• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var

Thes ise saff

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2017
229
184
103
37
Hanımlar allahın izniyle oğlumu sünnet ettirmeyi düşünüyorum evde mevlüt verecem yaklaşık 20 kişi oluruz

Sorum şu sünnet mevlüdünde ne ikram edilir menüm nasıl olmalı şık bir menü olsun istiyorum

Biz klasik konyalı menüsü yapmıştık. Etliekmek(etli pide) baklava ayran mercimek çorbası vardı. Burda konyada meshur tavuklu pilav da yapılıyor yine tatlı ayran corba ile beraber. Geleneksel yiyeceklerle yapabilirsiniz siz de.

Bence pasta börekli olan menüler fazla yorucu oluyor...
şuan yapacak olsam , ya pide, ayran ,tatlı ve yaprak sarması ikram ederim.ya da tavuk pilav salata tatlı gibi bir menü...
Tabi bu misafir sayısına görede değişiklik gösterir. Çok kalabalık olmayacak derseniz pasta börek tabiki daha havalı durur ;)

Daha kolay pratik olur diye düşünüyorum.bir kısmı evde yapılır bir kısmı da dışarıdan alınabilir hemde.

Kesinlikle. Çok güzel kurabiyeler satılıyor. Ekler de güzel bir fikir olabilir. Şık olsun dersen poğaça yerine kruvasant yapabilirsin modern ve farklı olur. Zaten 20 kişi olduğu için yemek yapmaktan daha kolay olur

Bence pasta börekli olan menüler fazla yorucu oluyor...
şuan yapacak olsam , ya pide, ayran ,tatlı ve yaprak sarması ikram ederim.ya da tavuk pilav salata tatlı gibi bir menü...
Tabi bu misafir sayısına görede değişiklik gösterir. Çok kalabalık olmayacak derseniz pasta börek tabiki daha havalı durur :KK66:
Pide yaprak sarma hatta kuru dolma tatlı ayran iyi olabilir gerçekten pasta börek zor olur sonuçta çocuklada ilgileniyorsun birde onlarla uğraşmak zor olabilir

Pide yaprak sarma hatta kuru dolma tatlı ayran iyi olabilir gerçekten pasta börak zor olur sonuçta çocuklada ilgileniyorsun birde onlarla uğraşmak zor olabilir
Aynen hem bulaşık falan da çıkmaz köpük kaplardan kullanırsanız. Üzerine de bolca çay kahve ooh mis valla.
:) yaşadığınız şehri bilmiyorum ama ben kayserideyim gösterişe pek bür merak var burda sünnettir , mevlüttür. Kadnlar işi öyle abarttılarki cafe kapatıyolar burda moda oldu :):)
Bildiğin kadınlar matinesi. Menüde cafeden . Güzel olabilir aslında ama çevreye ve maddi duruma göre değişebilir tabiki.
Güle güle sağlıkla büyütün. Erken dönemde sünnet çok kolay geçer , ilkini 4 aylık ikinciyi 40 günlükken sünnet ettirdik çok rahat geçmişti. Darısı size olsun inşallah

Aynen hem bulaşık falan da çıkmaz köpük kaplardan kullanırsanız. Üzerine de bolca çay kahve ooh mis valla.
:) yaşadığınız şehri bilmiyorum ama ben kayserideyim gösterişe pek bür merak var burda sünnettir , mevlüttür. Kadnlar işi öyle abarttılarki cafe kapatıyolar burda moda oldu :):)
Bildiğin kadınlar matinesi. Menüde cafeden . Güzel olabilir aslında ama çevreye ve maddi duruma göre değişebilir tabiki.
Güle güle sağlıkla büyütün. Erken dönemde sünnet çok kolay geçer , ilkini 4 aylık ikinciyi 40 günlükken sünnet ettirdik çok rahat geçmişti. Darısı size olsun inşallah
Amin inşallah teşekkür ederim. Oğlum 2 buçuk yaşında bakalım nasıl olacak cafe falan kapatma imkanım yok hem ev ortamı falan daha samimi olur zaten yakın akrabalarımı çağıracam

Back
X