Fikirlerinize ihtiyacım var kızlar

[url=http://goo.gl/mc9cY .!.:
529.jpg
[/url]

koltugum zigonum

teşekkurler mıbılyalarımı heryerde olmayan parçalardan seçmeye özen gösterıyorum bu sıra kımın evıne gıtsem hep bırbırıne benzer koltuklar mobılyalar galıba ben daha enteresan şeyler sevıyorum herkezde olan parçalar hoşuma gitmiyor

Canım her çok güzel olacak galiba ama koltupunun kumaşı resimdekindense inanılmaz terletiyo üzerinde oturmak yatmak mümkün olmuyor su gibi oluyorsun ayrıca ilk yıkamada bozuluyor bende resimdeki siyahın kreminden koltuklarıma yastık dikmiştim ama hiç memnun değilim ilk yıkamadada bozuldu zaten bilgin olsun

iyi günlerde kullan hangi marka kaça aldın sakıncası yoksa

iyi günlerde kullan hangi marka kaça aldın sakıncası yoksa
vallahı oyle bir markası yok bir ara latıf magazasında 2.600 e satılıyordu bir benzerı ben toptancısında yaptırdım normalde bu köşeydi ben uzerınde değişiklıkler yapt5rdım kumaşında değişiklıkler yaptrdım köşe fiyatı 1.450 di benım yaptrdıgım değişişkiliklerle bana 2.200 e geldı ama ben toptancısında yaptrdım eğer zigonları soruyorsan onlarda 150 tl

Canım her çok güzel olacak galiba ama koltupunun kumaşı resimdekindense inanılmaz terletiyo üzerinde oturmak yatmak mümkün olmuyor su gibi oluyorsun ayrıca ilk yıkamada bozuluyor bende resimdeki siyahın kreminden koltuklarıma yastık dikmiştim ama hiç memnun değilim ilk yıkamadada bozuldu zaten bilgin olsun
tüğlü oldugu için eğer bozuluyor diosan benım koltugumun sadece sırt yastıkları tüğlü oturma yerlerı süet gibi bir kumaş güzelbir kumaş kullandım bu resımdekı gıbı çizgili gibi değil dümdüz süet gbi sıyah kumaş sorun olacagını düşünmüyorum o yuzden cunku kalıtelı kumaş kullandım

toptancı olduğu halde pahalı sayılır bellonada 1 buçuğada var
doğtaş pahalı 4 den başlıyo
kelebekte 3 buçuk tan başlıyo bne kelebekten almıştım
aslında beğenime göre değilde salonum küçük olduğu için en uygun ebatlı oradaydı köşe koltuklarda şık ama ben sevmiyorum

tüğlü oldugu için eğer bozuluyor diosan benım koltugumun sadece sırt yastıkları tüğlü oturma yerlerı süet gibi bir kumaş güzelbir kumaş kullandım bu resımdekı gıbı çizgili gibi değil dümdüz süet gbi sıyah kumaş sorun olacagını düşünmüyorum o yuzden cunku kalıtelı kumaş kullandım
köpeğinde var süet sorun olmazmı sence silmeye falan gelmez süet kumaş

bilmıyorumn kı ne olacak birde benim oğlum beyaz koltukta siyah bembeyaz tuğ içinde kalacak koltuk benı düşündüren o önemlı değil ama hergün koltuk temızleyecegım belkı gunde 2 sefer biraz o düşündürüyo aceba diyorum koltugumu beyaz mı yaptrsaydım ama o zamanda güzel durmuyor

evet tüy problemi ciddi sorun olur
birde siyah seçmişsin siyah deri olsa tırmıklarmıydı acaba silmesi kolay olurdu yol yakınken değiştir derim....

Back
X