Fikirlerinize ihtiyacım var!!

Senin yerinde olsam ufak birsey alirdim. Sonucta sen gelin adayisin su an, su an gonlu edilecek, ustune dusulecek sahis sensin yani.

Daha önce sizin fikirlerinizi beğendimi söylediğimi hatırlıyorum. Siz neden üzerinize alındınız anlamadım. Orda uslubu hoş olmayan bir yazıyı cevapladım ve bunu belli ettim açıkca. Ayrıca herkese fikirleri ve yardımcı oldukları için teşekkür ettim. Sanırım sataşacak yer arıyorsunuz. Bence iyi okuyun yazdıklarımı!!!

bence boşa yalakalık kusura bakma halaya teyzeye falan yaranmaya çalışmak resmen daha şimdiden gereksiz eli boş gitmemek ayrı tabi o güzel bişey ama hediye almak neden

Şu uslubuna bakarmısın, her fikre açığım fakat uslubunuzu bozmamanız şartıyla!! Yalaka bence senin mantığında sen tarzı insanların etiketi.

Senin yerinde olsam ufak birsey alirdim. Sonucta sen gelin adayisin su an, su an gonlu edilecek, ustune dusulecek sahis sensin yani.

Canım tesekkür ederim ilgin için. Annesine eşarp hala ve teyzeye de şal gönderdim.. Onlarda benim üzerime düşüyor, sonuçta sevgi saygı karşılıklı şeyler.

Sataşmak mı?
Hiç tarzım değil...
Neden üstüme alındığıma gelince eğer çoğul eki kullanırsanız, fikrini o zaman kadar belirten 2-3 kişiden biriysen üzerime alınırım...
Bence siz tekrar ne yazdığınıza bakın...
Altta ki yorum için de üsluba dikkat edilirse farklı yorumlara açığım demişsiniz...
Kendi üslubuma baktım da...
Yanılıyorsunuz...

Sizin şahsınıza söylenen yada üzerinize alınabileceğiniz birşey yok orada.. Yok illa alınacağım derseniz buyrun sizin dediğiniz gibi olsun.. Konu ile ilgili bir fikriniz varsa buyrun yazın eğer yoksada bura tartışma yeri değil. Teşekkür ederim ilginiz için bence bukadar fikir paylaşımınız yeterli!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…