fikirlerinize ihtiyacım var lütfen tübüler meme

sudle

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2023
66
9
Öncelikler merhaba.19 yaşındayım ve tübüler memeye sahibim.Bu durum öz güvenimi çoook düşürüyor.Maalesef ki tübüler memeye sahip olduğum için mükemmel sonuç alamayacağımın farkındayım.Bir de göğüs ucum baya geniş ama daha genç olduğum için kas üstü silikon ve göğüs ucuma işlem yaptıramam.Süt bezi kanallarım zarar görebilir bunu istemiyorum.Bu yüzden sadece kas altı siilikon taktırmam lazım.Korktuğum bir diğer konuda maalesef ki silikon takıldığında meme ucu üçgen gibi biraz değişik gözüküyor.Benim gözlemlediğim kadarıyla tübüler memeye sahip silikon yaptıran kadınların memesine baktığımda o uç hep üçgenimsi gibi değişik duruyor.Sizlerde de böyle mi?Tübüler memeye sahip silikon taktıran arkadaşlar yardımcı olabilir mi?Lütfen doktor+fiyat bilgisi de yazar mısınız?Lütfen yardımcı olun psikolojimi mahvetti.Nasıl bir yol izlemem gerekli ya da siz memnun kaldınız mı kafam gerçekten çok karışık

merhaba, yag dokum sifirdi ama memelerimin uc kismi tubuler yapidaydi. evet...
bende o ucgen goruntu olmadi. su anki implantlarim dual plane bu arada. goruntu olarak guzel oldugunu soyleyebilirim. iki meme arasindaki ayrikligi da duzeltti. istanbul'daysaniz doktorumu tavsiye edebilirim. cok uzun zaman oldu, fiyat bilmiyorum.
ama henuz ameliyat olmamis herkese soyledigimi size de soylemek isterim: implantlarin cesitli bagisiklik sistemi ya da fizik tedavi alanina girebilecek sorunlarina yol acma ihtimali var. ve yag dokusu olmayanlarda implant belli bir sure sonra cikarilinca onarilamayacak bir deformasyon olusabiliyor.
son olarak cok iyi bir doktor secin. ve yedekte de revizyon ihtimaline karsi birikiminizi planlayin. simdiden gecmis olsun.

İstanbul’da değilim.Bana 8-9 saat uzaklıkta hatta orada bir tanıdığımda yok maalesef ki bana sıkıntı yaratabilir ama yine de doktorun aklımda bulunmasını isterim.İsmini söylerseniz çok memnun olurum.Acaba devlet hastaneleri yapıyor mu bu işlemleri hiç denk geldiniz mi?Kimi yapıldığını kimisi de yapılmadığını söylüyor pek anlayamadım.Normalde devlet istemem düzgün gerçekten başarılı biri bulursam olur sadece sonuçta göğüslerimi emanet edeceğim.Ameliyat ücretleri de ortada yağ enjekte etme fiyatları ortalama 15-20 k zaten büyük ihtimalle bana da gerekiyor.Silikon ise min 50-60 k dan başlıyor.Fiyatları da beni çok korkutuyor çünkü kendim öğrenciyim mecbur ailem ödeyecek çok ilerde yaptırmak da istemiyorum beni aşırı derecede etkiliyor çünkü :/Cevapladığınız için çok teşekkür ederim

merhaba, yag dokum sifirdi ama memelerimin uc kismi tubuler yapidaydi. evet...
bende o ucgen goruntu olmadi. su anki implantlarim dual plane bu arada. goruntu olarak guzel oldugunu soyleyebilirim. iki meme arasindaki ayrikligi da duzeltti. istanbul'daysaniz doktorumu tavsiye edebilirim. cok uzun zaman oldu, fiyat bilmiyorum.
ama henuz ameliyat olmamis herkese soyledigimi size de soylemek isterim: implantlarin cesitli bagisiklik sistemi ya da fizik tedavi alanina girebilecek sorunlarina yol acma ihtimali var. ve yag dokusu olmayanlarda implant belli bir sure sonra cikarilinca onarilamayacak bir deformasyon olusabiliyor.
son olarak cok iyi bir doktor secin. ve yedekte de revizyon ihtimaline karsi birikiminizi planlayin. simdiden gecmis olsun.
Üsttekini size yazdım bu uygulamayı tam bilmiyorum.O yüzden alıntılayıp tekrardan yazmak istedim.Bir de fotoğraf atma şansınız var mı?Atabiliyorsanız özelden atabilir misiniz?Eğer ki atamazsanız problem yok.Tekrardan teşekkür ederim

X