• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var ?

walker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
1.469
1
156
Diğer
merhaba arkadaşlar
yaklaşık 3 aydır iş arıyorum bi internet sitesinde iş başvuruları yaptım
yaklaşık 3 ay önce yaptığım iş başvurusunda bana cvp mektubu adı altında bir ileti geldi
sahip olunan yeteneklere ve tecrübeye uygunluğa göre cv değerlendirmeye alınmıştır ( veritabanımıza aktarılmıştır)
ilginiz için tşk ederim türünde bir yazı geldi tam hatırlayamadım iletiyi kusura bakmayın
şimdi sizce ümitlenmeiyim iş görüşmesine çağırırlar diye yoksa bu başvuru yapan her kişiyi gönderilen bir yazı mıdır?
iş arama konusunda tecrübem yok sizin tecrübelerinizden yararlanmak istediğim için bu konuyu açtım yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar şimdidden
( şunuda belirtmek isityorum 9 yere başvuru yaptım 3 yerden böyle cvp mektubu geldi biri yer başvurumdan 3 ay snr cvp mektubu yolladı diğerleri başvuru yaptım gün cvp mektubu yolladı )

canım cok umıtlenme derim...
kariyernetten basvuruyorsun sanırım
çok çok geç cevap veriyolar orda bazen..

canım bende seni düşündüğüm için yazıorun çok fazla ümitlenme sen devam et başvurularını yapöaya o şirketlerin herkese gönderdiği bir yanıttır

canım o otomatik cevap isteyen şirketler yolluolar ayıp olmasın die bi nevi
benm sana tavsiyem internet yerine gazetedn iş ara en azından görüşmeye gittiğinde etkilersin adamları
netten seni göremedikleri için sadece cv'ne bakabiliolar ve yüzlerce kişi başvuruo aynı anda yani iş daha da zorlaşıo

tşk ediyorum arkadaşlar açıkcası
sevinmiştim cvp vermiyorlardı hiç bir msj yollayarak cv incelediklerini düşünmüştüm
cv de resim var ama yeterli olmayabilir
nasıl iş buluyorlar internetten anlamıyorum
aday başarı kısımlarına bakıyorumda iş başvurunsan hemen 3 gun snr görüşmeye çagırıyorlar ve işe başlıyorlar :) neyse nerde bende o şans yorumlarınız için tşk ediyorum arkadaşlar

Back
X