Fikirlerinize ihtiyacım var kızlar

kocasinatapiyo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
1.119
3
116
İstanbul
bir süre önce koltuk modellerı eklemıstım ve hepsınden vaz geçtım daha öncwe bır koltukcuda gördugum modelı üzerinde değişiklikler yaparak dizayn ettirdim şu an koltuklarım yapım aşamasında modelıne gelınce koltugumun iskeletı deri kırmızı derı oturma yerleri simsiyah kumaş arka sırt yastıkları var buyuk onlarda zebra desen siyah beyaz ablayacagınız koltuklarım kırmızı siyah beyaz aynı şekılde sandalyelerımde oldugu gibi zebra yere zebra halı alacagım mobilya olarak cok kalabalıktan hoşlanmıyorum o yuzden bir vitrin birde masa bırde zebra sandalyelerım tv ünitem var birde ama onu iptal edıp yerıne başka bırsey almayı dusunuyorum cunku rengı sıyah aklım cok karıştı sizce bu anlattıgım koltuklara siyah vitrin siyah masa ve siyah tv ünitesimi yoksa beyaz vıtrın beyaz masa ve beyaz bir tv sehpasımı yere yakın olanlardan siz olsanız neyı tercıh edeerrsınız sızce hangı renk evı daha şık gösterır

lütfen konuma bakan herkez yorumlarını eklesın ayrıca anlattgım tarzda koltuk bulursanız resmını eklersenız cok memnun olurum cunku ben bulamadım sandalyede dahıl

kOLTUK TAKIMIM BU KIZLAR

Son düzenleme:
Ben beyazdan yanayim hem aydinlik hem salonu kücültmez hem stil duruyor hem kullanisli siyah cok cabuk toz toplar ve icersini kapatir

Ben beyazdan yanayim hem aydinlik hem salonu kücültmez hem stil duruyor hem kullanisli siyah cok cabuk toz toplar ve icersini kapatir
ben bu gune kadar siyah düşünüyodum ne olduysa bu gun bır anda fikrım değişti aklım karıştı ama şu an aklım beyazda aslında salonumu sıyah yatak odamı oldugu gibi bembeyaz düşünüyordum

Hangi renk az ise o renkte secim yapın derim ben. Birbirlerine yakın da durmalı tercihleriniz..

Mesela beyaz olacaksa tercihiniz diğer beyaz kombineler yakın olacak sekilde renk secin..

Hayırlı olsun.. :98:

kanka konun hayırlı olsun
benim tercihim siyah zaten biliyorsun
:29:

Canım, beyaz,wenge,kırmızı kullandım ve memnun kaldım tek sıkıntı wenge de toz :18: kırmızı rengide az ve abartmadan kullanmanı öneririm..... ve renklerde parlak cila kullanmanı öneririm.... :34:

Kesinlikle beyaz diyorum. siyah çok kapatır odayı. ancak beyaz ağırlıklı siyahla kombine edilmiş mobilya da seçebilirsiniz.

ağolun arkdaşlar ama sanırım tercıhımı siyahtan yana kullanacagım çünkü bütün eğer beyaz yaparsam butun ev bembeyaz olacak yatak odamı kesınlıkle beyaz düşünüyorum duvarlar perdeler mobılyalar halısıda dahıl sadece odaya rengı nevresımler verecek ve yatak örtülerim zaten bütün evın duvarlarını beyaz yapacagım birde heryer beyaz olursa başka renk olmaayacak evımde bütün mutfak aksesuarllarım tencerelerım tabaklarım kaşıklarım herseyım kırmızı sıyah beyaz ben bu 3 rengı sewıyorum eğer mumkun olursa o zamana kadar kendımıze bır ev alabilirsek mutfagımıda kırmızı yapacagım ve banyom oldugu gibi bembeyaz cunku beyaz bana hijyen gelıyor

kanka konun hayırlı olsun
benim tercihim siyah zaten biliyorsun
:29:

sağol kanka galıba senın yolunda ilerleyecegım aşkım diyorkı butun evın mobılyalarını sen seçtın ben sadece tv ünitesini seçtım bırak ünite dursun mobılyalar sıyah olsun ne olacak ben cok sevdım o üniteyı diyor galıba sıyah olacak mobılyalar bırde gerçekten tüm evın mobılyalarını ben sectım kendısı gelmedı bile benımle seçmeye ben senın kafanı karıstırırım sen tek git herşeyı gönlune göre al dedi

siyah mıbilyalar çok karartmaz mı odayı. beyaz taban siyah çizgileri olan model tercih edebilirsin bence. bi arkadaşım mobilyaları beyaz siyah ufak tefek çizgiler vardı. perdelerini siyah zebra perde yaptırdı tek renk. o bile aşırı boğdu. bence yapabiliyorsan çiz biyerde ya da çizdir. ona göre karar ver.

beyaz tv üniteleri ve mobilyalar çok kullanışlı oluyor tozuda belli etmez tercih sizin tabi...

canım toz kaçınılmaz tabi koyularda bu sene beyaz çok revaçta
seneye ne olur bilinmez
tercih senin
çok anlayışlı eşin varmış bu arada maaşallah...:nazar:

bence parlak beyaz mobilya çok şık duruyor. Koltuklarında koyuymuş siyah çok boğar diye düşünüyorum. Toz alma derdini söylememe bile gerek yok zaten

bencede beyaz olsun.odayı genişletir. daha ferahtır.benim mobilyalarım koyu renk.ve çok zor.günde 3 kere toz alsam yetmez.beyazdan yana kullan tercihini.çok modern duruyo bence.hem evde bi bütünlük olur.zaten koltuklarda varmış.bence yeterli.siyah alırsın seneye içim karardı diye yakınırsın.:18:

kızlar ilk sayfaya koltuugumu ekledım yorumlarınızı beklıyorum birde mobılyalarımı beyaz yapmaya karar verdım ve gıdıp tv ünitesi yerıne beyaz tv sehpası aldım :nazar::nazar::nazar::nazar:

birde bu zigonu aldım kızlar sizce beyazınımı alayım yoksa kırmızımı kalsın daha teslım edılmedı ürün istediğim zaman değiştire bilirim

Back
X