• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Fikirlerinize ihtiyacim var

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Zehraeylul21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2020
22
5
1
29
Herkese merhabalar dün testim pozitif çıktı degerim 755 Dr cuma günü tekrar test yap dedi değerim düşecek diye çok korkuyorum siz değerli anne ve anne adaylarına sorum değeri bu şekilde yükselip düşen varmı çok korkuyorum ve bu değer çok iyi dedi dr PCO var bende 6 senedir hiç gebe kalmadim dondurulmuş embriyo transferi oldu 2 tane 11 Aralık da .. çok korkuyorum birşey olcak diye düşük yapanlar değer yükselip kese göremeyenler çok varmış. Başına gelen varmı nasıl yol izlediniz

Herkese merhabalar dün testim pozitif çıktı degerim 755 Dr cuma günü tekrar test yap dedi değerim düşecek diye çok korkuyorum siz değerli anne ve anne adaylarına sorum değeri bu şekilde yükselip düşen varmı çok korkuyorum ve bu değer çok iyi dedi dr PCO var bende 6 senedir hiç gebe kalmadim dondurulmuş embriyo transferi oldu 2 tane 11 Aralık da .. çok korkuyorum birşey olcak diye düşük yapanlar değer yükselip kese göremeyenler çok varmış. Başına gelen varmı nasıl yol izlediniz
Öncelikle tebrikler. Evet başına böyle durum gelenler var olabilir de. Ama bu sizin korku ve endişeyle canınızı sıkıp Allah korusun moral ve psikolojik olarak kötü şeylere çağırmanıza sebep değil. Bu denli düşünmeyin kötüyü hiç çağırmayın ve mutluluğunuzu yaşayın. O zaman 9 ay boyunca sürekli kaybetme korkusuyla zor bir hamilelik geçirebilirsiniz. Biraz sıkıntılı bir süreciniz olmuş haklısınız ona bir şey olcak korkusuna kapılmakta ama tadını çıkaramazsınız.

755 çok iyi bi değer bu kadar yüksekten düşüş açıkçası duymadım içinizi rahat tutun Allah’ın izniyle devam edecektir gebeliğiniz daha öncesinde tedavi gördünüz mü

755 çok güzel bi değer ben sağlıklı ilerleyecegine inanıyorum inşallah. Kimyasal gebelik genel de çok yükselmeden düşüşe geçiyor. Siz hiç bunları düşünüp canınızı sıkmayın, Allah sağlıklakucağınıza almayi nasip etsin inşallah

755 çok iyi bi değer bu kadar yüksekten düşüş açıkçası duymadım içinizi rahat tutun Allah’ın izniyle devam edecektir gebeliğiniz daha öncesinde tedavi gördünüz mü
İnşallah yarın tekrar kan testi vercem. Dua edin bana lütfen sonucum yine güzel olsun sağlıklı olsun evet iki aşılama ve bir tüp bebek başarırız oldu bu ilk gebeliğim ve çok korkuyorum birşey olcak diye 5 senedir tedavi görüyordum

Değeriniz maşallah çok iyi🤲🏻🧿 İnşallah bir sonraki testinizde ikiye katlarsa çok daha güzel olur.Uzun zamandır beklemişiniz bol dua edin inşallah kendinizi strese koymayın moralinizi yüksek tutun🌸

Back
X