- Konu Sahibi kocasinatapiyo
bir süre önce koltuk modellerı eklemıstım ve hepsınden vaz geçtım daha öncwe bır koltukcuda gördugum modelı üzerinde değişiklikler yaparak dizayn ettirdim şu an koltuklarım yapım aşamasında modelıne gelınce koltugumun iskeletı deri kırmızı derı oturma yerleri simsiyah kumaş arka sırt yastıkları var buyuk onlarda zebra desen siyah beyaz ablayacagınız koltuklarım kırmızı siyah beyaz aynı şekılde sandalyelerımde oldugu gibi zebra yere zebra halı alacagım mobilya olarak cok kalabalıktan hoşlanmıyorum o yuzden bir vitrin birde masa bırde zebra sandalyelerım tv ünitem var birde ama onu iptal edıp yerıne başka bırsey almayı dusunuyorum cunku rengı sıyah aklım cok karıştı sizce bu anlattıgım koltuklara siyah vitrin siyah masa ve siyah tv ünitesimi yoksa beyaz vıtrın beyaz masa ve beyaz bir tv sehpasımı yere yakın olanlardan siz olsanız neyı tercıh edeerrsınız sızce hangı renk evı daha şık gösterır
lütfen konuma bakan herkez yorumlarını eklesın ayrıca anlattgım tarzda koltuk bulursanız resmını eklersenız cok memnun olurum cunku ben bulamadım sandalyede dahıl
kOLTUK TAKIMIM BU KIZLAR

lütfen konuma bakan herkez yorumlarını eklesın ayrıca anlattgım tarzda koltuk bulursanız resmını eklersenız cok memnun olurum cunku ben bulamadım sandalyede dahıl
kOLTUK TAKIMIM BU KIZLAR

Son düzenleme: