- 8 Eylül 2011
- 598
- 100
- 318
Merhaba arkadaşlar öncedende konu açmıştım ama okumayanlar vardır elbet hemen özet geçim.Ben üniv. öğrencisiyim ve okulda bir asistana aşık olmuştum İlk defa böyle hissetmiştim önceden hoşlantı,beğeni tabiki oldu ama hiç aşık olmamıştım.Kimseyede söylemedim.Neyse uzatmim.Dersimize hiç girmedi hep sınavlarda görüyorudum hani ilk görüş derler ya aynen öyleydi bendekide.Çok fazla göremesemde gördüğüm birkaç sn ye bana yetiyordu.Neyse bir şekilde ben onun adını sanını öğrendim.Facebook adresinide buldum sahte açtığım bir facebooktan ekledim.Bilgilerime okulumu ve bölümümü ekledim ama ismimi farklı yaptım.O da ardından kabul etti kimsin diye falanda sormadı sanırım anlamıştı bölümün öğrencisi olduğumu.Yaklaşık 2 hafta geçti ve ben dayanamadım sevdiğimi isim vermeden itiraf ettim ancak ondan hiçbir beklentim olmadığını,sadece rahatlamak için itiraf ettiğimide belirtmiştim.O da 3 gün sonra kim olduğumu sordu isim vermemeye kararlıydım oysa ki.Bende yanlış olabilceğini söyledim o da ama bilmek isterim engel değil öğrenci olman dedi ve bende salak gibi isim verdim tabii doğal olarak tanımadı çünkü derslerimize girmedi hiçbir şekilde.Bende kapatalım konuyu zaten tahmin ediyordum tanımadığınızı dedi.Sonrasında bana nişanlı olduğunu söyledi.Şok oldum resmen o kadar acı çektim ki.Parmağındaki yüzüğü görmemiştim zaten onu fazlada görmüyordum faceboktada bilgilerinde ilişkisi yok yazıyordu.Orada ne yazacağımı şaşırdım resmen artık o an ki şokla üzüntüyle beni yanlış anlamamasını böyle birşeyin olduğunu bilsem mesaj atmayı bırakın facebookta bile eklemiyeceğimi söyledim,pişman olduğumu falan söyledim.O da sağolsun direk teselli etmeye çalıştı yaptığımın kötü birşey olmadığını,canımı sıkmamamı.Bende bundan sonra yüzüne bakamayacağımı,zorunlu olmadığım sürecede utancımdan konuşamayacağımı söyledim.O da tekrar söylüyorum yaptığından pişman olma,kötü birşey yapmadın dedi istediğin zaman yanıma gelebilirsin hem laboratuarda seni biraz çalıştırırım dedi.En sonunda da bu konuşmanın aramızda kalmasını söyledim o da tabi ki dedi ve facebooku 1 hafta kadar dondurdum.Tekrar açtığımda onu silmek için sayfasını açtım baktım bilgileri yine eskisi gibi çevrimiçiydi o zaman sanırım gördü açık olduğumu bilgilerini direk değiştirdi nişanlı yaptı birkaç gün ekli kaldı sonrada sildim zaten face adresinden.Çünkü beynimde onu zaten bitirdim şuanda.Nişanlıyım dediği an bende bitti o.En azından beynimde bitti.Benim sorum ve fikir almak istediğim konu şu.Bu adam seneye %90 ihtimalle ölmez sağ kalırsak dersimize girecek.Ben onun yüzüne nasıl bakarım bilmiyorum ismimi öğrenicek.Benim hakkımda ne düşünür diye düşünmeden edemiyorum.Beni küçük mü görür?Yüzüğü gerçekten görmediğime inanmış mıdır?İleriki dönemde dersimize girdiğinde bunu ima eder mi sınıfta laf çarpıtmaya çalışır mı?Kafamda bir milyon sorular.Ben nasıl o derse girer onun yüzüne bakarım çok utanıyorum.Böyle birşeye nasıl dikkat etmem onuda anlamış değilim.Gerçi onu gördüğümde herşey duruyordu benim çevremde onun yüzüne bakmaya bile utanıyordum aklıma hiç gelmemişti face te de ilişki durumunu görünce sevgilisi yoktur diye düşünmüştüm.Şimdi değiştirdi tabii durumunu hatta nişanlısıyla fotoğrafını koymuş ben onu sildikten sonra ama benim için bu çok geç oldu kendimi salak gibi hissediyorum kızlarrr
Kızlar ne olur kötü yorum yapmayın hakkımda sizede tekrar söylüyorum ben onun nişanlı olduğunu bilseydim bırakın facebooktan mesaj göndermeyi adını öğrenmeye bile kalkışmazdım.Bir saflık yaptım ilk defa birine sevgimi itiraf ettim o da çok kötü sonuçlandı.
Kızlar ne olur kötü yorum yapmayın hakkımda sizede tekrar söylüyorum ben onun nişanlı olduğunu bilseydim bırakın facebooktan mesaj göndermeyi adını öğrenmeye bile kalkışmazdım.Bir saflık yaptım ilk defa birine sevgimi itiraf ettim o da çok kötü sonuçlandı.