- Konu Sahibi kocasinatapiyo
kızlar mobilyalarım beyaz oldu sizce koltugum sehpqam felan nasıl daha bulursam mobılyalarımın resımlerın ı eklerım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[url=http://goo.gl/mc9cY .!.:[/url]![]()
vallahı oyle bir markası yok bir ara latıf magazasında 2.600 e satılıyordu bir benzerı ben toptancısında yaptırdım normalde bu köşeydi ben uzerınde değişiklıkler yapt5rdım kumaşında değişiklıkler yaptrdım köşe fiyatı 1.450 di benım yaptrdıgım değişişkiliklerle bana 2.200 e geldı ama ben toptancısında yaptrdım eğer zigonları soruyorsan onlarda 150 tliyi günlerde kullan hangi marka kaça aldın sakıncası yoksa
tüğlü oldugu için eğer bozuluyor diosan benım koltugumun sadece sırt yastıkları tüğlü oturma yerlerı süet gibi bir kumaş güzelbir kumaş kullandım bu resımdekı gıbı çizgili gibi değil dümdüz süet gbi sıyah kumaş sorun olacagını düşünmüyorum o yuzden cunku kalıtelı kumaş kullandımCanım her çok güzel olacak galiba ama koltupunun kumaşı resimdekindense inanılmaz terletiyo üzerinde oturmak yatmak mümkün olmuyor su gibi oluyorsun ayrıca ilk yıkamada bozuluyor bende resimdeki siyahın kreminden koltuklarıma yastık dikmiştim ama hiç memnun değilim ilk yıkamadada bozuldu zaten bilgin olsun
köpeğinde var süet sorun olmazmı sence silmeye falan gelmez süet kumaştüğlü oldugu için eğer bozuluyor diosan benım koltugumun sadece sırt yastıkları tüğlü oturma yerlerı süet gibi bir kumaş güzelbir kumaş kullandım bu resımdekı gıbı çizgili gibi değil dümdüz süet gbi sıyah kumaş sorun olacagını düşünmüyorum o yuzden cunku kalıtelı kumaş kullandım
değiştirme3k ıstemıyorum deerıyı parçalar dıye bakalım ne olacak