- 8 Eylül 2011
- 598
- 100
- 318
Sen degil o utansin:) nisanli oldugu halde sana senin kim oldugunu sorma gerekigini bulmus. Kezinlikle ondan hoslandigini soylediginde, nisanli oldugu icin, ogrencilerinden biri oldugun icin uzak durmaliydi senden yani snein kim oldugunu sormamaliydi.
Merakına yenik düştü sanırım.Teşekkürler cevabınız için :)
arkadaşım bence bunda senin abarttığın kadar beter bir durum yok ortada.zaten sana kötü bi tepki vermemiş anlayışla karşılamış ve üstelik sen nişanı duyunca gayet edebinle çekilmişsin pişman olmuşsun.bunlar çok normal çoğu kişinin başına da geliyor. araya giren tatil küllendirecektir. konusunu açmazsın olur biter.hoca da konuyu açmayacak birine benziyor.açılırsa dersin hocam bilmiyordum bi anlık gençlik işte unutalım gitsin ben unuttum bile vs. tavırlarınla düşüncelerini desteklediğin sürece sorun yok.yanlış bişey yok bunda lütfen kendini çok suçlama.
İnş. tatil gelsinde artık kafa dağıtayım diye bakıyorum tesadüfler yok olsun uzun bir süre görmim onu
sevdiğini söylemekle yanlış yapmadın.
için rahat olsun hatta nişanlı olduğunu öğrendin. iyice ona aşık olmadın.:26:
facedende silmekle çok iyi yapmışsın.
Teşekkür ederim cevabınız için.Peki nasıl unutucam Şu sınav zamanını nasıl atlatıcam,birçok sınavda kesin yine gözetmen olucak.Onunla aynı sınıftayken konsantre olamıyorum...
Son düzenleme: