• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var kızlar

deryacaglar

Sensiz Asla!
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2013
279
12
18
Erzurum

Bu koltuk takımının renklerinde bi koltuk takımım var. tam olarak buna benzemesede renkleri aynı hemen hemen. Ben bu renklerdeki koltukllarımla nasıl güzel bi ev oluşturabilirm. Yani nasıl dekore etmeliyim yanında neler kullanmalayım. Yemek takımımın rengi nasıl olmalı, halım hangi renk olmalı.
Kayınvalidem halı aldı bana ama koltukların rengini tam hatırlayamamış beyaz ve gri tonlarda simli halı almış.
Ben şimdi kirada oturuyorum ama 1 yıla kadar evimizi alıcaz o zaman yemek takımı falan da alıcam. Bana biraz fikir verin araştırma yapıp bütçe ayarlamalıyım kızlar :)

$vento-1.webp

hayırlı olsun :nazar:..sanırım rengi vizon olmalı aldığın mağazada artık herşeyiyle kombin tasarlanıyor mesela yastıkların renk ve modeline göre halı orta sehpa ve LCD tv ünitesinn renginde mobilya vs tasarlanıyor hepsini takım alabilirsin

Ben koltuk takımımı aldım yalnız 1 yıl içinde ev alacağımız için yemek takımımı almadım taşınırken yıpranmasın diye sadece koltuk takımımı aldım.. Tabi onu da istediğim yerden istediğim şekilde alamadım. Beyaz, krem gibi açık renkler istiyordum ki başka renklerle dekorasyonunu güzelce ayarlayayım ama olmadı işte. eşim açık renk istemedi, zaten kayınvalidem kayınpederim yanımdaydı onlarda karıştılar. Neyse işte olmadı istediğim gibi. Burda da çok güzel evler gördüm kıskandım.. Ben de çok uyumlu çok modern bi salonum olsun istiyorum. Görenler bayılsın istiyorumm. Ama bu renklerle nasıl ferah ve modern bi ortam yaratabilirim bulamıyorum işte. Birileri biraz fikir versin lütfenn :5:

Kendi imkanlarınla birşey yapmak istersen eğer üstüne çiçek desenli yada yazılı ve daha uçuk tarzına göre kumaşlardan kırlent yaptırdım aynı kumaştan perde fonu hatta bitanede küçük puf kaplatabilirsin içindeki herhangi bi renktten de tek renk şhagy halı alırsın ama koltuğunun resmini koyarsan tarzına göre daha çok yardımcı oluruz.

İşyerinde olduğum için internetten benzer renklerde bulduğum bu koltuğu koydum. Haftasonu fırsatını bulursam çekip atarım inşallah. Kırlentlerin kumaşından fon ve puf güzel fikir. Bu koltuk takımının yanına beyaz yemek takımı uygun olur mu. acaba daha ferah görünmesine yardımcı olurmu

Beyaz da şık olur ama çiçekli retro yemek takımları var karacanın bievin bernardonun onlardanda düşünebilirsin bende konu açmıştım güzel fikirler vermiş ler bak istersen.''koltuklarımı kaplatacağım kumaşlarım geldi canlarım '' konumun adı bu google yazarsan çıkar.

Beyaz da şık olur ama çiçekli retro yemek takımları var karacanın bievin bernardonun onlardanda düşünebilirsin bende konu açmıştım güzel fikirler vermiş ler bak istersen.''koltuklarımı kaplatacağım kumaşlarım geldi canlarım '' konumun adı bu google yazarsan çıkar.

Yemek takımı derken yemek odası takımı demek istemiştim canım ya :)

a pordon canım evet beyaz ferah olur ama bana kalırsa yemek odası takımı alma modern bir tv ünitesi ve şık bir yemek masası daha hoş olur şimdiki aklım olsaydı almazdım

Benimde koltuklarim assa yukari ayni renkte. Cok acik seftali daha cok pudra rengine yakin bi renkle kombin yaptim... Mesela fon perdem pudra rengi,duvarda pudra renginde cicekli fotograf cercevelerim var.. Halim koltugumun acik kahve rengiyle ayni renkte icerisinde sagde desenler var. Diyer mobilyalarim beyaz , koyu kahve rengi( ama bidahaki sefer sirf beya mobilya almayi dusunuyorum) Duvar rengim beig rengi..

Ya aslinda dikkat etmen gereken odanin icine aldigin esyalar ayni renk tonunda olmasi. Ve bi sicak renk secmen, mesela o sicak rengi fon perdelerinde , accesuarlarda, cercevelerde hatta halindada kullanabilirsin

Ben sagde renkleri sevdigim icin bol beyaz ve pudra rengi kullandim. Bu renklerin koltuklarimin rengine( kahve rengi krem) guzel yakistigini dusunuyorum.

Kolay gelsin simdiden :)

Son düzenleme:
Back
X