aslında ona çok güveniyordum, amacımda kontrol değildi, öyle yolda zaman geçsin diye ailesiyle olan konuşmaları okuyordum, bi anda o mesajı gördüm. Bende bu kim diye sorunca bi an yalan söyledi, terledi vs . Benimde geçmişte ilişkim oldu ama ben ilerde acabaya düşmemesi için her şeyi ona anlatmıştım. Evlilik gibi ilerleyecek süreçlerde dürüstlüğün ve açık olmanın önemli olduğunu düşüyordum. Bana dürüst konuşsaydı, emin olun böyle sorgulamazdım. Ama bana 3 yıldır kimse olmadı diyip benimle görüsmeden 1 ay önce o kızı denediğini görmek beni üzdü.Geçmişe takılıp kalırsam geleceğe bakamam. Karşınızdaki kişi sizin bütün ilişki geçmişinizi biliyor mu, didikleyip kurcaladi mi?
Telefonunu güvenip size vermiş ve siz kim bilir kaç ay önceki yazışmaları bulmuşsunuz. Ben eşime gelen mesajları dahi açıp okumuyorum, kaldı ki kurcalamak asla. İyi size kızmamis kurcaladiginiz için. Ciddi güven problemleriniz var bence belki de yara bandı olacak olan karşınızdaki şahıs maalesef. Sizin tavırlarınız da biraz toksik. Bu işin bir boyutu.
Karsi taraf da hatalı yalan söylememiş belki (belki kendince gerçekten bir ciddi ilişkisi olmustur) ama gerçekleri de carpitmis o kesin. Bu da diğer boyutu.
Sanirim ben olsam geçmişi kurcalamayi bırakırdım, gerekirse psikolojik destek alırdım güven sorunlarimla alakalı (bu arada aldim aynı dertten muzdariptim) ve karşımdakine açık açık sana tam manasıyla su an güvenemem ama önüme bakmak istiyorum o nedenle benim güvenimi sarsacak herhangi bir sey varsa şu an açık açık söyle sonrasında herhangi bir şey yakalarsam bir daha dönüşü olmaz derdim ve o şekilde de yapardım.
Yalan söyleyen insanı ben affetmiyorum. O yüzden ayrılırdım.Öncelikle merhabalar; 8 aydır süren ve kendi içinde çok güzel giden bir ilişkim var. Toksik ilişkimden sonra şans verdiğim ama beni pişman etmeyen, süreçte bana sürekli destek olan, sevdiğini ve kıymet verdiğini düşündüğüm biri var. Bu kişi benim farklı bir şehirdeki işim dolayısıyla izin aldı ve benimle birlikte o şehire geldi, beni yanlız bırakmak istemedi. Bu sürece kadar her şey çok iyi idi, yolculuk esnasında ben telefonunda takılırken bir mesaj gördüm. Bir kızla aralarının kötü olduğunu düşündüğü ve barışmaya çalıştığı biriyle olan bir mesajlasmaydı.(benimle tanışmadan önce ) Ben kim diye sordugumda kızla akrabaları vesilesi ile tanıştırıldığı, adının x olduğunu söyledi. Ama bu kişi ile olmadığını, görüşmenin kısa sürdüğünü söyledi. Sonrasında yalan söylemeye devam etmiş ben daha sonra anladım tabi ama o anda farklı bir tepki vermesi ve dehset terlemesiyle birlikte ben bir şeylerde sorun oldugunu anladım. Tabi soruşturmalarım/sıkıştırmalarım ve telefondaki mesajları okumam sonrasında bu bahsedilen kızın eski sevgilisi olduğunu öğrendim.
Asıl problem kısaca şu biz ilk tanıştığımızda tek ciddi bir ilişkisi oldugundan ve bunu üniversite sürecinde oldugundan bahsetmişti. Daha sonrasında başka ilişki denemesine rağmen istediği gibi bir ilişkisi olmadığını anlatmıştı. 3 yıldır hayatıma kimse girmedi dedi. ...Ama hep süreç boyunca birbirlerini hep yoklamışlar. Benle tanışmadan 1 ay önce en son görüşmüşler. (toplam süre 8 yıl, ara ara)
Bende geçmişteki kişiyi unuttuğuna ve temiz bri sayfa açtığına inanarak ilişkiye başladım, ama öyle değilmiş.....
Şuan birinin yarabandı olmaktan korkuyorum. Bu olayı öğrenince ve yalan şokuyla ayrılmak istediğimi söyledim. Bana beyaz bir yalan olduğunu, geçmiş konuları açmak istemediğini söyledi, 2 gündür bana yalvarıyor, o kişiyi bitirdiğini asla onunla olamayacağını beni sevdiğini ve benimle bir gelecek düşündüğünü iletti. Siz olsanız ne yaparsınız. Affetmeli miyim? Ayrılmalı mıyım?
aynı fikirdeyim bende, ben ona tüm sürecimi anlattım. Anlatmamam gereken şeyleri bile anlattım ki üzüldüğüm ve yaralı oldugum seyleri bilsin diye. Dürüst olmak gerekiyor diye düşünüyorum. Bana o süreçte sans eseri görünce bende depresti denedim dedi. Ama bunu anlatması 2 gün kavgamızla oldu.Ben kabul etmezdim. Neden yalan söyleme gereği duymuş ? İlişkinin olması suç değil, gayet de bahsedebilirdi biriyle konuşmuştum olmadı diye.
Öncelikle merhabalar; 8 aydır süren ve kendi içinde çok güzel giden bir ilişkim var. Toksik ilişkimden sonra şans verdiğim ama beni pişman etmeyen, süreçte bana sürekli destek olan, sevdiğini ve kıymet verdiğini düşündüğüm biri var. Bu kişi benim farklı bir şehirdeki işim dolayısıyla izin aldı ve benimle birlikte o şehire geldi, beni yanlız bırakmak istemedi. Bu sürece kadar her şey çok iyi idi, yolculuk esnasında ben telefonunda takılırken bir mesaj gördüm. Bir kızla aralarının kötü olduğunu düşündüğü ve barışmaya çalıştığı biriyle olan bir mesajlasmaydı.(benimle tanışmadan önce ) Ben kim diye sordugumda kızla akrabaları vesilesi ile tanıştırıldığı, adının x olduğunu söyledi. Ama bu kişi ile olmadığını, görüşmenin kısa sürdüğünü söyledi. Sonrasında yalan söylemeye devam etmiş ben daha sonra anladım tabi ama o anda farklı bir tepki vermesi ve dehset terlemesiyle birlikte ben bir şeylerde sorun oldugunu anladım. Tabi soruşturmalarım/sıkıştırmalarım ve telefondaki mesajları okumam sonrasında bu bahsedilen kızın eski sevgilisi olduğunu öğrendim.
Asıl problem kısaca şu biz ilk tanıştığımızda tek ciddi bir ilişkisi oldugundan ve bunu üniversite sürecinde oldugundan bahsetmişti. Daha sonrasında başka ilişki denemesine rağmen istediği gibi bir ilişkisi olmadığını anlatmıştı. 3 yıldır hayatıma kimse girmedi dedi. ...Ama hep süreç boyunca birbirlerini hep yoklamışlar. Benle tanışmadan 1 ay önce en son görüşmüşler. (toplam süre 8 yıl, ara ara)
Bende geçmişteki kişiyi unuttuğuna ve temiz bri sayfa açtığına inanarak ilişkiye başladım, ama öyle değilmiş.....
Şuan birinin yarabandı olmaktan korkuyorum. Bu olayı öğrenince ve yalan şokuyla ayrılmak istediğimi söyledim. Bana beyaz bir yalan olduğunu, geçmiş konuları açmak istemediğini söyledi, 2 gündür bana yalvarıyor, o kişiyi bitirdiğini asla onunla olamayacağını beni sevdiğini ve benimle bir gelecek düşündüğünü iletti. Siz olsanız ne yaparsınız. Affetmeli miyim? Ayrılmalı mıyım?
Bu kişi benim farklı bir şehirdeki işim dolayısıyla izin aldı ve benimle birlikte o şehire geldi, beni yanlız bırakmak istemedi. Bu sürece kadar her şey çok iyi idi, yolculuk esnasında ben telefonunda takılırken bir mesaj gördüm.
Kendi telefonunuza ne olmuştu da adamın telefonunda takılma ihtiyacı hissettiniz ? Yolda zaman geçsin diye insan bir başkasının ailesi veya arkadaşlarıyla yaptığı konuşmaları niye okur ?aslında ona çok güveniyordum, amacımda kontrol değildi, öyle yolda zaman geçsin diye ailesiyle olan konuşmaları okuyordum, bi anda o mesajı gördüm. Bende bu kim diye sorunca bi an yalan söyledi, terledi vs . Benimde geçmişte ilişkim oldu ama ben ilerde acabaya düşmemesi için her şeyi ona anlatmıştım. Evlilik gibi ilerleyecek süreçlerde dürüstlüğün ve açık olmanın önemli olduğunu düşüyordum. Bana dürüst konuşsaydı, emin olun böyle sorgulamazdım. Ama bana 3 yıldır kimse olmadı diyip benimle görüsmeden 1 ay önce o kızı denediğini görmek beni üzdü.
Yani kusura bakmayın ama yolda zaman geçsin diye ailesi ile olan yazışmaları okumak da normal değil. Kendi telefonunuzda buradaki yazıları okuyun, başka internet platformlarında vakit gecirin, telefonda oyun oynayın.aslında ona çok güveniyordum, amacımda kontrol değildi, öyle yolda zaman geçsin diye ailesiyle olan konuşmaları okuyordum, bi anda o mesajı gördüm. Bende bu kim diye sorunca bi an yalan söyledi, terledi vs . Benimde geçmişte ilişkim oldu ama ben ilerde acabaya düşmemesi için her şeyi ona anlatmıştım. Evlilik gibi ilerleyecek süreçlerde dürüstlüğün ve açık olmanın önemli olduğunu düşüyordum. Bana dürüst konuşsaydı, emin olun böyle sorgulamazdım. Ama bana 3 yıldır kimse olmadı diyip benimle görüsmeden 1 ay önce o kızı denediğini görmek beni üzdü.
Sevgilinizin telefonuna tabii ki bakabilirsiniz, bu yüzden kendinizi kötü hissetmeyin, size bu yönde gelen eleştiri yorumlarını da umursamayın. İnsan birlikte olduğu kişiyi derinlerine kadar tanımak istiyor. Yanlış bir şey yapmadınızSanırım yanlış ifade ettim amacım telefonuna bakmak vs değildi, trendyoldan bildirim geldi ben sipariş vermedim sanki ne geliyor vs dedi, sonra bende siparişlerinin durumuna bakarken mesaj geldi, öyle annesi ile basit mesajları varken bi an o önüme düştü. Birincil amacım bile o değildi.
Öncesinde de demiştim travmatik ve toksik bir ilişkiden çıkmıştım, mutlaka vardır etkisi. Ama konuyu dağıtmadan özünde kalsak ne dersiniz?"öyle yolda zaman geçsin diye ailesiyle olan konuşmaları okuyordum" . Kim zaman geçirmek için(!) başkasının mesajlarını okur ki? Sizde pek dürüst değilsiniz.Güven probleminiz varmış kurcalamışsınız.
aslında o da aynısını söyledi bitmişti aslında ama iş yerinde rastlayınca bi salladı beni duygularım hayatımda kimse de yoktu denedim dedi. Ama sen geldikten sonra o ilişki bile değilmiş , beni sürekli belirsizlikte bırakan sürekli ghostlayan biriydi dedi. Şuan evleneceğiz diye ev bakıyor , para biriktiriyor. İşler iyi gidiyordu ama yalanını yakalayınca sorguladım. Ben ona açık olurken neden benden saklamak istedi bu durumuBenim de 4 senelik tanışıklık ve 2 buçuk sene sevgililik olmak üzere toplam 4 senedir hayatımda olan biri vardı ve ben de çok seviyordum, hayatımın aşkı olduğunu düşünüyordum, burada açtığım konuda da bahsetmiştim ilk defa aşık oldum diye.
Ama her şey çok hızlı şekilde alaşağı oldu ve bana değer vermediği bir anda kafama dank etti, iletişimi kestim. İlişkilerin süresi 3 yıl ve üzeri ise genellikle o alışkanlık oluyor ve ilişkinin içindeyken yanlışları göremiyorsun, çok güzel, sevgi dolu bir ilişkin var sanıyorsun.
Sevgilinizin dile kolay o kızla 8 senelik bir geçmişi var ve henüz hayatında biri yokken ona yazması, tekrar güvenli bir liman araması çok normal. Bunlar sizinle tanışmadan önce olmuş zaten. Buradaki tek sıkıntı size doğruyu söylememesi, akrabaların tanıştırdığı biri demesi
Dediğim gibi, ben yara bandı olduğunuzu düşünmüyorum. Sevgiliniz toksik bir şeyden kurtulmuş gibi duruyor bunun yerine. 8 senelik ilişki mi olur. Yalan söylemesi sıkıntı amaaslında o da aynısını söyledi bitmişti aslında ama iş yerinde rastlayınca bi salladı beni duygularım hayatımda kimse de yoktu denedim dedi. Ama sen geldikten sonra o ilişki bile değilmiş , beni sürekli belirsizlikte bırakan sürekli ghostlayan biriydi dedi. Şuan evleneceğiz diye ev bakıyor , para biriktiriyor. İşler iyi gidiyordu ama yalanını yakalayınca sorguladım. Ben ona açık olurken neden benden saklamak istedi bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?