Fikirlerinize ihtiyacim var...

benim_adim_yar

Sensizlik cok zor...
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
918
10
Arkadaslar salonumu yenilemek istiyorum; almayi düsünebilecegim 3 tane tv ünitesi sunacagim sizlere; ben tam olarak karar veremedim... yardimci olursaniz memnun olurum... simdiden tesekkürler...

34218731.png
[/URL][/IMG] (aslinda bunu cok begendim; ama yan dolaplarin sadece vitrin kismi kullanilabildigi icin tereddüt ediyorum)

24725298.jpg
[/URL][/IMG] (bunun beyazini düsünüyorum; ama resim olarak yoktu)

22936702.jpg
[/URL][/IMG] (bu 2. resimdekiyle ayni zaten; sadece ortasi farkli)

Sizce hangisi en güzeli?

Son düzenleme:
Anlayamadığım şey;en üsttekinin nasıl olur da sadece vitrin kısmı işlevseldir? Ne yani alt ve üst kısmındaki kapalı alanlar neden konmuş ki peki.Eğer öyleyse çok ama çok saçma.Canım bana kalırsa da ikinci ünite çok hoş.Beyazını bulamasan da en iyisi ikinci...Üçüncünün tv kısmı çok karışık,en alt kısmı hiç bi işe yaramaz,sehba gibi...Kolay gelsin sana..

ben ilk 1 ve 2yi beğendim
ilkii görünüş itibariyle çok güsell
2.si ise dolaplı olması kullanışlı ama ikiside çok güsell

Anlayamadığım şey;en üsttekinin nasıl olur da sadece vitrin kısmı işlevseldir? Ne yani alt ve üst kısmındaki kapalı alanlar neden konmuş ki peki.Eğer öyleyse çok ama çok saçma.Canım bana kalırsa da ikinci ünite çok hoş.Beyazını bulamasan da en iyisi ikinci...Üçüncünün tv kısmı çok karışık,en alt kısmı hiç bi işe yaramaz,sehba gibi...Kolay gelsin sana..

Evet canim; ben de katalogda okudugumda cok sasirmistim...
Kapali alanlar kullanilmadigi icin, sanki bosuna yer kaplamis gibi oluyorlar...
Ayni sen de benim gibi düsünmüssün; 3. nün tv kismi bana da cok karisik gelmisti...
Yorumun icin cok tesekkür ediyorum...

X