- 5 Ağustos 2016
- 2.017
- 1.641
- 83
- Konu Sahibi barajnehir
-
Ben de böyleyim. Hiç rahatsızlık duymuyorum bundan. Sinirlenince ağlıyorum, ama bir yandan da salya sümük konuşmaya devam ediyorum =)) Geçen okulda dersleri boykot ediyoruz, şu maaş ödemeyen okul var ya işte orda, neyse müdür geldi bana bağırdı, ama nasıl çemkiriyor, tehditler suçlamalar yok tutanak tutarım yok seni bi yerde çalıştırmam, hemen ağlamaya başladım =))) hem titriyorum hem ağlıyorum hem de söyleniyorum. Bence çok tatlı oluyorum
samimi cevaplariniz icin tesekkur ederim.bu platformu bu yuzden seviyorum.yapmaya calisicam.Kendine normal degilim dememekle basla bence
Güclenmen gerekiyor bu güc nedir duygularini kontrol edebilmektir
Bunu da yapabilirsin
ben konusamadigim icin uzuluyorum.konusmaya calisayim zaman.
anladim canim ayari o anda tutturmak ne kadar zor.aslinda ofkelendiginiz zaman ayaktaysaniz oturun.yuzunuzu yikayin.derin ne fe s all..say...bunlari o anda ben yapamiyorum.simsekler cakiyor kafamda.kan beynime firliyor ..hic maddi zarar vermemisimdir.kimseye zararim yok.kendimi uzmemden baska.bir de daha komigi soyleyeyim.bir tanidik kisiyle buyuk kavga edeyim..karsilastigimda nasil davranacagimi,barisilacak bunun da tasasini yasiyorum.suc ben de olsun olmasin...ayy yazdikca en yakin psikiyatri nerede diyesim geldi.kendini bilmek ne kadar agir birsey,, az gamsiz olsam hayat ne rahatYani ben yıllardır böyleyim, bunu hiçbir zaman sorun olarak görmedim. Sinirlenince ağlayarak tepki veriyorum, ağlamazsam kendimi tutarsam boğazım anında şişiyor ve acıyor. O yüzden nerede olursam olayım salıyorum. Çok rahatlıyorum ağlayınca öfkem de gözyaşlarımla akıyor içimden adeta pamuk gibi oluyorum. Çok zorlanırsanız tuvalete vs koşturun hemen 5dk sonra süt gibi olursunuz zaten.. Bi yandan ağlayıp bi yandan konuşmak da ne bileyim çok çirkin bi görüntü oluşturabiliyor ben yakın çevremi buna maruz bırakabiliyorum, belki de o yüzden bana hak vermiş gibi yapıyorlar =))
samimi cevaplariniz icin tesekkur ederim.bu platformu bu yuzden seviyorum.yapmaya calisicam.
size de gecmis olsun.insanlar niye kotu gercekten anlamiyorum.ben de ufak bir dongu yaptim ama tam yapamamisim.dikkate alicam ..Ben de agasi yukari senin gibiydim yeri gelir yine aglarim o baska
Beni böyle sanip canimi cok yakan biri vardi
Kötü bir karsilik verdim bana yaptiklarina dayanamayip, o da bana hesabini soracagini söyledi ynaimdan gecerken
Ben bunu tuttum, kacacak yer aradi kacmamasi icin omzunundan tuttum
Ne yapacaksan simdi yap da göreyim seni mafederim dedim
Tabi birkac kötü söz daha söyledim, kacti. Yok öyle laf sokup kacmak dedim, telefonla aradi esimi hemen pesinden karini tut yok bilmem ne, telefonu da aldim elinden basladim saydirmaya, kaynanama kadar bei sikayet etti korkusundan
Normalde aglarim falan diyen yavru kedi bir insanken böyle bir insana evrildim
Benimle artik ugrasmiyor
Senelerce beni ezmeye calisti canimi da yakti
Simdi yanimdan besmeleyle gececek sevide
Örnek al diye yazmadim, degisim mümkün diye yazdim
Cok kirilgan biriyim ben, ama demek bir sinirdan sonra hersey cok baska oluyor
siz de ins ustesinden gelebilirsiniz.daha dogrusu hastanede bir doktorla sorun yasadim.kendim icin degil.babannem icin.yanimda akrabam vardi.isi halledemedim ve agladim.bu akraba gorunumlu insan laboum agladi bizse isi cozduk diye arkamdan konusmus..bugun de baska olay yasadim.isik cakar aydinlanirsin ya ..ben de bugun bu durumumu ele aldim.ins sonuclandiririzYa aslinda aglamak en insani duygu. Ben aglayamayandan korkarim. Ne guzel aglayabiliyormusdunuz. Icinizdekileri dokerek. Kimse mukemmel degil ki. Aglayin bundan utanmayin ama o anda konussaniz daha da guzel olur.
Ben de aglarim. Benim de sorunum sinirlenince cok bagiriyorum. Sesimi kontrol edemiyorum. Sanirim bu da birseylerin birikimi sonucu oldu.
O anki yasadiginiz stres ve gerginlik sinitlerinizi yiprsymis muhtemelen. Vucutta buna tepki vermis olabilir. Umarim cozersiniz. Gerci ben inaniyorum siz hallederdiniz.siz de ins ustesinden gelebilirsiniz.daha dogrusu hastanede bir doktorla sorun yasadim.kendim icin degil.babannem icin.yanimda akrabam vardi.isi halledemedim ve agladim.bu akraba gorunumlu insan laboum agladi bizse isi cozduk diye arkamdan konusmus..bugun de baska olay yasadim.isik cakar aydinlanirsin ya ..ben de bugun bu durumumu ele aldim.ins sonuclandiririz
HarikasınızBen de agasi yukari senin gibiydim yeri gelir yine aglarim o baska
Beni böyle sanip canimi cok yakan biri vardi
Kötü bir karsilik verdim bana yaptiklarina dayanamayip, o da bana hesabini soracagini söyledi ynaimdan gecerken
Ben bunu tuttum, kacacak yer aradi kacmamasi icin omzunundan tuttum
Ne yapacaksan simdi yap da göreyim seni mafederim dedim
Tabi birkac kötü söz daha söyledim, kacti. Yok öyle laf sokup kacmak dedim, telefonla aradi esimi hemen pesinden karini tut yok bilmem ne, telefonu da aldim elinden basladim saydirmaya, kaynanama kadar bei sikayet etti korkusundan
Normalde aglarim falan diyen yavru kedi bir insanken böyle bir insana evrildim
Benimle artik ugrasmiyor
Senelerce beni ezmeye calisti canimi da yakti
Simdi yanimdan besmeleyle gececek sevide
Örnek al diye yazmadim, degisim mümkün diye yazdim
Cok kirilgan biriyim ben, ama demek bir sinirdan sonra hersey cok baska oluyor
Kuyruğu dik tutmayı bilmek lazım. Kimse yokken ağlayın. Kimse kimseye acimaz üzülmez.30 lu yaslari deviriyorum.cok sinirlenince elim ayagim titriyor.ve aglayarak rahatliyorum.bu normalde iyi geliyor ama resmi yerlerde ,disarda,olmasi rahatsiz ediyor.buyuk tartisma ortaminda da tanidiklarin arasinda aglayip, konusamiyorum.normal zamanda lafi sahibine veririm.kendimi ifade edebiliyorum.
Nasil sinirlerime hakim olucam?destek mi almak gerekiyor?siz nasil basariyorsunuz?
ben de boyle dusundum.o yuzden ogrenecegim insKuyruğu dik tutmayı bilmek lazım. Kimse yokken ağlayın. Kimse kimseye acimaz üzülmez.
gercekten insanlara cok deger veriyorum.aklina gelen gelmeyen olaylardan etkileniyorum.duygu yonetmeyi ogrenmem gerekiyor..bir de insan kotu birsey yapar da karsiligini bulur.benkotu birsey yapmadigim zaman karsiligini boyle almak iyice uzuyor beniHarikasınızben de hep susan,alttan alan,idare eden biri oldum uzun zaman.bi yerden sonra bahsettiğiniz gibi kırıcı olmaya başladım çok faydasını gördüm rahat ettim.sessizlik başa bela ama yapılan haksızlığa da misliyle cevap vermek gerekir haddi aşmadan.mesajınızı okuyunca güldüm bi cinnet her şeyi halleder sözü geldi aklıma konu sahibi arkadaşa çok üzüldüm hassas naif biri belli ki.keşke hiç kimse bu duruma getirmese onu
troit eksikligi var.ilac kullaniyorum..bir kan testi baktırın, şeker olabilir, tiroit olabilir, yüzlerce sebep olabilir, hiçbirşey yoksa psikolojik olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?