Ben olsam eşimi yalnız bırakmazdım.En şık halinizle gidin.Tekrardan merhaba kızlar. Bu formda gerçekten cookk akilli kadinlar var ve fikirlerine çok güveniyorum. Eşimin ailesiyle sıkıntılı olduğumu anlatmıştım.Simdi eşimin kardeşinin düğünü var ve kardesi hem bana hem eşime ağır laflar edip açıkça uzak durun bizden dedi.Bence sebebi benim ailesine mesafeli olmam eşiminde benim yüzümden onlardan uzaklaştığını düşündüğü için.Neyse esim sırf ailesi için düğüne katılacağını daha sonra kaldığı yerden devam edeceğini söylüyor. Bana gel gelme demiyor. Ama gidersemde mutlu olacağını hissediyorum..Şimdi gitmesem fesat kıskanç elti durumuna düşmüş olur muyum? Gidersem kendime olan saygım ne olacak?Ben büyüklük gösterip gideyim onlar utansın diyorum ama ne zaman böyle bi şey yapsam elimde patladı. Düğünden sonra illa esiyle bi ortamda denk geleceğiz ben nasıl tavır sergilemeliyim? Onunla sorun yokken daha birbirimizi tanımadan ilişkimiz başlamadan bitti .Daha evlenmeden eltilerin arası açıldı gibi bi şey oldu.Okdugunuz için teşekkür ederim
Aklima gelmedi değil soyle güzel bi abiye makyaj en sık halimle.katilmak amaaaa eğer o ortamda bana karsi bi soğukluk hissedersem zaten soğuklarda biraz aklı başında insan her şeye rağmen kim tutmayıp gelmiş der mahcubiyet hisseder sıcak davranır ama böyle bi durumla.karsilazmzsam bana surat yaparlarsa çok canım sıkılırBen olsam eşimi yalnız bırakmazdım.En şık halinizle gidin.
Ben gittim ve kardeşinin düğününe değil de tatile gider gibi gittim ve çok eğlendim
Mahcubiyet hissetmez öyle insanlar.Aklima gelmedi değil soyle güzel bi abiye makyaj en sık halimle.katilmak amaaaa eğer o ortamda bana karsi bi soğukluk hissedersem zaten soğuklarda biraz aklı başında insan her şeye rağmen kim tutmayıp gelmiş der mahcubiyet hisseder sıcak davranır ama böyle bi durumla.karsilazmzsam bana surat yaparlarsa çok canım sıkılır
Keske sizin gibi aman banane modunda olabilsem harikasınızMahcubiyet hissetmez öyle insanlar.
Siz eşinizi yalnız bırakmamak için gidiyorsunuz,kimin ne düşündüğü önemli mi?
Sürat asarlarsa da assınlar
Eğer gideceksiniz kendinizi sürekli telkin edin ve evde durmak zorunda mısınız?Keske sizin gibi aman banane modunda olabilsem harikasınız
Anlamadım eşinizle gezin derken ?O düğüne gidecek zatenEğer gideceksiniz kendinizi sürekli telkin edin ve evde durmak zorunda mısınız?
Eşinizle gezseniz falan?
Ben farklı şehirde olacak sandım düğünAnlamadım eşinizle gezin derken ?O düğüne gidecek zaten
Aynı şehirdeyizBen farklı şehirde olacak sandım düğün
Aa ben 10 gün tahammül etmek zorunda kalmıştım onlara ayrı şehirde olduğumuz için.Senin işin çok daha kolaymışAynı şehirdeyiz
Demi zaten eşim illa gel diye diretirse işte o zaman asla gitmezdimGiyin süslen puslen düğünün tadini çıkar. Sorumluluk yok , yapılacak iş yok mis gibi eglen geç. Sorunsuz oldugun herkese gülücükler saç. Umrunda olmadığını en güzel böyle gösterirsin. Bunları esin arkanda durduğu ve seni birseye zorlamadigi için söylüyorum. Ben olsam böyle yapardım açıkçası. Onlar gelmenden memnun olmazlarsa da sorunlu gibi gözükecek yine onlar sana hava hoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?