskolojisi bozuk mu napıo ne ediyo ne yiyiyo tamam çocuk deil ama insanın hangi yaşta olursa olsun desteğe ihtiyacı var benim kardeşim öyle olcak benim annem babam el birliğiyle yardımcı olmaya çalışır eşe dosta iş için oğlu için rica eder ne bilim bunlarda öyle bişey yok üvey evlat gibi sanki ablası gelir 3 tane çocuğu buna bırakır işim var die adam evi temizlesin yemek yapsın bide çocuk baksın kimsenin umrunda deil.

Ailesi kaç aydır memlekette kimsenin aradığı sorduğu yok oğlun işsiz mi pskolojisi bozuk mu napıo ne ediyo ne yiyiyo tamam çocuk deil ama insanın hangi yaşta olursa olsun desteğe ihtiyacı var benim kardeşim öyle olcak benim annem babam el birliğiyle yardımcı olmaya çalışır eşe dosta iş için oğlu için rica eder ne bilim bunlarda öyle bişey yok üvey evlat gibi sanki ablası gelir 3 tane çocuğu buna bırakır işim var die adam evi temizlesin yemek yapsın bide çocuk baksın kimsenin umrunda deil.

Sen gerçekten sevdiğine emin misin bu çocuğu ?? İşi yok diye ayrılmayı düşünmek tuaf geldi bana

Back