Fikirlerinize ihtiyacım var

Zaten borçlanmışsın yeterince ve son sınıfsın. Hepsini almaya devam edip, elinde kalan ne kadarsa babana dersane taksiti diye verebilirsin. 350 olmaz da 200 olur 150 olur. Sonuçta destek yanı. Bir de en önemlisi dershanenin karşılığını atanarak ver. Tabi ki benim fikrim bunlar.

3 aktarma yapıyorum yol parası günlük 7 lira oluyor. Lenslerimin ömrü 2 haftalık, yani 3ayda bir 2 yeni paket almak zorunda kalıyorum. Bana kalsa gözlük kullanacağım ama doktorum lensle takibimi yapıyor, göz numarımı düşürdüğünü düşünüyor gerçekten de 0.50 düştü. Ben de sözel bölümdeyim, geçen fotokobiye 15lira vermişim. Her hafta makale okuyorum. Dedikleriniz çok mantıklı uygulayacağım çok haklısınız

Dikkate alacağım teşekkür ederim

Şu an 425. Yıl başından sonra 475 olacakmış öyle duydum.
Vay be biz 70-90 alırdık en son 110 mu 130 mu ne olmuştu da havalara uçmuştuk. Ne yaşlanmışız ya

Ve ayrıca, krediyi her türlü ödicen ha bir taksit eksik ha bir fazla. Ama iş bulabileceğinden eminsen tabi.
Eğer geleceğe yönelik kuşkun varsa paranı biriktir işe başlayınca hem babana hem sana telefon alırsın.

Ama işte o zamanın 130 lirası şimdinin 400üne denktir enflasyon vs Biriktirme konusunda haklısınız teşekkürler

bende oyle bir bolumden mezundum simdi 200 kişi aliyorlar... ogrenim kredisi atanmazsan başa bela oluyor.. ben burs almistim kredi alsaydim simdi odeyemezdim
Gerekirse kasiyerlik yapar öderim diyorum. Bir yandan da okul sonrası evlilik düşünüyorum ödemem lazım onu hemen

Ataması hiç belli olmayan bölüm. Bazen yılda 1000 kişi alıyorlar bazen hiç.
Eğer 2 kredi kesin olursa öğrenim parası ile toplam ne kadar olacak alacağın para eğer 750 civarı olursa bankadan vadeli hesap aç aylık 250 tl yi oraya aktar orada biriksin,telefon taksidi yada çeyiz taksitine girme derim.

900 civarı olacak. Banka gibi ben de altın düşünmüştüm teşekkürler

Ne kursuna gidiyosunuz?
Ceyrek altin 250 lira onu unutun bence 2012de 200 liraya yaklasip sonra cok uzun sure 130-150 seyretti yarin duserse uzulursunuz
Dolar alin dolar 1 dusse 2 cikar sizin okul bitene kadar 4,5 5 lura olur
Okumak icin burs alip telefona yatirmakta sacma alo diyosaniz bitmistir

Kpss kursuna gidiyorum. Haklısınız bence de dolar biriktirmek daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…