Fikirlerinize ihtiyacım var!!

kinderr

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2014
364
23
18
34
Konya
Zamanım kısıtlı ama bir türlü birşey bulamadım. Erkek arkadaşımın annesine hediye göndericem, hala ve teyzeye de ufakda olsa birşeyler gönderiyim istiyorum. Sizce ne alabilirim,fikir verirseniz çok sevinirim...

Hımm hassas bir konu....sanırım aksesuar tarzı şeyler yada işte kıyaget falan kurtarıcı olabilir...kopya çekin sevgilinizden tüyo alın

kıyafet bence riskli.. küçük alırsın alay mı ediyor derler büyük alırsın ben o kadar şişman mıyım derler:) yok genç işi yok yaşlı işi derler.. en güzeli takı.. ya da evleri için obje.. bi de hepsine denk şeyler alsan iyi olur.. aynı şeyin rengi farklı gibi..

Ona kalırsa gerek yok diyor kıyafet düşünmedim açıkcası, zevklerimiz biraz farklı

Herkesin zevki farklı ama eğer karşınızdaki kişiler düşünmesi yeyer yaa diyebilecek insanlarsa risk almaya değer bence samimi olmadığınız kişilere hediye almak zor oyüzden farklı şeyler aramayın bence...

bir kahve fincanı takımı çay seti olabilir yani ben olsam o tarz bir şeyler alırdım

annesine neden hediye yolluyorusunuz? ne kadar suredir berabersiniz?
ben olsam nişanlanmadan birsey almazdım.
sanırım kadınlar gunu için...
erkek ark.ımın alacagı hediyeyi beraber begenirdim, annenin de kulagına giderdi zaten, hediyenin inceliginden de anlardı.
eger almakta kararlıysanız anne, hala, teyze hepsine aynı çamsakızı çoban armaganı ufak birsey yollayın bence.

Ne kadar süredir berabersiniz bilmiyorum ama hediye işleri bana hep gereksiz gelmiştir...
Evlerine giderken küçük bir şeyler yerinde olur, fakat alıp göndermek hem de sadece anneye de değil, teyze, hala vs. ne gerek var ki...
Yarın birgün sadece beklenti artar...
Yok illa alayım derseniz, şal tarzı hem makul hem de risksiz şık bir hediye alınabilir...

Aynen sal olabilir caay takimi falan olabilir... genelde belli bir yasin ustundekiler ev objesi sevmez.. en guzeli mutfak gereci.

kıyafet takı işleri biraz riskli , en güzeli mutfak gereçleridirr

güzel bir kahve fincan takımı ya da çay takımı olabilir

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhafazakarlarsa esarp patik havlu yazma tarzi hediyelik yapabilirsin...diger turlu samdan biblo tablo cam boncuklu takilar alabilirsin..yada ben gibi pratik ol cicek sepetinden cicrkli bocekli meyveli tabaklardan yaptir begenmeme riskleri olmaz yerler gelin kizimizda pek datliymis derler:)))

erkek arkadaşın demi nişanlın falan değil.
hem annesine.bir de ikinci derece hala ve teyzeye..
bence koca bir hiç yakışır hepsine teker teker.
hangi sıfatla göndereceksin, çok saçma.

bence gerek yok ama illada göndereceksen ŞAL olabililir cnm

bende severim hediyeleşmeyiii

Kahve fincani guzel fikir ozellikle altin desenli olanlardan alabilirsiniz..kapali ise esarp vb alinabilir..

Kızlar fikirleriniz için çok teşekkür ederim.. Bazıları sırf yazmak için yazmış sanırım. Benim kişisel fikrim bu yapı meselesi. 3 yıllık bir beraberliğim var. Karşı tarafta hediye gönderiyor tanıştığımız için yarım elma gönül alma işte. Seviyorum ben hediyeleşmeyi...

Eyer kahve seviyosa biliyosaniz tefalin korkmazin turk kahvesi makinasini yolla cok mutlu oluyolar..

Hediyeleşmek için bence erken ( tabi ben kendimce cevap veriyorum sizin samimiyetiniz ne derece bilemem )
Ama eşarp veya bluz olabilir sanki

Işin içine kendi fikirlerimizi de kattık diye mi sırf yazmak için yazmış olduk...
Konu sahibinden aferin almak için yazmıyoruz buraya yardımcı olmaya çalışıyoruz...
Birbirimizden farklı yapılarımız var diye güzel zaten burası...

bence boşa yalakalık kusura bakma halaya teyzeye falan yaranmaya çalışmak resmen daha şimdiden gereksiz eli boş gitmemek ayrı tabi o güzel bişey ama hediye almak neden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…