yok canım ya sıkma canını ne olucak sanki gerçekten utanılacak bir şey yapmamışsın ki sen.duygularını açıkça söylemişsin sonra geri çekilmeyi bilmişsin.hatırlasa da bir şey olmaz.sen derslerine bak boşver:)
seneye dersinize girdiğinde umursamaz davranın olup biter...onu takmadığınızı farkettin yeterr....
merhaba ben de asistanım . durumunu okudum seni anlıyorum ama yaşadığın şey bence sende tatlı bir anı olarak kalacak merak etme. bu tarz olaylar her yerde olabilir. önemli olan insanların duyguları ile oynamamak. beğenilmek güzel bir duygu. ama hocan bu durumdan faydalanmak yerine nişanlı olduğunu söylemiş. çok büyütme rahat ol zamanla sen de güleceksin
bence unutur gider ya sen de böle bişi yasadıını unut gitsin
Tabiki zor bir durum, keşke önceden iyice soruştursaydın bence nişanlı olduğunu öğrenirdin. Yani ben eminim ki asistanların başına bu tür olaylar bir hayli sık geliyor. Ben de yeni mezunum, bizim bir arkadaş hocaya aşık olmuştu hatta ve söylemişti düşün. Hocası da kibarca kırmadan mümkünatı olmadığını ifade etmeye çalışmıştı, ben çok şaşırmıştım. Yani bence olgunlukla karşılayabiliyorlar bazen.
Seneye kadar ohoo bence unutur bile. İkincisi diyelim ki adını ve kim olduğunu öğrendi, bunu sana belli edeceğini sanmıyorum. Hadi oldu, sen kendinden emin amann bir seneki olaydı geçti gitti modunda davranırsın olur biter. Ne kadar sert bir adam olursa olsun, sen efendilikle özürünü dilemişsin. Bazıları gibi yapışmamışsın ki:)
Yok yok içini ferah tut. Seneye de normal davran, onlar bence alışkınlar bu tarz durumlara. İnsanız ve duygularımız var diye niye kötü muameleye maruz kalalım ki? Sen asistan olsaydın ve nişanlı olsaydın, bir erkek öğrencin böyle birşey yapsaydı kızar mıydın? onu rencide eder miydin ,hayır.
Olumlu düşün ve unutmaya çalış, o zaman daha kolay olur.
Umarım o gülerek geçtiğim günler gelir biran önce.Bir kere konuşmamıza rağmen yaklaşımı çok sakin ve anlayışlıydı.Ben cevap bile beklemezken sağolsun teselli etti,çekinmeden yanına gidebileceğimi söyledi ama şu beyin işte hiç durmuyor acaba benim hakkımda kötü birşey düşünüyor mudur demeden edemiyorum :/
bende buna çok benzer bir durum yaşamıştım ve aynı korkuları yaşamıştım aynı stajda çalışmadığım asistana aşık olmuştum ve bunu öğrenmişti daha sonra aynı stajda çalışacağımız günleri düşünüp senin gibi korkular yaşamıştım herkese söyler mi tüm okul bunu öğrenir mi öğrenirse rezil olurum diye düşünmüştüm ama onların hiçbiri olmadı hiçkimseye hiçbişey söylemedi böyle bişey hiç yaşanmamış gibi davrandı hatta ben adamın yüzüne bile bakamıyodum utancımdan bana herkese davrandığı gibi davranıyordu beni inanılmaz rahatlatmıştı çok iyi ve olgun biriydi ancak bu kadar iyi davranabilirdi aradan 5 yıl geçti onu ve o günleri her hatırladığımda mutlu bir tebessüm belirir yüzümde güzel günlerdi güzel duygulardı ... unarım seninki de böyle olur sonuçta kötü niyetli biri değilse bunu kullanmaz belli bir olgunluktadır bence bekledğinden daha iyi davranack sana .
Tatlım yaaa kötü düşünülecek ne yaptın ki ??aksine çok dürüstçe davranmışsın..biz asistanlar yaşla orantılı olarak öğrencilerimizi önce arkadaş sonra kardeş ve sonraları da çocuğumuz gibi görürürz.. o zaten senin heyecanının ve şaşkınlığının farkına varmış .dert edinip de kafana takma ..için rahat olsun .. sempatik bir durum ..asla kötü düşünülecek bir durum değil.sevgiler
yalnız ben de adamı anladım bır yandan dıyorum kı
"bak ne durust cocukmus nısanlı oldugunu soyluyor kotu nıyetlı olsa
nısanlı oldugunu soylemez sıze ısık yakardı "dıyorum .
bır yandan da dıyorum kı ; "madem nısanlı ve bunu sıze de soyluyor
ne dıye ılıskı durumunu yok yapmıs kı okul da ıyı ahlaklı bır asıstan profılı
cızıp facebook da acaba kızlara mı yazıyor "dıye dusundum .
dıger yandan da "acaba nısanlınızın tanıdıgı oldugunu dusunup de mı nısanlısı tarafından yoklamaya
alındıgını dusunupde mı sıze karsı nısanlıyım "demıs olabılır mı acaba ?
sız faceye tekrar gırınce hemen nısanlısının fotolarını yuklemesı bana bunu da dusundurdu canım .
neyse olan olmus artık adamın kım oldugundan bızene dımı
sen de utanacak bırsey yapamdın merak etme ,duygularını belırttın olmadı .
hıc cekınme rahatsız da olma .dersınıze gırdıgın de gormemezlıkten gelırsın umursamazsın bu kadar!
Banada çok garip geldi özelliklede ilk cevabında ismimi öğrenmek istemesi sonuçta nişanlıysa direk ben nişanlıyım sadece sizi öğrencim olarak görüyorum diyip silip konuyu kapatabilirdi o benim yanlış olduğunu düşündüğümü söylediğim halde bunun engel olmadığını söyledi ismimi öğrenmek istedi ve ne yazık ki öğrendi de.Ben nişanlı olduğunu öğrendikten sonrada bunu neden başta söylemediniz en azından ismimi vermezdim kendimi şuan kötü hissediyorum deyincede merak ettim sadece seni kardeşim veya öğrencim gözüyle görüyorum dedi.Ardından sildikten sonra fotoğraf koyması garip geldi ki fotoğraf yeni çekilmiş bir fotoğraftı belliydi.
Ben sadece facebookta fazla paylaşımda yapmış biri olmadığına yormuştum ilişki durumunu değiştirmemesini.Çünkü paylaştığı şey çok az sanırım çevrimdışı takılıyor sadece.
Bilmiyorum belkide gerçekten merak etmiştir,tanıyor muyum diye falan.Kötü niyetli olsa bence decam ettirirdi söylemezdi sonuçta isim vermiştim her halukarda beni bulabilirdi,en azından facebookta gerçek adımla arattırsa ordan bile gerçek olduğumu anlardı.Böyle düşünüyorum,gerçekten sadece merak etmiştir diye ama keşke birazda karşısındakini düşünebilseydi.Böylesi çok daha hayırlıymış diyip geçmeye çalışıyorum bende.evet canım ben de buna takıldım ıste .madem cok durust bu adam ,"ılıskı durumu var" yapardı .sız ılgınız oldugunuzu soyluyorsunuz o zaman dırek soyleyebılırdı nısanlı oldugunu dımı .ama ısrarla ısım soruyor .ısrarla ısım sorması da suphe cekıyor (nısanlısının yoklama yaptıgını dusunur gıbı) sız ısmınızı belırttıkden sonra da
nısanlı oldugunu soyluyor .kısacası ıyıkı de olmamıs pek de tekin bırıne benzemıyor cunku .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?