- 5 Ağustos 2016
- 2.017
- 1.641
- 83
- Konu Sahibi barajnehir
-
yapiyorum ama aglamaya devam ediyorum..konusursam daha cok agliyorumCok sinirlenince kendine zaman ver fevri davranmamak icin
mesela mümkünse lavaboya git uzaklas o ortamdan derin nefesler al ver
Bunlari yapiyor musun mesela
evet kan tahlili yaptirdim iyi..troidim var ilac iciyorumŞekerinizi ölçtürdünüz mü hiç?
kendimi bildim bileli..bunun icin hic gitmedim...gitmem gerekir.mi ..cozulmesi gerekn birsey mi normal mi anormal miNe zamandır böyle ?
Psikoloğa gittiniz ni
yapiyorum ama aglamaya devam ediyorum..konusursam daha cok agliyorum
Yani ağlamanız toplum içinde Zayıf karakterli diye algılanabilir.kendimi bildim bileli..bunun icin hic gitmedim...gitmem gerekir.mi ..cozulmesi gerekn birsey mi normal mi anormal mi
artik bunu denemem gerekecek galiba..aciz hissediyorum cunkuBen de öyleydim birkac sene öncesine kadar, birden degistim sonra
Normalde sadece aglardim bana bir haksizlik yapildiginda simdi baya hircinlastim, elim ayagim yine titriyor ama bu sefer aglamiyorum karnimdaki insani kacirtacak derecede sinirli davraniyorum
Aslinda psikolojik destekle, koclukla bu durumu basitce asabilirsin
En ufak da degilde ustume cok gelindiginde veya karsi taraf bana yuklendiginde ..Yani ağlamanız toplum içinde Zayıf karakterli diye algılanabilir.
Eğer rahatsızlık duyuyorsanız bence psikoloğa görünün.
Sinirlendiğinde herkes farklı tepkiler verir. En ufak bi olayda bu oluyorsa bence sorun.
Dediğim gibi işte rahatsız edici ise toplumda yardım alabilirsiniz.En ufak da degilde ustume cok gelindiginde veya karsi taraf bana yuklendiginde ..
artik bunu denemem gerekecek galiba..aciz hissediyorum cunku
Hipertroidmi? Benim hipertroid. Sinirlenince bagirip cagiran bi yapim olmadigi icin bende sinirlemince ellerim istemsizce titriyorevet kan tahlili yaptirdim iyi..troidim var ilac iciyorum
Benim ellerimde normalde bir titreme var neden bilmem sinirden galiba...30 lu yaslari deviriyorum.cok sinirlenince elim ayagim titriyor.ve aglayarak rahatliyorum.bu normalde iyi geliyor ama resmi yerlerde ,disarda,olmasi rahatsiz ediyor.buyuk tartisma ortaminda da tanidiklarin arasinda aglayip, konusamiyorum.normal zamanda lafi sahibine veririm.kendimi ifade edebiliyorum.
Nasil sinirlerime hakim olucam?destek mi almak gerekiyor?siz nasil basariyorsunuz?
kisisel gelisimime onem veriyorum ,seminer olsun ,kitap okumak,hayat tecrubesi , ama daha fazlasi yapmam gerekiyor demek ki ben normal goruyordum demek ki normal degilmis.insan kendi eksikliklerini goremiyor.gercekten cok tesekkur ederimKisisel gelisimine agirlik ver, düsün, calis yani kendini kontrol edebilmeyi ögren
Inan bu senin elinde, kendinle ilgili herseyi kontrol edebilirsin inan buna
benim triod hormonu az calisiyor, eksiklik var.hap iciyorumHipertroidmi? Benim hipertroid. Sinirlenince bagirip cagiran bi yapim olmadigi icin bende sinirlemince ellerim istemsizce titriyor
kisisel gelisimime onem veriyorum ,seminer olsun ,kitap okumak,hayat tecrubesi , ama daha fazlasi yapmam gerekiyor demek ki ben normal goruyordum demek ki normal degilmis.insan kendi eksikliklerini goremiyor.gercekten cok tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?