Oğlum Oğuzhanı 2005 yılında dünyaya getirdim. Ne hamileliğimde ne de doğumum da çok şükür herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Hem maddi hem manevi nedenlerden dolayı başka bir çocuk düşünmüyordum. Ancak çevremde, ailemde yaşadığım olaylar kardeşin ne kadar önemli olduğunu gösterdi bana. Oğlumun yalnız kalmaması gerektiğine karar verdim.
Ancak yaşım oldu 35. Bir yandan hamileliğin verdiği o güzel duygular geliyor aklıma, içinde senden bir parçanın kımıldadığını hissetmenin verdiği huzuru.
Diğer yandan, yaşımdan dolayı yaşayabileceğim problemleri, riskleri düşünüyorum. Çocuğum 20 yasına geldiğinde ben 55-56 yasında olacağım. Ona yetebilecekmiyim, ya da o kadar yaşayabilecekmiyim diyorum. Takdir-i ilahi, sonuçta yarına çıkacağımızda belli değil ama....
Sonuç itibariyle kafam çok karışıyor. Ama istiyorum.
Fikirlerinize ihtiyacım var.
Ancak yaşım oldu 35. Bir yandan hamileliğin verdiği o güzel duygular geliyor aklıma, içinde senden bir parçanın kımıldadığını hissetmenin verdiği huzuru.
Diğer yandan, yaşımdan dolayı yaşayabileceğim problemleri, riskleri düşünüyorum. Çocuğum 20 yasına geldiğinde ben 55-56 yasında olacağım. Ona yetebilecekmiyim, ya da o kadar yaşayabilecekmiyim diyorum. Takdir-i ilahi, sonuçta yarına çıkacağımızda belli değil ama....
Sonuç itibariyle kafam çok karışıyor. Ama istiyorum.
Fikirlerinize ihtiyacım var.