fikirlerinize ihtiyacım var, lütfen esgeçmeyin :((

Bence oyalıyo yaşınız da uygun ama çocuk gibi hep bahane buluyo sanki . Bi kavgada hediyesini istemiş ne kadar çocukça bişey bi de saati geri verelm blmem ne attığı her adım saçma
yaşım geçiyo diye de üzülüyorum akrabalar, iş arkadaşları ne zaman evlencen deyip duruyolar. o da çok sıkıyo canımı

hayırlısı olsun canım umarım çabuk atarsın başından

işi yokuşa sürüyor, evlenmeye niyeti yok. iyi düşün derim.
üstelik cimri de.
şimdi okudum bitirmişsin, hayırlı olsun, doğrusunu yapmışsın.

Son düzenleme:
işi yokuşa sürüyor, evlenmeye niyeti yok. iyi düşün derim.
üstelik cimri de.
şimdi okudum bitirmişsin, hayırlı olsun, doğrusunu yapmışsın.

Ben de öyle hissediyordum ama emin olmak istedim Tesekkur ederim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hiç vakit kaybetmeden ayrıl bence .yaşın 26 olmuş evlenme cagındasın daha oturaklı gönlü tok, cimri olmayan ama tutumlu biriyle mutlu olursun.böyle bi adamla degil.

ayyyy bunlar onun son çırpınışları işte.. ne olduuu o kadar yukarıdan atıyorlardı anasıyla.. sen ondan iyisini bulamazdın hani ne peşinde sürünüyorlar o zaman şimdi hayatında verebileceğin en güzel kararı vermişsin inan ben de yaşamıştım böylesini. ama şu an evliyim ve eşimle o olaydan çok kısa bri süre sonra tanıştım 1 sene içinde de evlendik.. evlenmek isteyen adam evlenir..

ben de öyle düşünüyorum. evlenmek için bi çok isteğimi de elemiştim maddi olarak. daha bana gelmiş dio ki, arkadaşımın evleneceği kız elinde ne varsa getirmiş vermiş diyo
çok sevindim senin için ve böyle örnekleri okudukça moralim yerine geliyor gerçekten
bi daha karşıma kimse çıkmayacak gibi hissediyorum çünkü. Allah bilir tabi ama aksine inanmam gerek teşekkür ederim

o zaman sana bir güzel örnek daha vereyim en yakın arkadaşımın 3 yıllık ilişkisi vardı askerde falan da bekledi onca zaman. 21 hazirana gün almışlardı bu sene evlilik için.. çocuk durduk yere şubatta aradı 'annenlere söyle daha fazla hazırlık yapmasınlar ' dedi başka da açıklama yapmadı ayrıldı.. arkadaşım tabiki çok üzüldü ama zaten bikaç aydır falan ilişkileri bitmiş gibi bişeydi.. tam herşey bitti daha kimseyi sevemem derken şimdi ortak arkadaş ortamında bir çocukla tanıştı ve ilk andan itibaren deli gibi seviyorlar birbirlerini ..çocuk daha 3. haftada anne babasıyla babaannesiye falan tanıştırdı ve şu an onlar da evlilik düşünüyorlar.. yani olmayacak diye birşey yok canım benim bazen bir kişiyle zaman geçiriyorsun ama o zamanın sonunda olması gereken kişiyi buluyorsun :) senin için de böyle olacak sen hiç merak etme...

ağzından bal damlıyo valla. çooook teşekkür ederim

Canım anne kuzusu gibi anlaşılan , evlensende huzur bulacağını sanmıyorum. Tamam annesi ev istiyorda oğlundan neden istiyor gitsin ayrıldığı kocasından istesin... Anne dediğin oğluna der git evini al oğlum evlen yuva sahibi ol diye :44: Ayrıca hediye olayınıda geçtim.. Sana " birikim yaptığını söylüyorsun ama hiç yardım etmiyorsun gibi " cümle kurmuş. Evlendikten sonra o oturur sen çalışır eve para getirirsin heralde. Hiç bir erkek karısından bile çalıştığı parayı istemek gibi bir lükse kalkışmaz. Zaten kadın çalışıyorsa eve yardım eder evlilik böyledir. Açıkcası biraz karaktersiz gibi, kendini üzmeye değmez... Sonun annesiyle babasına dönmesin. Allah korusun... Bu tarz olaylara arkadaşlarımdan bilgim var, hepsi ayrıldılar.... Ve bu durum biz bayanlar için daha zor geçiyor.... Sadece düşün sevgi satın alınmaz... İşten çıktığını söyle tepkisini gör en basiti

Annesi kocasindan bi arsayla tarla kopardi. Onların ikisini de satmadan ev alinamaz. Kadin da birini satalim ev alalim diyormuş. Annesiyle oturduk konusuyoz bi gün ogullarim beni çok sever asla bırakmazlar bana çok düşkünler vs diyor durmadan deli oldum. O da ayrilinca bunalimlara giriyor hep güya çok seviyor. Buna inandim 3 yil boyunca, o yüzden katlandim.ben devlette calisiyoru, ama calismazken de bi kere evde yiyip içip yatiyon evlenmek icin bi katkıda bulunmuyon demişti birikimi kendi yapiyo ama bana diyo yardim etmedin diye. Ben evlencegimizin sinyalini alsaydim üstüme düşeni fazlasıyla yapardim ama nerdeee.. İyi ki de olmamis bu zamana kadar çok şükür. Sağol tatlim yorum için. Buradan fikir almaya çok ihtiyacim vardi gerçekten. Yoksa bi 3 yil daha beklicektim

Son düzenleme:
Seni oyalıyor ve de kandırıyor. Hediyeyi bile geri istiyor ve iade et parasını al diyor. Hediye çok özel ve anlam yüklü bi eylemdir. Yazık. Bahane bitmez, bi 3 yıl daha mı geçmeli...

Seni oyalıyor ve de kandırıyor. Hediyeyi bile geri istiyor ve iade et parasını al diyor. Hediye çok özel ve anlam yüklü bi eylemdir. Yazık. Bahane bitmez, bi 3 yıl daha mı geçmeli...

Bence de hediye maddi olarak değerli olmasa da bi nevi seni düşündüm demektir. O bunu anlamadi ya da isine gelmedi. Yoksa 3 senede öküz olsa anlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…