Öncelikle merhabalar; 8 aydır süren ve kendi içinde çok güzel giden bir ilişkim var. Toksik ilişkimden sonra şans verdiğim ama beni pişman etmeyen, süreçte bana sürekli destek olan, sevdiğini ve kıymet verdiğini düşündüğüm biri var. Bu kişi benim farklı bir şehirdeki işim dolayısıyla izin aldı ve benimle birlikte o şehire geldi, beni yanlız bırakmak istemedi. Bu sürece kadar her şey çok iyi idi, yolculuk esnasında ben telefonunda takılırken bir mesaj gördüm. Bir kızla aralarının kötü olduğunu düşündüğü ve barışmaya çalıştığı biriyle olan bir mesajlasmaydı.(benimle tanışmadan önce ) Ben kim diye sordugumda kızla akrabaları vesilesi ile tanıştırıldığı, adının x olduğunu söyledi. Ama bu kişi ile olmadığını, görüşmenin kısa sürdüğünü söyledi. Sonrasında yalan söylemeye devam etmiş ben daha sonra anladım tabi ama o anda farklı bir tepki vermesi ve dehset terlemesiyle birlikte ben bir şeylerde sorun oldugunu anladım. Tabi soruşturmalarım/sıkıştırmalarım ve telefondaki mesajları okumam sonrasında bu bahsedilen kızın eski sevgilisi olduğunu öğrendim.
Asıl problem kısaca şu biz ilk tanıştığımızda tek ciddi bir ilişkisi oldugundan ve bunu üniversite sürecinde oldugundan bahsetmişti. Daha sonrasında başka ilişki denemesine rağmen istediği gibi bir ilişkisi olmadığını anlatmıştı. 3 yıldır hayatıma kimse girmedi dedi. ...Ama hep süreç boyunca birbirlerini hep yoklamışlar. Benle tanışmadan 1 ay önce en son görüşmüşler. (toplam süre 8 yıl, ara ara)
Bende geçmişteki kişiyi unuttuğuna ve temiz bri sayfa açtığına inanarak ilişkiye başladım, ama öyle değilmiş.....
Şuan birinin yarabandı olmaktan korkuyorum. Bu olayı öğrenince ve yalan şokuyla ayrılmak istediğimi söyledim. Bana beyaz bir yalan olduğunu, geçmiş konuları açmak istemediğini söyledi, 2 gündür bana yalvarıyor, o kişiyi bitirdiğini asla onunla olamayacağını beni sevdiğini ve benimle bir gelecek düşündüğünü iletti. Siz olsanız ne yaparsınız. Affetmeli miyim? Ayrılmalı mıyım?
Asıl problem kısaca şu biz ilk tanıştığımızda tek ciddi bir ilişkisi oldugundan ve bunu üniversite sürecinde oldugundan bahsetmişti. Daha sonrasında başka ilişki denemesine rağmen istediği gibi bir ilişkisi olmadığını anlatmıştı. 3 yıldır hayatıma kimse girmedi dedi. ...Ama hep süreç boyunca birbirlerini hep yoklamışlar. Benle tanışmadan 1 ay önce en son görüşmüşler. (toplam süre 8 yıl, ara ara)
Bende geçmişteki kişiyi unuttuğuna ve temiz bri sayfa açtığına inanarak ilişkiye başladım, ama öyle değilmiş.....
Şuan birinin yarabandı olmaktan korkuyorum. Bu olayı öğrenince ve yalan şokuyla ayrılmak istediğimi söyledim. Bana beyaz bir yalan olduğunu, geçmiş konuları açmak istemediğini söyledi, 2 gündür bana yalvarıyor, o kişiyi bitirdiğini asla onunla olamayacağını beni sevdiğini ve benimle bir gelecek düşündüğünü iletti. Siz olsanız ne yaparsınız. Affetmeli miyim? Ayrılmalı mıyım?