Fikirlerinize ihtiyacım var !! :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi dadluizmirli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

dadluizmirli

Ziyaretçi
öncelikle yardım eden etmeyen herkese okuduğunuz için teşekkür ederim
benim erkek arkadaşım askerde son 3 gündür anormal derecede morali bozuk ve nedenini anlatmıyo. boşver diyip geçiyo. huyudur zaten üstüne gidersem daha çok kızar. bu yüzden tamam dedim ama o mutsuzken ben hayatıma adapte olamıyorum.
gece aklıma geldi eskiden paket yollardım askeriyeye çok mutlu olurdu. yine yapıcam ama nasıl bi hazırlayayım aklıma hiç bişey geliyo açıkcası. nolursunuz yardım edin

Bence hiiiçç üstüne gitme.ınan moral bozukluğu herşey olabilir askeriyeyle ilgili sana anlatsa zaten çözüm olamayacaksın.
Hediye konusuna gelince malesef yardımcı olamayacağım ama az çok nelerden keyif alır sen zaten bilirsin.Mesela benim eşim karikatür dergilerini sever bende onların ciltli olanlarını bulup göndermiştim.
Maksat kafası dağılsın.
Dediğim gibi sadece bir örnek benimki sen zaten az çok nelerden hoşlandığını bilirsin.sositososito

Bence ona bir mektup yaz, ve hissetiklerini ona anlat, ve sizi guzel gunlerin bekledigini yaz, ve sana herseyini anlatabilecegini yaz...

arkadaşım askerdeki sevdiğiniz için bir paket hazırlamak istiyorsunuz,
değişik fikirler almak için konunuzu
içerik nedeniyle Bir Önerim Var bölümüne taşıyorum...
sevgiler...

Askerden gelince düzelir hiç merak etme geçici durum sen fazla düşünme askerdekiler çoğunlukla böyle olur sen başka şeylere konsantre olyerimseniben

Back
X